הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית אימונים

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
שלום אני חדש בפורום ואני ממש צריך את העזרה שלכם לייעוץ קטן בבנית תוכנית אימון.
אני בן 14 שוקל 56 גובה 165 ..
אני לא ממש יכול ללכת לחדר כושר ביינתים אז אני מקווה שאפשר לבנות תוכנית בבית אבל אם אין ברירה אני ילך לחדר כושר.
אני מתאמן איזה שלוש שבועות אימוני סיבולת בעיקר (נראה לי ככה זה נקרא כי זה משפר סיבולת לא שריר ממש)
ריצות 6 ק''מ מידי פעם
מדרגות
משקולות 3 ק''ג כל אחת
שכיבות שמיכה
כפיפות בטן

אימון ביתי כמובן מאולתר לא מקצועי

מה שאני רוצה שתעזרו לי בו זה להגיד לי אם לעשות מסה או חיטוב ולמשך כמה זמן ואם אפשר מדריך לבצע את זה או הסבר משלכם.
איזה תוכנית אימון לעשות(שמעתי שss זה טוב..)
ודבר אחרון- אפשר לשלב עם האימונים mma? בגלל זה אני מעדיף אימון ביתי כדי שאני יוכל לשלב.. רק אם זה אפשרי

הנה תמונות:

אה ואם צריך לציין את המטרה אז המטרה שלי זה לקבל גוף יותר רחב ושרירי להיות חטוב בו זמנית ובעיקרון להתחזק.

תודה !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב..

---------- התגובה התווספה ב 18:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:15 ----------

הקפצה

---------- התגובה התווספה ב 20:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:40 ----------

הקפצה

הקפצה=הספמה

תקרא על תפריט מאסה
תקרא על תכנית ss

זה מה שאתה צריך לדעתי ואין לי משהוא אחרת יותר טוב מזה להציע לך לעשות

גש לפורטל

בתור מתאמן מתחיל,עם הכוח יבוא הגודל,אבל לא בטוח שגם תראה חטוב יותר....אולי תצטרך לעשות שתי תקופות שונות באכילה (אחת מאסה-לעליה במאסת שריר,ואחת חיטוב-להורדת אחוזי שומן) כדי להגיע למטרה שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית