הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תחרות פאוורליפטינג באפריל

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
9.04.2012- אליפות ישראל הפתוחה בפאוורליפטינג בחסות אגף הספורט של עריית פתח תקווה.
כרגע עדיין לא ידוע אילו תחרויות יתקיימו במסגרת האליפות, הפרטים אמורים להיות בקרוב באתר פאוורליפטינג ישראל.
אני אשתדל לעדכן את זה כאן.

כן זה מבאס שאין סקואט.. אם כבר שאין סקואט שיעשו אפשרות לפיצול רק דדליפט כמו שיש רק בנץ'.. הבנץ' שלי דיי מבייש את המשקל גוף שלי הייתי אומר

חברות ביטוח זה בולשיט.
איגודים?
בגלל זה לא לעשות סקוואט בתחרות?
נו בחיאת...

שוב:
אנשים שפויים (אני, אתה, שאר חברי הפורום), לעומת איגודים וחברות ביטוח (שרק מנסים להרוויח כסף עם כמה שפחות נזקים).

זה די ברור שעדיף להשתמש בסטנד, כי בכל מקרה יש ספוטרים ששווים יותר מכל חתיכת מתכת מעוצבת שמנסים למכור.

הבעיה היא שאם אין ביטוח, אז אין תחרות...

בעזהי"ת

שוב:
אנשים שפויים (אני, אתה, שאר חברי הפורום), לעומת איגודים וחברות ביטוח (שרק מנסים להרוויח כסף עם כמה שפחות נזקים).

זה די ברור שעדיף להשתמש בסטנד, כי בכל מקרה יש ספוטרים ששווים יותר מכל חתיכת מתכת מעוצבת שמנסים למכור.

הבעיה היא שאם אין ביטוח, אז אין תחרות...

לא הבנתי את טענת האיגודים או חברות הביטוח. אתה טוען שהסכימו לתת ביטוח (במחיר מפולפל מאוד, אגב) לתחרות בלי סקוואט, אבל לתחרות עם, לא?

בעזהי"ת

לא הבנתי את טענת האיגודים או חברות הביטוח. אתה טוען שהסכימו לתת ביטוח (במחיר מפולפל מאוד, אגב) לתחרות בלי סקוואט, אבל לתחרות עם, לא?

כן, זה מה שהבנתי.
בגלל שאין מונוליפט או ציוד אחר שהוא כביכול "מגן".
יכול להיות שהם ביקשו מחיר ממש מטורף לתחרות עם סקוואט.

בעזהי"ת

כן, זה מה שהבנתי.
בגלל שאין מונוליפט או ציוד אחר שהוא כביכול "מגן".
יכול להיות שהם ביקשו מחיר ממש מטורף לתחרות עם סקוואט.

מה כל כך מגן במונוליפט, כשמדובר על סקוואט קלאסי? כמובן שלצורך סומו סקוואט חלקי, בטח עם ציוד, אין מנוס אלא להשתמש במונוליפט, אבל מה לכל זה ולקטגוריית ה-RAW?

It seems like lately there is a lot of interest in raw lifting. After this last meet I can say that it takes a lot of BS out of meets. It expedites instead of the old "I'm in the hole, let's wrap knees, pull my straps." it is "I'm up, pull my belt and let's go." It made the whole thing more fun for me. The other fact is that if power lifting is ever to go to the Olympics it will have to be raw. The Olympic Committee simply doesn't like gear.

criticalbench.com/Kirk-Karwoski.htm​

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

מה כל כך מגן במונוליפט, כשמדובר על סקוואט קלאסי? כמובן שלצורך סומו סקוואט חלקי, בטח עם ציוד, אין מנוס אלא להשתמש במונוליפט, אבל מה לכל זה ולקטגוריית ה-RAW?

It seems like lately there is a lot of interest in raw lifting. After this last meet I can say that it takes a lot of BS out of meets. It expedites instead of the old "I'm in the hole, let's wrap knees, pull my straps." it is "I'm up, pull my belt and let's go." It made the whole thing more fun for me. The other fact is that if power lifting is ever to go to the Olympics it will have to be raw. The Olympic Committee simply doesn't like gear.

criticalbench.com/Kirk-Karwoski.htm​

מה ההבדל בין שימוש במונוליפט לסקוואט קלאסי לבין שימוש במונוליפט בשביל סומו סקוואט חלקי?
בשניהם הוא עוזר בקושי ולא משתווה לפאוור ראק, סקוואט סטנד או סתם שני ספוטרים בצדדים...

בעזהי"ת

כמובן: זכותו המלאה של מי שמארגן תחרות כלשהי לארגן אותה כאוות נפשו, ולא חייבים שום דבר לאף אחד. לפחות נשארה הזכות להביע דעה.

אתה יכול להביא דעה, זה בסדר, ועוד 100 איש יכולים להסכים איתך, זה גם בסדר. אבל זה לא ישנה את המציאות בטווח הקצר :🙁

בטווח הארוך, בהחלט, רוצים לארגן קרב שלוש.
אבל בשביל זה (הקמת ארגון תחרויות) אנו צירכים את עזרתכם בתחרות הראשונה. עזרה=השתתפות וגיוס משתתפים.
ראו בקרב שתיים התחלה.
👋

---------- התגובה התווספה ב 23:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:29 ----------

חברים נכבדים,
תפסיקו לזיין לי את המח ולעלות את הפיוז עם מונוליפט/סקוואט חלקי. אין קשר בין השניים.

בתור מתחרה עם נסיון לא מועט בתחרויות בינלאומיות ולצערי הרב - גם בפציעות, שום ספוטר אנושי לא יחליף רצועות בטיחות על גבי מונוליפט.
מה עוד, שזה מסכן את הספורטים, כשהם מנסים לתפוס מוט ולהציל את המתחרה הקורס.
נכון שיש איגודים שבהם מוצאים והולכים אחורה, so what??
אם הם יקפצו מהגג - גם תקפצו??

וכן, גם עם 100 ק"ג - ניתן למעוד (פתאום, או לאבד הכרה מהתרגשות).
אז בואו, תעזבו את הנושא.

לגבי ביטוח - כל מתחרה יהיה מבוטח לפי חוק הספורט.
אין מנוס מזה.
עלות ביטוח למשך שנה - כ-200 ש"ח לאדם.
אנחנו מקוים מאוד שיהיה סיבסוד חלקי של עיריה לנושא.
גם אם לא - אני לא רוצה לשמוע בכי על הנושא.
א) זה ביטוח למשך שנה שלמה, לכל התחרויות (נו, אז יוצא 50 ש"ח לתחרות? לא שווה לקחת ריזיקות בשביל 50 ש"ח).
ב) בכל ענפי הספורט : קארטה, הרמת משקולות, מרתונים - המתחרים עושים את הביטוח ואף אחד לא מתווכח, כי כולם יודעים שזה חלק מהעסק. למה אתם חושבים שענף שלנו שונה?

תפסיקו לבזבז כוחות על קרבות מקלדת, לכו להתכונן.
נעבור את התחרות הראשונה - ארגון של השניה יהיה יותר קל.

ב) בכל ענפי הספורט : קארטה, הרמת משקולות, מרתונים - המתחרים עושים את הביטוח ואף אחד לא מתווכח, כי כולם יודעים שזה חלק מהעסק. למה אתם חושבים שענף שלנו שונה?

תיקון קל בהרמת משקולות האיגוד משלם על הביטוח, והספורטאי לא נדרש לשלם כלום
האיגוד גם שוכר את האולם + כל הוצאות האימונים והתחרויות
וגם משלם על הארגומטרי

לגבי ענפי הספורט האחרים הצדק איתך

בכל מקרה שיהיה בהצלחה אם לא אהיה פצוע כנראה אתחרה

בעזהי"ת

בטווח הארוך, בהחלט, רוצים לארגן קרב שלוש.
אבל בשביל זה (הקמת ארגון תחרויות) אנו צירכים את עזרתכם בתחרות הראשונה. עזרה=השתתפות וגיוס משתתפים.
ראו בקרב שתיים התחלה.

יתכן בהחלט ואשתתף.

תפסיקו לזיין לי את המח ולעלות את הפיוז עם מונוליפט/סקוואט חלקי. אין קשר בין השניים.

בתור מתחרה עם נסיון לא מועט בתחרויות בינלאומיות ולצערי הרב - גם בפציעות, שום ספוטר אנושי לא יחליף רצועות בטיחות על גבי מונוליפט.
מה עוד, שזה מסכן את הספורטים, כשהם מנסים לתפוס מוט ולהציל את המתחרה הקורס.
נכון שיש איגודים שבהם מוצאים והולכים אחורה, so what??
אם הם יקפצו מהגג - גם תקפצו??

וכן, גם עם 100 ק"ג - ניתן למעוד (פתאום, או לאבד הכרה מהתרגשות).
אז בואו, תעזבו את הנושא.

בנץ' פרס, למרות פוטנציאל הפציעות החמור בהרבה שלו לעומת סקוואט, את מבצעת בלי רציעות הבטיחות, הא? אז אולי תשתמשי תחילה כלפי עצמך בעצתך האדיבה? בטח כשאני מביא כאן שמות דוגמת ינגבר, מלנצ'ב, קרבוסקי וקואן, ואת בתגובה מדברת על לקפוץ מהגג.

ההתעקשות שלא לארגן תחרות סקוואט RAW מסטנדים, קצת מזכירה את ההתנהלות הילדותית של: אם לנו לא יהיה, אז לאף אחד לא יהיה.

לגבי ביטוח - כל מתחרה יהיה מבוטח לפי חוק הספורט.
אין מנוס מזה.
עלות ביטוח למשך שנה - כ-200 ש"ח לאדם.
אנחנו מקוים מאוד שיהיה סיבסוד חלקי של עיריה לנושא.
גם אם לא - אני לא רוצה לשמוע בכי על הנושא.
א) זה ביטוח למשך שנה שלמה, לכל התחרויות (נו, אז יוצא 50 ש"ח לתחרות? לא שווה לקחת ריזיקות בשביל 50 ש"ח).

דמי חבר באיגוד ספורט כלשהו, שיגלמו בתוכם עלות ההוצאות הרלוונטיות, כולל ביטוח, בסך של כמה מאות ש"ח, הם דבר הגיוני ומתקבל לחלוטין. מעולם לא כתבתי מאומה כנגד זאת. אישית הדבר שיעמוד בעדי כאן, הוא הסקוואט המאוד המרשים הזה, מול זה שכבר לא כל כך - למרות שהיו שם עוד כמה ק"ג על המוט. אם מדובר על סתם להרים את המשקל הגבוה ביותר, ולעזאזל הדרך, אז יש למין האנושי דרכים קצת קצת יותר מפותחות.
"]

נראה לי שלא הבנת אותי... התכוונתי שגם סומו סקוואט חלקי לא צריך מונוליפט.

מונוליפט מאפשר סקוואט ברוחב שאין שום אפשרות מעשית לנוע איתו צעד אחורה - כאשר יתבקש כשמשתמשים בסטנד.

שלום לכול חברי הפורום.
נרשמתי לפורום מהסיבה שהרבה רושמים דברים , לא נכונים לגבי התחרות.
חשוב לי לציין שרק אני מדבר בשם התחרות ולא שום אדם אחר , אז בכול שאלה אשמח עם תיפנו אלי .
כמה נקודות בנוגע לתחרות.
בנוגע לביטוח , הביטוח הינו על פי חוק הספורט של מדינת ישראל , ולמי שיש חוסר הסכמה מומלץ שיפנה לבג'ץ.בכול הנוגע לזה אין לנו אפשרות אחרת , בנוגע למחיר אני מנסה שזה יהיה הזול ביותר שאפשר.
בקשר לSQ אני רוצה האמינו לי ,אני מתאמן קרב שלוש , וגם מאוד בעד קרב שלוש אבל ככול הנראה לא בתחרות הזאת . אולי עם תחרות זאת תהיה מספיק חזקה תהיה תחרות נוספת שתגיע בעתיד של קרב שלוש.

חברים זה רק תלוי בכם בפירגון שלכם , בהגעה שלכם כמתחרים או כצופים.

בברכבה : ד"ר גל אדטו

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אישית הדבר שיעמוד בעדי כאן, הוא הסקוואט המאוד המרשים הזה, מול זה שכבר לא כל כך - למרות שהיו שם עוד כמה ק"ג על המוט. אם מדובר על סתם להרים את המשקל הגבוה ביותר, ולעזאזל הדרך, אז יש למין האנושי דרכים קצת קצת יותר מפותחות.
"]

מונוליפט מאפשר סקוואט ברוחב שאין שום אפשרות מעשית לנוע איתו צעד אחורה - כאשר יתבקש כשמשתמשים בסטנד.

הגישה בפאוורליפטינג היא להעלות המשקל שעל המוט - ומכאן הטכניקות הרווחות. זה הרושם שלי מהשיחות שאני ניהלתי עם אנשים בענף, ולצערי כמובן לא יצא לי לדבר עם האישים שהזכרת אלא עם רק עם אנשים מהארץ.
אולי הגישה הזו משתנה מאיגוד לאיגוד, אבל העובדה היא שבארץ - זה מה שיש. אז או שאחרי כל הדיונים - זה מה שיש ועם זה ננצח, ונראה לאן הענף יתקדם, או שלא נעשה כלום מעבר לדיונים, כי זה לא מסתדר עם הראיה שלנו את התחום.
אישית, אם אני לא אהיה בחו''ל (מה שדי סביר בפסח) - אני אבוא להשתתף עם הטכניקה הקלאסית והמשקלים שאני מרימה, למרות שאני יודעת שאין לי סיכוי שם בקטגוריית המשקל שלי, סתם כדי לתמוך בעשיה הזאת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נרשמת?
ולמה אין לך סיכוי?

עוד לא נרשמתי כי רק היום היה לי זמן לראות שכבר יש פרטים על התחרות, ושהיא נופלת על פסח, וכבר מזמן תכננתי לצאת בפסח לחו''ל 😃. אבל אני שוקלת להרשם סתם, גם אם לא אצליח להגיע - כתרומה לענף. או שאחכה עם ההרשמה עד שאני אדע אם אני נוסעת או לא.
בכל מקרה, אין לי סיכוי כי אני בקבוצת גיל ומשקל של ish, וגם כי הבנצ' שלי חלש יחסית.
תיקון: נרשמתי בסקר שהיה קודם. לתחרות לא נרשמתי, אבל אני רואה שההרשמה עוד לא נפתחה.

נערך לאחרונה:
איריס תהיה בשופטים . לא במתחרים.
התחרות בחהמ"פ יום שני 9.4.2012
מה משקל גוף וגיל שלך . ומה המשקלים שלך ב BP+DL . בנוסף מדובר על RAW או EQ

• פותח/ת השרשור
משקל גוף כרגע - 67
DL - 105 4RM
BP - 55 1RM
רק RAW.

שלום ד"ר גל אדטו!
קודם כל, ח"ח על כל המאמצים שלך!

לשאלתי: האם יהיה חלוקת גילאים?

בעזהי"ת

הגישה בפאוורליפטינג היא להעלות המשקל שעל המוט - ומכאן הטכניקות הרווחות. זה הרושם שלי מהשיחות שאני ניהלתי עם אנשים בענף, ולצערי כמובן לא יצא לי לדבר עם האישים שהזכרת אלא עם רק עם אנשים מהארץ.
אולי הגישה הזו משתנה מאיגוד לאיגוד, אבל העובדה היא שבארץ - זה מה שיש. אז או שאחרי כל הדיונים - זה מה שיש ועם זה ננצח, ונראה לאן הענף יתקדם, או שלא נעשה כלום מעבר לדיונים, כי זה לא מסתדר עם הראיה שלנו את התחום.
אישית, אם אני לא אהיה בחו''ל (מה שדי סביר בפסח) - אני אבוא להשתתף עם הטכניקה הקלאסית והמשקלים שאני מרימה, למרות שאני יודעת שאין לי סיכוי שם בקטגוריית המשקל שלי, סתם כדי לתמוך בעשיה הזאת.

אכן זו הגישה, וזה מה שיש כרגע - בתור מקצוע לא אולימפי, שבו איש הישר בעיניו יעשה. וגם אני, בדיוק מהסיבה שאת מפרטת כאן, שוקל לבוא ולהשתתף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית