הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Monster Beats Dr. Dre Tour

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
הבנתי שהאוזניות טובות, אך לא שוות את המחיר המוגזם שלהם(500+ ש"ח).
במידה ויש לי אפשרות לארגן כאלה חדשות באריזה ב-200(מקוריות לחלוטין!), שווה לקנות אותן?

כן
חבר שלי אמר לי שהוא האזין להם בחנות של אפל בלונדון והן מטורפות!

אתה יכול למצוא אוזניות באותה איכות במחיר זול, אתה משלם על המותג
ב200 שקל שווה לך אבל

הבנתי שהאוזניות טובות, אך לא שוות את המחיר המוגזם שלהם(500+ ש"ח).
במידה ויש לי אפשרות לארגן כאלה חדשות באריזה ב-200(מקוריות לחלוטין!), שווה לקנות אותן?
אני שהייתי בלונדון וגם בדקתי כמה הם עולות בארה"ב הכי זול זה 150 דולר .. בוא נגיד שהיה מבצע בחנות (למרות שאף פעם אין) נגיד 130 דולר..
אין מצב שזה יעלה לך 200 שקל...גם גנוב לא מוכרים במחיר הזה
האוזניות האלה דיי טובות אבל כמו שאמרת - במחיר כזה אפשר לקנות יותר טוב או במחיר זול יותר אפשר לקנות משהו כמו ..
יש לי כאלה מזוייפות שעלו לי 15 שקל והם ממש טובות (אני ממש ממש מופתע, תאמין לי היה לי המוןןןן אוזניות יקרות) והם ניראים אחד לאחד רק שהדיבורית לא עובדת, ולחבר שלי יש אותם אחד לאחד ואני אומר לך אין מצב שמישהו מבדיל אולי גם דרה בעצמו והוא קנה באיזה 100 שקל.. אז תדע שבמחיר הזה או שזה זיוף או שהמוכר הוא ילד בן 4 שלא יודע לנהל עסק..

בכל מיקרה אוזניות ממש יפות אני מת עליהן וגם טובות (שאני יהיה בארה"ב אני יקנה תמקוריות..)

• פותח/ת השרשור
לא, לא אלה.
מדובר בזוג מקוריות שאכן ידידה שלי עושה לי אותן ב-200 ש״ח.
הסחורה הוחרמה בנמל בגלל יבוא לא חוקי, והחנות שהיא עובדת בה זכו במכרז על הסחורה הזאת.

לא, לא אלה.
מדובר בזוג מקוריות שאכן ידידה שלי עושה לי אותן ב-200 ש״ח.
הסחורה הוחרמה בנמל בגלל יבוא לא חוקי, והחנות שהיא עובדת בה זכו במכרז על הסחורה הזאת.
אני אומר לך מה שאני חושב, מי שמביא ביבוא לא חוקי רוב הסיכויים שהוא מנסה לעשות עוקץ בנוסף ליבוא (זיוף)
אני גם קיבלתי עם קופסא והיה העתק של האחרויות והכל ואני מכיר זיופים שפשוט ניראים אחד לאחד אבל אם יש לך אוזן טובה ואתה שומע את שניהם אחד אחרי השני אתה רק תבדיל.
יכול להיות שאני טועה, אני לא אומר את זה במאה אחוז, אני מאלה שאם קונים במחירים גבוהים אני ימצא חנות מכובדת שאני יודע שלא מביאים זיופים (רשמית,אמזון וכו')יצא תזמן של ההנחות ויזמין משם כבר, כן עלה לי 30 דולר יותר..אבל זה בשביל השקט הנפשי ובשביל שעוד חודשיים אני לא יצטרך לקנות עוד אחד.

בכל מיקרה אם אתה מציג את זה ככה, יכול להיות שזה מקורי למרות שאני לא מבין מה האינטרס בלמכור אותם ב200.. בהצלחה ואולי תבוא עם מישהו שיש לו תמקורי.

אוזניות סבירות שעולות הרבה (מותג), מתאימות בעיקר למי שלא מבין באוזניות.

זה בטח תלוי בדגם, תלוי בביקורות שהוא קיבל בחו"ל. תלוי איזה מוזיקה אתה שומע. יש דגמים יותר מוצלחים ויש פחות מוצלחים, אז תבדוק לפני שאתה קונה.
עשיתי סקירת אוזניות יחסית כבדה לפני כמה חודשים, חיפשתי לקבל איכות במחיר סביר (עד 100 ש"ח בארץ) בסוף התבייתתי על אוזניות שקניתי באיביי ואני מבסוט מהן לגמרי. אני שילמתי עליהם בערך 25$ בזמן שבארץ משום מה החליטו למכור אותם ב350 שקל.

מחירים של מוצרי מוזיקה מאוד יקרים בארץ והמיסוי מאוד גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית