הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מ מש משפ משפך אדום

• פותח/ת השרשור
מעניין אם שאר אנשי דת משאר הדתות בהמות כמו הדתיים שלנו

בחדשות אמרו שקבוצה של חרדים מבית שמש בהמות אז "הדתיים שלנו בהמות"?
רוב "הדתיים שלנו" אנשים נורמטיבים לחלוטין, כמו רוב אנשי הדת משאר הדתות.
זה לא סותר ש"דת היא דבר טיפשי, ושאפשר להחליף את ה' עם כל דבר שעולה לראש."

אני מבינה שבן אדם שלא מכיר אותי יקרא הודעה שלי ולא בדיוק ידע שכשאני אומרת קביעה על אנשים זה לפי הרוב ותמיד יהיו יוצאים מהכלל.
אז הרוב בהמוצ כן..
ולא זה לא בגלל איזו תקרית בבית שמש
זה בגלל תקרית של אני הילדה בת חמש, אירוע שאני לא אפרט ואשמור לעצמי כי זה tmi.

אני מבינה שבן אדם שלא מכיר אותי יקרא הודעה שלי ולא בדיוק ידע שכשאני אומרת קביעה על אנשים זה לפי הרוב ותמיד יהיו יוצאים מהכלל.
אז הרוב בהמוצ כן..
ולא זה לא בגלל איזו תקרית בבית שמש
זה בגלל תקרית של אני הילדה בת חמש, אירוע שאני לא אפרט ואשמור לעצמי כי זה tmi.
זה עדיין לא הופך את זה לנכון.

אם מישהו ממוצא אתיופי ירצח את ההורים שלי = כל האתיופים הם רוצחים?

אם זה באמת קשור לקומקום של ראסל אז מה שהטענה באה להראות זה שנטל ההוכחה באה על ידי הטוען ואז הטענה אומרת שיש קומקומים שנעים בחלל במערכת הכוכבים שלנו בין מאדים לשמש, אני טוען שזה נכון, תוכיחו אתם שזה לא ואז זה בא להראות למה דתיים לא יכולים לומר לאנשים אחרים שיוכיחו שאין אלוהים.

זה נראה דומה אם זה כל מיני משפכים שבאים במקום אלוהים, כי זה מה שקומקום של ראפל משווה את זה.

הייתי מגדיר בן אדם גזען שחושב שהעם שלו עולה על כל העמים האחרים ושהנפש שלהם בכלל שווה לנפש של בהמה, והומופוב , כסוג של בהמה.

אז כן - כל הדתיים ללא יוצא מן הכלל בהמות בעיניי.

זה עדיין לא הופך את זה לנכון.

אם מישהו ממוצא אתיופי ירצח את ההורים שלי = כל האתיופים הם רוצחים?

זו דוגמא קיצונית מדי מה שנתת..
אבל אם תעבוד בחנות וכל שבת יבוא אתיופי אחר ויגנוב וודקה, אז כל פעם שאתיופי יכנס אתה תהיה בטוח שהוא הולך לגנוב ולא משנה כמה תרגיש רע עם עצמך, וכמה תנסה לשכנע את עצמך שזה מגעיל ושזה הופך אותך לגזען.
הדעה שלי לגביי דתיים היא מריבוי תקריות איתם, וזה לא אומר שהסלידה שלי אליהם תתבטא בפניי בן אדם דתי כי אדם הוא אדם באשר הוא.
אז הם לא גרמו לי להתייחס בזילזול ולא לכבד בן אדם דתי, אבל הם המאיסו עליי את הדת, אני לא רוצה לפגוע פה באף אחד אבל זה בעצם מה שקרה.
אם בת דודה שלי חטפה מהם מכות בכניסה לבית שלה כי לבשה מכנסיים - הם בהמות
אם הבנות של הדוד (12 ו 6 ) הולכות עשרים דקות יותר ברגל הביתה כי הן מפחדות לעבור ליד דתיים כי אז הם יאיימו או אפילו יפגעו בהן - בהמות
אם בגיל חמש קבוצה של דתיים דחפו אותי והפילו אותי לריצפה בכוח רק בגלל שנכנסתי בתמימות למחיצה של הגברים בשביל להיות עם אבא שלי - בהמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית