עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמר זה שטייל ביער ואכל טונה עם תירס כי חשב שהוא בצופים. לא טיילת בערים, מאיפה אתה יודע מה יפה ומה לא?אף פעם לא הבנתי איך ערים הן המקום הכי יפה במדינה... 😵
מה מטרת הטיול שלך? באיזה אזור תהיה?
מתי אמרתי שעזה לא יפה?אתה ליצן. מאיפה אתה יודע שעזה לא יפה, היית שם?
מי שמחפש יופי לא נוסע למקום שבני אדם נגעו בו. אבל אני בטוח שניו יורק יותר יפה מילוסטון, באנף ופארקים אחרים...
זאת גם ההתלבטות שלי, אני יודע שזה יוצא לא ריאלי לבקר בשני החופים גם מבחינת כסף וזמן, אבל יש מקומות שהייתי רוצה לראות בשניהם.
יש ערים שאתה ממליץ לראות, למשל יש מה לעשות בווגאס (חוץ מלהפסיד כסף) או לוס אנג'לס?
המטרה של הטיול היא פשוט לבקר בכמה שיותר מקומות מעניינים ולמלאות את השבועיים האלה, אין לי משהו ספציפי.
אתה יודע, מילא היית באמת מבקר בלאס ואגס, ניו יורק וכל אלו שהזכרנו כאן והיית אומר לאחר מכן שזה חרא. אבל לא ביקרת, אז למה אתה מקשקש? זה כמו שאני לא ביקרתי בהרים והסלעים שראית איפשהו בחור שם בצפון ואני לא יכול לומר אם זה יפה או מכוער כי זה גם עניין של טעם אישי.אה נכון. זאת עיר מרכזית. יש שם המון אנשים, בטוח שזה הכי יפה! מקומות יפים נמדדים לפי כמות האנשים כמובן.
למה דווקא לארהב ??
מה זה אראגון?אתה יודע, מילא היית באמת מבקר בלאס ואגס, ניו יורק וכל אלו שהזכרנו כאן והיית אומר לאחר מכן שזה חרא. אבל לא ביקרת, אז למה אתה מקשקש? זה כמו שאני לא ביקרתי בהרים והסלעים שראית איפשהו בחור שם בצפון ואני לא יכול לומר אם זה יפה או מכוער כי זה גם עניין של טעם אישי.
אתה אוהב לראות נחלים עם קרוקודילים באראגון, אני אוהב לראות את מלון סיזר פאלס בלאס ואגס.
קודם כל יש לך ויזה ? כי אם אתה חייל משוחרר או לפני.. רוב הסיכויים גם שלא תקבל
כמה שאני מכיר לא קיבלו
יש כאלה שאוהבים את עניין הנוף והכל ויש כאלה שאוהבים את המסיבות ומלונות וקניונים...מה זה אראגון?
ואני בטוח שזה:
הרבה יותר יפה מאלה:
שהן סתם 3 התמונות הראשונות שעלו לי בחיפוש (והייתי בכולם)
צר לי לבסר לך אבל רוב הסיכויים שלא יביאו לך.הטיול מתוכנן חודש וחצי בערך אחרי השחרור שלי, למה שלא יביאו אבל?