הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות (אפדרין, ג'ק, זמן אימון וכו'.)

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
היום קמתי בחמש בבוקר לקחתי אפדרין וקפאין + שייק חלבון + מולטי ולאחר מכן דפקתי אימון משקולות וריצה לאחר מכן מנת חלבון + אומגה 3, זה נתן לי קיק רציני (העפתי את המשקולות באוויר!) והרבה אנרגיה להמשך היום.. לאחר 4 שעות לקחתי את שאר המנה היומית של אפדרין וקפאין.

החלטתי לעשות את האימון בבוקר מכיוון שאני חוזר הביתה בשעה 5 בערב ואם אני אקח את הEC לפני האימון אני לא ארדם בלילה.

1. אופן השימוש הזה סבבה?
2. אפשר לשלב את זה עם ג'ק? EC+JACK3D?
3. שאלה לא קשורה - בג'ק יש מספיק קריאטין כדי להעלות לי נוזלים בחיטוב, עד כדי כך שהנוזלים יטשטשו את החיטובים? (2 סקופים ביום)

תודה לעוזרים מראש!🙌

1. סבבה לגמרי.
2. זה קצת טריקי, זה בעיקר הרגשה אישית, וכמה הלחץ דם עולה כו'. הייתי מציע לך לקחת את המנה של האפדרין ביחד עם חצי מנה של גק' ולראות איך הגוף מגיב, וככה לדעת אם להוסיף/להוריד/ להפסיק את המינון.
2. תסתכל בערכים, אם זה עובר את ה5 גרם קריאטין- כן.

• פותח/ת השרשור
1. סבבה לגמרי.
2. זה קצת טריקי, זה בעיקר הרגשה אישית, וכמה הלחץ דם עולה כו'. הייתי מציע לך לקחת את המנה של האפדרין ביחד עם חצי מנה של גק' ולראות איך הגוף מגיב, וככה לדעת אם להוסיף/להוריד/ להפסיק את המינון.
2. תסתכל בערכים, אם זה עובר את ה5 גרם קריאטין- כן.

שוב תודה רבה על העזרה אתה עוזר לי מאוד!!

לפי מה שאני יודע , בג'ק יש בערך גרם קריאטין בסקופ ככה שלא. בכללי מניסיון לא הייתי ממליץ לך לשלב ג'ק אלא אם כן כבר רכשת מוצר נחמד , אבל גם לי וגם לעוד אנשים הוא פשוט הפסיק להשפיע אחרי כמה אימונים אני לא רואה סיבה לתסף אותו. מקווה שעזרתי בהצלחה

אני הייתי נמנע מקוקטליים כאלה. יותר מידי ממריצים וכאלה שמתחרים אחד בשני. זה לשחק באש אני הייתי נמנע מזה.

• פותח/ת השרשור
נשאר לי מהג'ק ואני באמת בזמן האחרון לוקח יותר מדיי כדי שישפיע.. (4 סקופים)
ונראה לי שאתה צודק עדיףף פחות קוקטיילים תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית