נק' מוניטין:
9
- 213
- 14
שלום אני חדש בפורום ואני ממש צריך את העזרה שלכם לייעוץ קטן בבנית תוכנית אימון.
אני בן 14 שוקל 56 גובה 165 ..
אני לא ממש יכול ללכת לחדר כושר ביינתים אז אני מקווה שאפשר לבנות תוכנית בבית אבל אם אין ברירה אני ילך לחדר כושר.
אני מתאמן איזה שלוש שבועות אימוני סיבולת בעיקר (נראה לי ככה זה נקרא כי זה משפר סיבולת לא שריר ממש)
ריצות 6 ק''מ מידי פעם
מדרגות
משקולות 3 ק''ג כל אחת
שכיבות שמיכה
כפיפות בטן
אימון ביתי כמובן מאולתר לא מקצועי
מה שאני רוצה שתעזרו לי בו זה להגיד לי אם לעשות מסה או חיטוב ולמשך כמה זמן ואם אפשר מדריך לבצע את זה או הסבר משלכם.
איזה תוכנית אימון לעשות(שמעתי שss זה טוב..)
ודבר אחרון- אפשר לשלב עם האימונים mma? בגלל זה אני מעדיף אימון ביתי כדי שאני יוכל לשלב.. רק אם זה אפשרי
הנה תמונות:
אה ואם צריך לציין את המטרה אז המטרה שלי זה לקבל גוף יותר רחב ושרירי להיות חטוב בו זמנית ובעיקרון להתחזק.
תודה !
אני בן 14 שוקל 56 גובה 165 ..
אני לא ממש יכול ללכת לחדר כושר ביינתים אז אני מקווה שאפשר לבנות תוכנית בבית אבל אם אין ברירה אני ילך לחדר כושר.
אני מתאמן איזה שלוש שבועות אימוני סיבולת בעיקר (נראה לי ככה זה נקרא כי זה משפר סיבולת לא שריר ממש)
ריצות 6 ק''מ מידי פעם
מדרגות
משקולות 3 ק''ג כל אחת
שכיבות שמיכה
כפיפות בטן
אימון ביתי כמובן מאולתר לא מקצועי
מה שאני רוצה שתעזרו לי בו זה להגיד לי אם לעשות מסה או חיטוב ולמשך כמה זמן ואם אפשר מדריך לבצע את זה או הסבר משלכם.
איזה תוכנית אימון לעשות(שמעתי שss זה טוב..)
ודבר אחרון- אפשר לשלב עם האימונים mma? בגלל זה אני מעדיף אימון ביתי כדי שאני יוכל לשלב.. רק אם זה אפשרי
הנה תמונות:
אה ואם צריך לציין את המטרה אז המטרה שלי זה לקבל גוף יותר רחב ושרירי להיות חטוב בו זמנית ובעיקרון להתחזק.
תודה !
נערך לאחרונה: