שאלה לאתאיסטים שביננו

• פותח/ת השרשור MyLife
  • פורסם בתאריך

MyLife

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
-15
146
0
יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי לגבי היווצרות החיים.

האבולוציה מתחילה על בסיס של מרק בראשיתי נכון?
כיצד אותו מרק נוצר, ומה הניע אותו להפוך ממצב סטטי לתהליך אבולוציוני?

אלוהים היה בסאונה ומהטיפות זיעה שנפלו על הרצפה נוצר 'מרק הבראשית' שדיברת עליו.
אלוהים הניע את המרק בראשית על מנת שיתחיל לייצר חיים, הוא שם גזייה מתחתיו וחימם אותו לאט לאט והוסיף גם אבקת 'מרק בראשית' מיוחדת במינה.

עכשיו השאלה המעניינת, מי בנה לאלוהים את האוהל לסאונה ולמה אלוהים צריך בכלל סאונה אם הוא כל יכול ויודע הכל? אם אלוהים יכול הכל ויודע הכל, בשביל מה הוא בכלל היה צריך סאונה להזיע, הוא הרי יכול לעשות כל דבר משום דבר?

אה????????? כמו שהחלדה של ברזל לא מתחילה מדייסה במדברי, האבולוציה לא מתחילה משום מרק בראשיתי (מה זה בכלל?). שאלה כל כך לא מובנת לא יצא לי לראות, אפילו בהרצאות של אמנון יצחק והמשפטים ההזויים שלו ("מי יצר את העין האנושית??????? מוטציות ספונטניות????? אה???")

מוזר לי שאנשים שואלים אתאיסטים(כולל אותי) שאלות כאלה כאילו חוסר אמונה באלוהים מקנה לך דוקטורט בפיזיקה.

אלוהים לא ברא כלום

למעשה הוא אפילו לא קיים

וגם המילה בראשית היא המצאה

Run: del bereshit
Enter

מנקודת מבט של אתאיסט הדוק

אנשים שלא מאמינים באלוהים מצחיקים אותי... יש כל כך הרבה הוכחות לקיומו, וכל כך הרבה סירטונים שלו ברשת, לדוגמה:

שזה פשוט דפוק להתכחש לכך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב..
כנראה שתשובה אמיתית ובוגרת אני לא אקבל..
לילה טוב.

יש הוכחה שאלוהים טועה והוא לא כל יכול ולא מושלם !

Iker Casillas the biggest mistake in his career - YouTube

זאת לא היתה טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא הבקיע, הוא סך הכל נתן קצת מוטיבציה ליריבים המתוסכלים שלא מצליחים להכניע אותו, מה שנקרא אל רחום וחנון.

---------- התגובה התווספה ב 22:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:43 ----------

טוב..
כנראה שתשובה אמיתית ובוגרת אני לא אקבל..
לילה טוב.

כנראה שמוח שמצליח לנסח שאלות כמו שצריך גם לא תקבל (מאלוהים? אולי תנסה להתפלל לקבל אחד כזה?)

• פותח/ת השרשור
תשובות קטנוניות שנובעת מחוסר יכולת לענות.
אם יש פה מישהו שבאמת מבין בנושא,אשמח אם יסביר לי.
תודה.

לא חושב שתקבל תשובה

זה כמו שתשאל לגבי התאוריה הזו
Balloon.bmp

תשאל מי הבחור שמנפח את הבלון בתמונה. מי גרום ליקום להתרחב?
אתה תקבל בעיקר גמגומים או מבטים כועסים.

תתחיל בלהגדיר את השאלה שלך כמו שצריך - דיברת על אבולוציה, אז הנחתי שאתה שואל על המעבר בין חי ודומם. אם אתה מדבר על מרק בראשיתי - אז אתה מכוון למצב היקום אחרי המפץ הגדול, ואלו דברים שונים למרי. בכל מקרה - לאף אחד אין תשובה מה קרה בזמן 0 עד זמן פלאנק אחרי המפץ הגדול (10 בחזקת 43- של שנייה). זה שלא יודעים לא מוכיח שיש אלוהים שעשה את זה (זהו כשל לוגי של אלוהי הפערים + פנייה אל המסתורין + הנחת המבוקש), אלא רק שלא יודעים. אולי יהיה הסבר בהמשך ואולי לא. אתה מוזמן להיכנס לשרשור הכפירה הגדול, שהעליתי קישור שלו לכאן. העליתי לשם המון חומר על תיאוריות מדעיות עדכניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית