הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לאפדרין synergex

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
synergex_ephedrine.jpg

50 כדורים בקופסא 8 מ"ג לכל כדור
1.מישהו התנסה בו פעם? איך הוא?
2.אני שוקל 88 קילו מה המינון המדוייק שלי כולל קפאין? חשבתי על 60 מ"ג אפדרין + 400 קפאין
3. האם אפשרי בזמן השימוש באפדרין לשתות אלכוהול? (חצי ליטר בקבוק פינלנדיה לצורך הדוגמא)
4. אם אסור לשתות אלכוהול בזמן השימוש אז אוכל לשתות אלכוהול בזמן העמסת הפחמימות(יומיים של העמסה)?

תודה מראש לעוזרים 😃

• פותח/ת השרשור
אפדרין קנדי, בסדר גמור.
לשאר השאלות תפנה לפורטל.

תודה!
קראתי את המאמר בפורטל ואת הנעוץ בפורום, אך לא רשמו שום נוסחה למציאת המינון המדוייק לאדם, ואיך זה משתלב עם אלכוהול

אתה יכול לקחת ביחד עם אלכוהול, זה פשוט טמטום מהסיבה ששניהם עובדים בדיוק הפוך על הגוף.
אין נוסחה מדוייקת לזה, פשוט אל תעבור את ה75 מ"ג ליממה.
תחלק את זה לשני מנות במהלך היום, למשל אחת בבוקר ועוד אחת לפני האימון. רק אל תקח אחרי סביבות השעה 5 בערב, אחרת לא תצליח להירדם.
המינון של קפאין ביחד עם אפדרין זה 1:10 (לטובת הקפאין כמובן).
מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת ביחד עם אלכוהול, זה פשוט טמטום מהסיבה ששניהם עובדים בדיוק הפוך על הגוף.
אין נוסחה מדוייקת לזה, פשוט אל תעבור את ה75 מ"ג ליממה.
תחלק את זה לשני מנות במהלך היום, למשל אחת בבוקר ועוד אחת לפני האימון. רק אל תקח אחרי סביבות השעה 5 בערב, אחרת לא תצליח להירדם.
המינון של קפאין ביחד עם אפדרין זה 1:10 (לטובת הקפאין כמובן).
מקווה שעזרתי.

כבר ההתייחסות שלך לנושא עזרה לי מאוד 😃
למרות שכבר קראתי את מה שרשמת בהודעות שלך שהרצתי חיפוש על הנושא בפורום =]

טוב אז כנראה אתחיל מ60מ"ג אפדרין על 400מ"ג קפאין יחס של 1:6.5 בערך כי זה נראה לי יותר מדיי קפאין ( 1:10 ) , ובהעמסות אשתה אלכוהול.

תודה רבה!

synergex_ephedrine.jpg

50 כדורים בקופסא 8 מ"ג לכל כדור
1.מישהו התנסה בו פעם? איך הוא?
2.אני שוקל 88 קילו מה המינון המדוייק שלי כולל קפאין? חשבתי על 60 מ"ג אפדרין + 400 קפאין
3. האם אפשרי בזמן השימוש באפדרין לשתות אלכוהול? (חצי ליטר בקבוק פינלנדיה לצורך הדוגמא)
4. אם אסור לשתות אלכוהול בזמן השימוש אז אוכל לשתות אלכוהול בזמן העמסת הפחמימות(יומיים של העמסה)?

תודה מראש לעוזרים 😃

מה קרה לא הלך עם היהומבין ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית