הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיול לארה"ב

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
באזור דצמבר השנה אני מתכנן טיול לארה"ב למשך כשבועיים, אשמח לשמוע על מקומות שכדאי לבקר בהם, לאיזה ערים כדאי ליסוע ממה להמנע וכמה זמן כדאי להקציב לכל מקום.
עוד דבר אחד, 2-3 הימים הראשונים אני יהיה בטורונטו בקנדה לבקר חברים, השאר אמריקה.

אני יכול להגיד לך שהמקומות היפים ביותר בארצות הברית הם ניו יורק, לאס וגס וסאן פרנסיסקו
לאס וגס וסאן פרנסיסקו מומלץ 2-3 ימים וניו יורק קצת יותר 4-5 ימים זה פשוט מקום מדהים שיש כל כך הרבה מקומות לראות

אף פעם לא הבנתי איך ערים הן המקום הכי יפה במדינה... 😵
מה מטרת הטיול שלך? באיזה אזור תהיה?

אף פעם לא הבנתי איך ערים הן המקום הכי יפה במדינה... 😵
מה מטרת הטיול שלך? באיזה אזור תהיה?
אמר זה שטייל ביער ואכל טונה עם תירס כי חשב שהוא בצופים. לא טיילת בערים, מאיפה אתה יודע מה יפה ומה לא?
פותח האשכול, ארצות הברית היא גדולה מידי בכדי לשאול את השאלה הזו. לאן אתה טס לחוף המזרחי או המערבי? מדובר פה על 5 שעות טיסה, ככה שתתמקד בחוף אחד במשך שבועיים אחרת אתה תבזבז הרבה כסף ולא תספיק לראות שום דבר.

אתה ליצן. מאיפה אתה יודע שעזה לא יפה, היית שם?
מי שמחפש יופי לא נוסע למקום שבני אדם נגעו בו. אבל אני בטוח שניו יורק יותר יפה מילוסטון, באנף ופארקים אחרים...

• פותח/ת השרשור
זאת גם ההתלבטות שלי, אני יודע שזה יוצא לא ריאלי לבקר בשני החופים גם מבחינת כסף וזמן, אבל יש מקומות שהייתי רוצה לראות בשניהם.
יש ערים שאתה ממליץ לראות, למשל יש מה לעשות בווגאס (חוץ מלהפסיד כסף) או לוס אנג'לס?
המטרה של הטיול היא פשוט לבקר בכמה שיותר מקומות מעניינים ולמלאות את השבועיים האלה, אין לי משהו ספציפי.

אתה ליצן. מאיפה אתה יודע שעזה לא יפה, היית שם?
מי שמחפש יופי לא נוסע למקום שבני אדם נגעו בו. אבל אני בטוח שניו יורק יותר יפה מילוסטון, באנף ופארקים אחרים...
מתי אמרתי שעזה לא יפה?

זאת גם ההתלבטות שלי, אני יודע שזה יוצא לא ריאלי לבקר בשני החופים גם מבחינת כסף וזמן, אבל יש מקומות שהייתי רוצה לראות בשניהם.
יש ערים שאתה ממליץ לראות, למשל יש מה לעשות בווגאס (חוץ מלהפסיד כסף) או לוס אנג'לס?
המטרה של הטיול היא פשוט לבקר בכמה שיותר מקומות מעניינים ולמלאות את השבועיים האלה, אין לי משהו ספציפי.

בלאס ואגס יש את המלונות, שזה נחמד לבקר בכולם ולראות אותם מבפנים וגם מבחוץ. בערב יש לך המון מסיבות, פאבים, וכמובן הימורים (גם בבוקר אפשר להמר, זה 24/7/365). העיר עצמה ממש יפה בלילה, אבל אם אתה לא תלך להופעות מיוחדות (שעולות 150-300 דולר לכרטיס) אין שם מה לעשות יותר מיומיים (בהנחה שאתה לא מתכוון לשבת ולהמר).
לוס אנג'לס וסן דייגו (אשים אותם ביחד כי הן קרובות) הן נחמדות, אבל זה יותר ערים של פארקים ואטרקציות של לשרוף יום שלם+ בשביל לראות כל אחת מהן. לדוגמה, יוניברסל סטודיו ב LA זה יום שלם, פארק של הסרטים. דיסני לנד זה ביזבז זמן, לא הייתי טורח (אולי ללכת לדיסני street, סתם לראות שטויות ולחוש את האווירה, אבל אל תיכנס לפארק זה לילדים קטנים).
יש לך את כל ההוליווד, בברלי הילס, ביל איר וכדומה. השלט של הוליווד וסיימת את הטיול שלך ב LA (אלא אם אתה רוצה ללכת לפארק שעשועים כמו six flags).
בסן דייגו יש לך את sea world שזה פארק של חיות מים, יש לך שם גם את אחד מהגני חיות הגדולים בארה"ב ואפשר גם לומר הגדולים בעולם. יש שם גם LEGO LAND אבל זה שוב, יותר לילדים.
בגדול יש לך פה ערים עם חופים וטיילות מדהימות, אבל זה תלוי בך ובעיקר אם אתה מגיע עם מישהי ורוצה לעשות איזה חלק "רומנטי" בטיול שלך, יש אחלה מקומות באזור LA.
בניו יורק באמת שאין מה לעשות, ללכת לטיים סקוואר ולפסל החירות, קצת מנהטן וסיימת.
סן פרנסיסקו גם יפה, אתה יכול ללכת לאלקטרז (הבית כלא המפרסום שהיה ממוקם על אי שסביבו רק מים), העיקר עצמה מדהימה עם עליות וירידות מטורפות. יש שם גם מוזיאונים נחמדים ומסיבות מטורפות (יש שם הרבה הומואים ולסביות, זו בעצם הבירה של ארצות הברית - ככה שהמסיבות הן בהתאם).

אה נכון. זאת עיר מרכזית. יש שם המון אנשים, בטוח שזה הכי יפה! מקומות יפים נמדדים לפי כמות האנשים כמובן.

אה נכון. זאת עיר מרכזית. יש שם המון אנשים, בטוח שזה הכי יפה! מקומות יפים נמדדים לפי כמות האנשים כמובן.
אתה יודע, מילא היית באמת מבקר בלאס ואגס, ניו יורק וכל אלו שהזכרנו כאן והיית אומר לאחר מכן שזה חרא. אבל לא ביקרת, אז למה אתה מקשקש? זה כמו שאני לא ביקרתי בהרים והסלעים שראית איפשהו בחור שם בצפון ואני לא יכול לומר אם זה יפה או מכוער כי זה גם עניין של טעם אישי.
אתה אוהב לראות נחלים עם קרוקודילים באראגון, אני אוהב לראות את מלון סיזר פאלס בלאס ואגס.

וגם אתה אוהב לאכול בוונדיס 😛

• פותח/ת השרשור
תודה רבה משה! יש מצב גם לסקירה של החוף המערבי, ערים כמו וושינגטון, בוסטון, פילדלפיה?

---------- התגובה התווספה ב 11:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:52 ----------

למה דווקא לארהב ??

קוראים לך שיקגו ואתה שואל אותי שאלה כזאת? 😛
שאמת שטיילתי ברוב אירופה + קנדה, מדינות מזרח אסיה פחות מעניינות אותי ואף פעם לא הייתי בארה"ב עדיין (אפילו שראיתי אותה מהמפלים של הניאגרה, בצד של קנדה).

חחח שיקאגו זה על שם הכלב שלי דוגו ארגנטינו
קזינואים אתה אוהב?

קודם כל יש לך ויזה ? כי אם אתה חייל משוחרר או לפני.. רוב הסיכויים גם שלא תקבל
כמה שאני מכיר לא קיבלו

אתה יודע, מילא היית באמת מבקר בלאס ואגס, ניו יורק וכל אלו שהזכרנו כאן והיית אומר לאחר מכן שזה חרא. אבל לא ביקרת, אז למה אתה מקשקש? זה כמו שאני לא ביקרתי בהרים והסלעים שראית איפשהו בחור שם בצפון ואני לא יכול לומר אם זה יפה או מכוער כי זה גם עניין של טעם אישי.
אתה אוהב לראות נחלים עם קרוקודילים באראגון, אני אוהב לראות את מלון סיזר פאלס בלאס ואגס.
מה זה אראגון?
ואני בטוח שזה:
Cesar-Palace-1.jpg

הרבה יותר יפה מאלה:
banff.jpg
Glacier-National-Park.jpg
yellowstone-rising.jpg

שהן סתם 3 התמונות הראשונות שעלו לי בחיפוש (והייתי בכולם)

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש לך ויזה ? כי אם אתה חייל משוחרר או לפני.. רוב הסיכויים גם שלא תקבל
כמה שאני מכיר לא קיבלו

הטיול מתוכנן חודש וחצי בערך אחרי השחרור שלי, למה שלא יביאו אבל?

מה זה אראגון?
ואני בטוח שזה:

הרבה יותר יפה מאלה:

שהן סתם 3 התמונות הראשונות שעלו לי בחיפוש (והייתי בכולם)
יש כאלה שאוהבים את עניין הנוף והכל ויש כאלה שאוהבים את המסיבות ומלונות וקניונים...
אני מעדיף לשלב בין שניהם בגלל זה הייתי בטיולים האחרונים שלי כל פעם חודש וחצי והייתי גם בזה וגם בזה.. למרות שאני לא אוהב כל כך נוף.. הייתי איפה שהיית ובאמת יפה..אבל אחרי חמש דקות זה "טוב, ממשיכים"

הטיול מתוכנן חודש וחצי בערך אחרי השחרור שלי, למה שלא יביאו אבל?
צר לי לבסר לך אבל רוב הסיכויים שלא יביאו לך.
כדי שיביאו לך אתה צריך להוכיח שאתה מתכוון לטוס ולחזור לישראל.. איך תוכיח?

קודם כל התמונה הראשונה זה מקנדה בכלל ולא מארה"ב. דבר שני לא אני ולא אתה יודעים כמה פוטושופ מעורב בתמונות הללו, בעצם אתה כן יודע כי היית כנראה בחלקם אבל אתה לא תודה בזה. התמונה השנייה נערכה ב 100% בפוטושופ כי זו תמונה שמוכרים באתרי תמונות (איפה שאני קונה תמונות לקילוגרם).
דבר שני, לא אמרתי שטבע זה לא יפה, אמרתי שזה תלוי בטעם האישי של הבן אדם. אני לא בן אדם של טיולי טראקרים ולישון עם שועלים ביער, אתה כן - אז תהנה. אבל לבוא ולומר ש X יותר יפה מ Y זה כמו לומר שאגס יותר טעים מתפוח.
ויפה שבחרת את התמונה הכי פחות מוצלחת של סיזר פלאס, אולי הייתי צריך לרשום גם את wynn:

Wynn_Las_Vegas_Sunlit_Exterior-Photo_by_Robert_Miller_________t466.jpg

scaled.golf_t600.jpg

wynn-hotel-lasvegas.jpg
wynn11111a.jpg
vegas_2011_a_by_recalibration-d3bt0vi.jpg

אם זה מה שיפה בעינייך תהנה. כנראה שזה עניין של טעם שלעולם לא אבין.
ו3 התמונות ששמתי מורידות מערכם של המקומות האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית