הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע התחרות

מצב
השרשור נעול

דר גל אדטו

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
23
20
0
שלום לכול חברי הפורום.
נרשמתי לפורום מהסיבה שהרבה רושמים דברים , לא נכונים לגבי התחרות.
חשוב לי לציין שרק אני מדבר בשם התחרות ולא שום אדם אחר , אז בכול שאלה אשמח עם תיפנו אלי .
כמה נקודות בנוגע לתחרות.
בנוגע לביטוח , הביטוח הינו על פי חוק הספורט של מדינת ישראל , ולמי שיש חוסר הסכמה מומלץ שיפנה לבג'ץ.בכול הנוגע לזה אין לנו אפשרות אחרת , בנוגע למחיר אני מנסה שזה יהיה הזול ביותר שאפשר.
בקשר לSQ אני רוצה האמינו לי ,אני מתאמן קרב שלוש , וגם מאוד בעד קרב שלוש אבל ככול הנראה לא בתחרות הזאת . אולי עם תחרות זאת תהיה מספיק חזקה תהיה תחרות נוספת שתגיע בעתיד של קרב שלוש.

חברים זה רק תלוי בכם בפירגון שלכם , בהגעה שלכם כמתחרים או כצופים.

ביום שלישי אני מאמין יפורסמו חלק מהספונסרים לתחרות ,וחלק מהפרסים המאוד מכובדים שהזוכים יקבלו.

בברכבה : ד"ר גל אדטו

יפה מאוד ישר כח על האירגון
לא אישית אין מה למכור אבל יפה שיש מישהו שמנסה לפתח את הענף הזה

מסקרן אותי לדעת את חלוקת הקטגוריות ...
ואיך הולכת תחרות ... זה מסקרן אותי .
מה כל פעם שמים משקל עד שאחד נשאר להרים ?

פרט שהוא שכח לציין. היית שמה לב לזה גם אם לא היית ממהרת לקפוץ.

הוא ציין שהוא בעל סמכות לדבר על התחרות.
אם היתם מוצאים את העף החוצה מהאתר - היתם רואים באתר הרשמי את כל המידע וגם שמות ותשובות לשאלות הרבות פה.
powerlifting.co.il

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:48 ----------

מסקרן אותי לדעת את חלוקת הקטגוריות ...
ואיך הולכת תחרות ... זה מסקרן אותי .
מה כל פעם שמים משקל עד שאחד נשאר להרים ?

לא, זה לא כמו בהרמת משקולות.
חפש באינטרנט, או קרא את ספר החוקים של אחד הפדרציות, או תמתין עד שנתרגם ונשים באתר פאורליפטינג.קו.איל.

קט' :
נשים : 44, 48, 52, 56, 60, 67.5, 75, 82.5, 90, 90+
גברים : 52, 60, 67.5, 75, 82.5, 90, 100, 110, 125, 140, 140+

איך מוציאים עף?
(אלכס פאשיסט)

כמתחרה לצערי לא יבוא אבל כצופה אני חייב לבוא !

אם היתם מוצאים את העף החוצה מהאתר - היתם רואים באתר הרשמי את כל המידע וגם שמות ותשובות לשאלות הרבות פה.
powerlifting.co.il

אנחנו לא צריכים להתאמץ ולחפש מי הבחור שבא לספר לנו על התחרות. מה זה "סמכות לדבר"?

אולי הטסט עושה אותך עצבנית, אבל אני ממליץ להוציא פחות עצבים כאן ויותר במונוליפט עם הסקוואטים העמוקים בטירוף בארגון הכל כך מפורסם שלכם.

powerlifting.co.il

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:48 ----------

לא, זה לא כמו בהרמת משקולות.
חפש באינטרנט, או קרא את ספר החוקים של אחד הפדרציות, או תמתין עד שנתרגם ונשים באתר פאורליפטינג.קו.איל.

קט' :
נשים : 44, 48, 52, 56, 60, 67.5, 75, 82.5, 90, 90+
גברים : 52, 60, 67.5, 75, 82.5, 90, 100, 110, 125, 140, 140+

ומה עם הקטגוריות גילאים?
או שאין בסוף?

אולי כדאי לפנות למארגני התחרות להוסיף קרב 3 רק בשביל כמה חברה מהפורום פה.
הם יעשו בנצ' ודדליפט ואז תחרות הקלדה בדקה. יהיו פה כמה שיאני עולם בטוח.

אין מקום יותר מושלם לWANNABE POWERLIFER מפורום פאוורליפטינג...או שהתבלבלתי
השאלה היא למה אתם אתם פה מלכתחילה?

נערך לאחרונה:
רובנו פה כי אנחנו אוהבים להרים דברים כבדים. אתה והחבר השני פה כי אתם כלבי השמירה של איריס. למה איריס כאן? כדי להגן על כבודם האבוד של הפאורליפטרים הישראליים אני מניח.

אני יהיה בסוף חיטוב אז. שיאים נוכחים 170 דדליפט . 100 בנץ גיל 16 , אני יהיה כבר בן 17 בתחרות . אם אני יתחיל מסה עד התחרות ואני יכנס עד 82 אני מאמין שאני יוכל לתת גם בנץ 105 (תרגיל חלש אצלי ) דדליפט אני יקווה ל 180 . אם לא אז אולי אני אפילו יכנס למתחת 75 עם משקלים נמוכים יותר כמובן . לעיניין - יש לי מה לחפש שם אתם חושבים ? בכל מקרה אני מחכה שתפרסמו את הקטגורייות . ד"א יהיו קטגוריות גילאים ?

האשכול הזה גולש להטרלות.. תחלס, מתוכננת תחרות, ונראה לי שטוב שמודיעים על זה בפורום. איריס וכל השאר כאן כי הם המארגנים, למה שהמידע על התחרות לא יבוא מיד ראשונה?
הדיונים על who's kung-fu is stronger הם כבר מאופרה אחרת, אבל אם זה כיף, אז תמשיכו.

אם אתה מארגן תחרות ומגיע לפורום חדש כדי לספר על זה, מומלץ שתציג את עצמך קודם.

אם אתם אוהבים להרים דברים כבדים, תחרות פאוורליפטינג נשמע לי כמו אחלה מקום לעשות את זה.
ואני יכול להתחייב לכם שבלי קשר לכל הצחוקים והירידות בפורום(אני לפחות רוצה לחשוב שזאת הגישה) אתם תתקבלו שם הרבה יותר יפה ועם הרבה יותר כבוד מאשר החברה שמארגנים את התחרות ואלה שבאמת מתחרים ומרימים דברים כבדים מקבלים פה.

אם אתם אוהבים להרים דברים כבדים, תחרות פאוורליפטינג נשמע לי כמו אחלה מקום לעשות את זה.
ואני יכול להתחייב לכם שבלי קשר לכל הצחוקים והירידות בפורום(אני לפחות רוצה לחשוב שזאת הגישה) אתם תתקבלו שם הרבה יותר יפה ועם הרבה יותר כבוד מאשר החברה שמארגנים את התחרות ואלה שבאמת מתחרים ומרימים דברים כבדים מקבלים פה.

אני מזמין אותך לעבור על כל ההודעות של איריס בפורום ולבדוק מי לא נתן למי כבוד.

גם באשכול הזה, סה"כ שאלו את פותח האשכול מי הוא ותראה את התגובות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית