ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Adi1
  • פורסם בתאריך

Adi1

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
שלום לכולם אני רוצה לעלות שלב אחד קדימה אני בן 23 מתאמן כבר שנה רצוף רציתי להתחיל סייקל ראשון קראתי במאמרים שכדאי להתחיל רק עם טסט חלק אמרו לי גם עם דיבול וחלק אמרו רק דיבול אם מישהו יכול לכוון אותי כמו שצריך זה יעזור מאוד אני שקלתי בשיא המסה 95 גובה 177 עם 19 אחוז שומן היקף יד 41 עכשיו אני כבר חודש בחיטוב משקל 89 14 אחוז שומן היקף יד אותו דבר רוצה להגיע בסביבות ה12 אחוז וז לתת מסה טובה עם איזה חיזוק אני רציני מאוד

סקוואט ודדליפט

---------- התגובה התווספה ב 07:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:06 ----------

אי אפשר לדעת דבר כזה. יש יותר מידי גורמים.

ושום "קריטריון" לא קשור למשקל עבודה. יכול להיות בחור חזק יחסית אבל עם ותק אימונים דל ובחור לא כזה חזק אבל עם ותק אימונים ניסיון ובגרות מספקת כדי להכנס לסייקל. נכון שהרבה פעמים יש קורלציה בין כח ומסת שריר אבל זה לא בכרח.

MOO שאל על משקלי עבודה...

• פותח/ת השרשור
אפשר להגיע לרמה של תחרויות פיתוח גוף בארץ נגיד בלי לקחת כלום נגיד לעלות טבעי כי תאמת הייתי בתחרות לא מזמן ואין רמה כזאת גדולה נכון שיש כאלה שכן בגלל שאני מאמין שהם על חומרים וגם אני מכיר אישית חברים שעשו סייקל ובזמן ונכון שבזמן השימוש הם היו גדולים זאת אומרת נגיד עלו את ה10 קילו אבל לא התמידו והם חזרו למימדים שלהם כאילו כלום אז אני מבין שהתמדה זה שם המשחק חומרים זה רק כלי עזר*

אפשר להגיע לרמה של תחרויות פיתוח גוף בארץ נגיד בלי לקחת כלום נגיד לעלות טבעי כי תאמת הייתי בתחרות לא מזמן ואין רמה כזאת גדולה נכון שיש כאלה שכן בגלל שאני מאמין שהם על חומרים וגם אני מכיר אישית חברים שעשו סייקל ובזמן ונכון שבזמן השימוש הם היו גדולים זאת אומרת נגיד עלו את ה10 קילו אבל לא התמידו והם חזרו למימדים שלהם כאילו כלום אז אני מבין שהתמדה זה שם המשחק חומרים זה רק כלי עזר*
אפשר להציג שייפ טוב. אבל בשביל להיות ברמה גבוהה אתה תהיה חייב חומרים. ולגבי החברים שלך. זה שהם איבדו את המסה שלהם לאחר הסייקל זה כי הם לא ידעו מה הם עושים ואיך לשמור על המסה לאחר סייקל

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי סליחה שאני משגע אותכם עם כל השאלות האלה אבל אני רוצה לצבור כמה שיותר ידע לפני שאני עושה צעד וואלה אני מבסוט מהאתר הזה גם לומדים מטעויות של האנשים וגם אנשים פה נותנים תשובות מהלב לא רק תיקח את זה ואת זה כמו שאומרים החוכמה היא לא לצאת מהבעיה אלה לא להכנס אליה מלכתחילה

• פותח/ת השרשור
האם עדיף להתחיל סייקל עם אחוז שומן נמוך לדוגמא טסט

---------- התגובה התווספה ב 19:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:00 ----------

או לדוגמא בולדנון

• פותח/ת השרשור
תאמת החלטתי להמשיך את החיטוב עוד חודשיים לרדת ל10 אחוז ולקחת טסט עם אנאבר משהו לא חזק מידי אני בגיל המתאים וגם כבר מתאמן חזק ומרגיש כאילו ילדים קטנים לוקחים דברים יותר חזקים מזה אז למה לחכות עוד אני יודע שאמרתם לי שכדאי לי לחכות אבל אני מרגיש מוכן

---------- התגובה התווספה ב 03:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:56 ----------

ואם יש למישהו המלצה בשבילי אולי לקחת משהו אחר שיגיד כל דעה תתקבל בברכה בעיקר מadimania יש לי רגש לשם הזה וגם הוא נראה לי אחד החכמים בתחום הידע שלך שווה כסף ואני מוכן להשקיע*

לפי דעתי אני מסכים עם adimenia עוד יש לך פוטנציאל לעלות בצורה טיבעית אז למה ליקטוע אותו ולהישתמש בחומרים ....חומרים לא תרופות קסם זה רק פוש קטן כאשר היגעת למצב שניצלת את עצמך טיבעית ואתה תקועה באותו מקום (כמובן בהיתחשב בעובדה שאתה מקפיד ב 100% על תזונה )

תאמת החלטתי להמשיך את החיטוב עוד חודשיים לרדת ל10 אחוז ולקחת טסט עם אנאבר משהו לא חזק מידי אני בגיל המתאים וגם כבר מתאמן חזק ומרגיש כאילו ילדים קטנים לוקחים דברים יותר חזקים מזה אז למה לחכות עוד אני יודע שאמרתם לי שכדאי לי לחכות אבל אני מרגיש מוכן

---------- התגובה התווספה ב 03:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:56 ----------

ואם יש למישהו המלצה בשבילי אולי לקחת משהו אחר שיגיד כל דעה תתקבל בברכה בעיקר מadimania יש לי רגש לשם הזה וגם הוא נראה לי אחד החכמים בתחום הידע שלך שווה כסף ואני מוכן להשקיע*
עצם העובדה שהחלטת לרדת מזה בנתיים ואז שוב שינית את דעתך. אומר שאתה לא מוכן. אבל אני לא אמא שלך עם זה מה שאתה רוצה אף אחד לא יעצור אותך.

גם אם אתה שוקל לעשות סייקל ראשון, אין צורך בשילוב חומרים.
תעשה רק טסט' לבד קודם.

• פותח/ת השרשור
ADIMANIA תכנס אליי לפיסבוק ADI ASHTAR

---------- התגובה התווספה 07-02-2012 ב 11:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה 06-02-2012 ב 23:57 ----------

אני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית אין לי מספיק הודעות adimania כנס אליי לפייס אני מסתבך עם כלההודעות ולא מצליח לשלוח את האיימיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית