הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדהים

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך
אז מה אני 1.78 וגם מטביע, טוב היום כבר לא בגלל הפציעות, אבל בצעירותי 😃

אני 1.70 ותמיד בשכונה הייתי משחק סנטר.. היו באים מולי כאלה מטר שמונים ומעלה.. אז זה היה גובה מול כוח... ותמיד הייתי מנצח.. אז אני חזק.. יש..!!!! 😛

בלייק הזה מלך אשכרה מחייה את הקליפרס ופשוט כיף לראות אותו משחק

• פותח/ת השרשור
בלייק הזה מלך אשכרה מחייה את הקליפרס ופשוט כיף לראות אותו משחק

והוא פשוט חיה, ורק פאקינג בן 22 !!!

לדעתי הוא כבר בין הטובים ב NBA.
זו השנה השניה שלו ב NBA ( אם לא מחשיבים את 2009-2010 כי הוא היה פצוע)

כריס פול הגיע וזאת קבוצה אחרת לגמריי. בלייק לבד חץ מהיילייטס לא יכול לעשות כלום הוא גם לא ייקלע 45+ כמו קובי ולברון לפעמים

בגיל 26 אחרי כמה וכמה עונות בNBA, תחבר לזה שאולי הוא ייפצע פציעות קטנות בדרך וזה הוא לא יהיה באותה רמה אתלטית ואז צריך שישאר לו קליעה (והוא לא כזה טוב בזה) ותנועות מתחת לסל שזה יש לו אבל לך תדע איזה שחקנים יגיע ב4 שנים האלו.

כן בלייק גריפין תותח יש לו VERTICAL JUMP מאוד גבוהה וזה מה שעושה אותו שחקן התקפה טוב וריבאונדר טוב.
אבל הוא חייב להשתפר בהגנה

ואם אתה כבר בקטע של הטבעות, אז אין על וינס קארטר, לפי דעתי הדאנקר הכי טוב שהיה בNBA:

ופה הוא בתחרות הטבעות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם גריפין לא יפתח קליעה מחצי מרחק ועוד מהלכים למעט דאנקים הוא יגמור בלי ברכיים.
רק דאנקים לא יביאו אותו רחוק ומתישהו ילמדו איך לעצור אותו.

שילמד מג'ורדן איך להתפתח כשחקן. התחיל כדאנקר וקלעי סביר וסיים כקלעי טוב מאוד עם כמה קליעות בלתי ניתנות לעצירה.
אני לא רואה מספיק NBA אבל אני בספק אם הוא שומר בהגנה כמו שג'ורדן שמר או אפילו קובי ברייאנט.

אל תשכח את דיאנדרה ג'ורדן וכריס פול.
כריס פול מראה עונה אדירה ואי אפשר לשכוח אותו בכלל
והוא פשוט חיה, ורק פאקינג בן 22 !!!

לדעתי הוא כבר בין הטובים ב NBA.
זו השנה השניה שלו ב NBA ( אם לא מחשיבים את 2009-2010 כי הוא היה פצוע)
תשמע אם תסתכל לפי PPG וRPG כן,הוא נחשב אחד הטובים בNBA.
וגם זה ממש מדהים הבטחון שהוא מראה על המגרש,בתור סופטמור מאוד קשה לראות אנשים שרואים אליהם שהמגרש זה בית שלהם
כריס פול הגיע וזאת קבוצה אחרת לגמריי. בלייק לבד חץ מהיילייטס לא יכול לעשות כלום הוא גם לא ייקלע 45+ כמו קובי ולברון לפעמים
שמע הוא לא יכול לקחת קבוצה בידיים זה נכון..
בנתיים הוא תופס את מקום ה"סגן" לדעתי (לכריס פול),כריס יכול לנהל קבוצה והוא צריך סגן וזה אחד השילובים הכי קטלניים לדעתי שיהיו בNBA בזמן הקרוב.
ולנושא לא קשור,הסיקסרס חייבים להבין שאנדרה איגואדלה שחקן אדיר,אבל בתור סגן,וחייבים למצוא מישהו שינהל את הקבוצה ולא ישים הכל על הכתפיים שלו

כן בלייק גריפין תותח יש לו VERTICAL JUMP מאוד גבוהה וזה מה שעושה אותו שחקן התקפה טוב וריבאונדר טוב.
אבל הוא חייב להשתפר בהגנה

ואם אתה כבר בקטע של הטבעות, אז אין על וינס קארטר, לפי דעתי הדאנקר הכי טוב שהיה בNBA:
Vince Carter Top 100 Dunks Volume 1 by Maxamillion711 - YouTube
ופה הוא בתחרות הטבעות:
Vince Carter - All Star Game NBA Slam Dunk Contest 2000 - YouTube

אין סיכוי אחי אתה אוהב את וינס?😲 אני בשוק לא הייתי מאמין עלייך

ועכשיו לנושא:
באמת דאנקר אדיר ושחקן שלשות לא פחות אגדי

---------- התגובה התווספה ב 16:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:57 ----------

WE LOVE SPUD WEBB

אל תשכח אבל גם את דומיניק ווילקינס

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
וואו אני זוכר שהייתי בחטיבה כל כך היה קשה להשיג את הסרטים האלו של ספאד ווב למחשב איזהמצחיק זה כל היוטיוב הזה , בכל מקרה אני חושב שבתחרות הזאת דומיניק וולקינס היה נגדו והפסיד (לא בטוח אבל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית