למה את רושם "דת" במרכאות? מה, הם לא
ראה את התגובה למר לטיסימוס.
לא הצדקת בשום מקום את הקיום שלך. רק בכית שם שהם חיים על חשבונך ולכן מגיע להם למות. אתה יודע מי אשם בזה שהם חיים על חשבונך? אתה ורק אתה. אז אולי בכל זאת אין הצדקה לקיום שלך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה את רושם "דת" במרכאות? מה, הם לא
ראה את התגובה למר לטיסימוס.
סליחה? מישהו שאל אותי? אני משלם להם כי אני חייב, ע"פ חוק, ולמקרה שאתה תוהה - לא כי אני רוצה.כי הוא משלם להם.
העובדה כי יש לי את היכולת לפרנס את עצמי, מצדיקה את הקיום שלי. איך יכול להיות שלא הבנת את זה? ;maeqלא הצדקת בשום מקום את הקיום שלך. רק בכית שם שהם חיים על חשבונך ולכן מגיע להם למות. אתה יודע מי אשם בזה שהם חיים על חשבונך? אתה ורק אתה. אז אולי בכל זאת אין הצדקה לקיום שלך?
העובדה שהם נכנסים לך לכיס לא מפריעה לך?ביסט,
יכול להיות שבאמת יש אנשים שחושבים כמוך ובאמת מפחדים להגיב.
אבל הפחד שלהם נובע מהבנה שלכתוב דבר כזה באתר שבו יש ריבוי סוגים של אנשים יכול להיות שיפגע במישהו.
האשכול הזה נפתח במקביל לאשכול נוסף שבו גם אני הבעתי לגביהם את הדעה שלי, גם אני קראתי להם בהמות
אבל ניסיתי להסביר שלא מקובלת עליי ההתנהגות הכוחנית שלהם אבל אני עדיין אכבד אותם בתור בן אדם.
אני אעסוק בחיים שלי לא אקיים מצוות ומנהגים, והם יוכלו להתפלל ולעשות מה שבא להם כל עוד לא יכנסו לי לראש, לצלחת, ולמשפחה.
לאחל להם מוות בפרהסיה באמת היה קצת פזיז מצידך, סלח לי
+1הוא לא יכול שלא, אין לו כל כך בחירה. כלומר אם האיזון הוא בין לשלם או לשבת בכלא נראה לי שעדיף לשלם אבל בשורה התחתונה זה די כפוי
סליחה? מישהו שאל אותי? אני משלם להם כי אני חייב, ע"פ חוק, ולמקרה שאתה תוהה - לא כי אני רוצה.
גם הם מתקיימים בזכות עצמם, רק בדרך יותר מתוכחמת משלך. מסקנה, הם "ראויים" לקיום בדיוק כמוך.העובדה כי יש לי את היכולת לפרנס את עצמי, מצדיקה את הקיום שלי. איך יכול להיות שלא הבנת את זה? ;maeq
ולא, לא אני שם בעובדה שהם מקבלים תקציבי ענק מהמדינה. האשמה היא של החברה, ואני גרגיר קטנצ'יק מתוכה.
למקרה שלא הבהרתי את עצמי מספיק טוב, במידה וזה היה תלוי בי - הם לא היו מקבלים אגורה.
עכשיו זה מובן?
העובדה שהם נכנסים לך לכיס לא מפריעה לך?
ואולי זה קיצוני אבל דעתי עליהם ועל מה שאני מאחל להם וחושב שמגיע להם לא השתנתה. אני לא חושב שאני צריך להגיב בצורה כזו או אחרת בגלל שאני מפחד להגיב. זה מבייש שהאנשים הנורמלים במדינה צריכים לפחד להגיב נגדם בצורה כלשהי. החברה שלנו מפחדת מהם ותומכת בהם וזה דבר פסול.
ובסופו של דבר, בשושו, בלי לספר לאף אחד - מעטים האנשים שמוכנים להתבטא נגדם כמו שצריך. ואת יודעת למה? כי בסופו של יום, לכולנו יש חבר כזה. בקיצור הבעייה היא שורשית.
+1
תחשוב שהאנשים האלו שהולכים אחרי אלוהים באמונה עיוורת, היו משרתים בצבא והולכים אחרי המדינה והצבא באמונה שכזאת. אין סירובי פקודה , אין פחד, אין מצפון - כמו רובוטים. אז באמת היינו הצבא החזק בעולם
לגביי המשפט הראשון - חי בקוקונאטתצא לרחוב, תוביל מהפכה.
גם הם מתקיימים בזכות עצמם, רק בדרך יותר מתוכחמת משלך. מסקנה, הם "ראויים" לקיום בדיוק כמוך.
1. זה לא משנה לי כמה נאור אתה חושב או לא חושב שאני.הדברים שאתה אומר אכן משמיעים צליל דומה לתורת הגזע (בהם להזכירך יהודים נחשבו "תת-אדם", הורסי תרבות וכו'). זה לא משנה מאיפה אתה שואב את השנאה (דם\גזע, דת, צבע, מין וכו').
כן, גם אני לא מחבב בלשון המעטה את הרעיון שיש פלח גדול מהאוכלוסיה שרוכב עליי. זה לא אומר שאני מאחל למותם.
אתה לא כזה נאור כמו שאתה חושב. ובטח לא כשאתה משמיע הצהרות שבאות להשפיל קבוצה של אנשים מבלי התייחסות לפרט.
קל לשפוט אדם שלא היית בנעליו, הייתי רוצה לראות מה הייתה דעתך אילו היית נולד למשפחה חרדית.
ואל תשכח, שזו המדינה בלבד שמאפשרת את המחדל הזה. להם פשוט היה מספיק כח מלוכד כדי לגרום לזה לקרות.
ובאשר לנושא האשכול, עדיף שיישארו להם הפטורים, גיוסם לצבא יהיה יקר מאוד והתרומה שלהם לא תעלה על המחיר שלהם כקבוצה, כמו רב החיילים שלא מעוניינים לשרת אך נאלצים לכך.
מי מאחל לך מוות? את חיה חיים חילוניים לפי מה שטענת. אני משער שאת לא רוכבת על גבי אחרים מתוך עצלנות וחוצפה. אני טועה?הגישה שלי בחיים היא "אם כסף מה שיגרום לך לעזוב אותי במנוחה, תקח ועזוב אותי באמש'ך"
אין לי כוח עכשיו לעשות הפגנות, לא נגדם לא נגד מחירי הקוטג לא נגד מחירי הדלק, לא נגד שכר המינימום והמיסים.
כי בסופו של דבר המודעות גוברת ויש אנדרלמוסיות וסקירות מורחבות בתקשורת אבל בשורה התחתונה מה יוצא מזה?
מערכון בארץ נהדרת.
אז אני בגישה של אני אשלם ואני אצא בסדר ועזבו אותי בשקט.
למה לי שאנשים כמוך יאחלו לי למות ושהחברה תשנא אותי? אז שילמתי ועשיתי צבא יאללה נגמר שילמתי את חובי לחברה.
מה יצא לך מזה שאיחלת פה לרוב שלם מוות? יכול להיות שסתם היה לך רגע של התבטאות לוקה בחסר, אבל תראה למה זה גרם.
הודעה באוף טופיק היא לא מה שתגרום לדברים במדינה להשתנות, אז חבל שהבעת כאן ובצורה כזו את הדיעה שלך
😉יודע מה?
לא יודעת ,לא אכפת לי.
רק המלצתי לך להזהר בדברים שאתה אומר כי אנשים עשויים להפגע...
מכאן זה די ברור שתעשה מה שאתה חושב.. אני רק חידדתי מה שכבר אמרתי אבל לא הובן כראוי.
סוף שבוע טוב
תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף תביאי לי כסף ;azban;azban;azban;azban;azban;azban;azban;azbanהגישה שלי בחיים היא "אם כסף מה שיגרום לך לעזוב אותי במנוחה, תקח ועזוב אותי באמש'ך"