הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרה 8 מ"ג, שאלה קטנה שלא מובנת לי

donofek

מושעה
222
1
נק' מוניטין:
14
222
1
הביאו לי אפדרין 8 מ"ג הבנתי שזה אפדרה רפואי מהונגריה
ראיתי שבמדריך רשום בשביל אפקטיביות צריך לקחת 50-70 מ"ג
החבר אמר לי שאחד כזה עושה את העבודה
אבל זה 8 מ"ג
לא הבנתי כל כך מה הולך פה ומה אני צריך לעשות

לא מכיר את ההונגרי, אבל אפדרין 8 מ"ג חוקי וקיים בקנדה. מה שעושים, לוקחים 3 כדורים כאלו פעמיים עד שלוש ביום בהפרשים של 3-4 שעות אחד מהשני. אבל, תבדוק שזה באמת 8 מ"ג, אחרת יהיה לא נעים.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר המינון פשוט קטן? האמת פעם ראשונה שאני לוקח את הכדורים האלה פעם אחרונה שלקחתי אפדרה היה לפני שנה+, מאז בתקופה הזאת היתי עושה אמפטמינים וקפאין בכמויות גדולות הבנתי שהם פועלים על אותם רצפטורים אבל את ה8 מג רפואי הזה לא לקחתי בחיים
פעם היתי לוקח את ה50 מג ארסן לפני אימון וזה היה חזק רצח... עכשיו אני לא מרגיש כלום

היום בבוקר לקחתי ת8 מג הזה עם הרבה קפאין וזה לא מדגדג לי את הביצים אני רק נושם נקי יותר וזה עזר לי קצת בגודש באף אבל אני מחפש את המרץ בשביל לעשות אירובי אני בחיטוב כרגע..
גם בדרך כלל אני מזיע הרבה ממריצים, וכרגע בקושי
עבר כבר שעתיים מאז
אתה אומר לקחת עוד 8 מג?

עוד שאלה מה המטרה של ה8 מג רפואי הזה? זה סוג של טיפול לאנשים עם אסטמה? מי מקבל מרשם לזה איפה שזה חוקי?

נערך לאחרונה:
אתה לא מרגיש כלום כי אתה לא לוקח בכמות הרצויה בשביל להרגיש את מה שאתה צריך להרגיש (שזה מרץ וכו').
כך 4 כדורים ביחד עם קפאין, ותחלק את זה לפעמיים ביום.
המטרה של ה8 מ"ג היא שזה המינון החוקי שמותר למכור בקנדה, כדור שנימצא במינון גבוהה יותר מוגדר כלא חוקי (בקנדה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית