הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנילה

tomer_z

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
פרופיל 64 אלה התפקידים שהוצעו לי אבל אני חושב לחתום שנת שרות ואז להתגייס לנח"ל או לחיל חינוך.
מה אתם הייתם עושים חותמים שנת שרות או הולכים אל אחד מהתפקידים האלה?
תפקידים:
1חייל במערך הטכני בחיל החימוש.
2חייל במערך הטכני בחייל האוויר.
3שב"ס
4חייל מיועד ח"א
5שוטר צבאי
6מש"ק לוגיסטיקה.

שנת שירות לדעתי זה אחלה של דבר בפני עצמו אם אתה מוצא את המקום הנכון (חוץ מהפרוטקציות שהולכות שם שזה שערוריה)

קיבלתי פחות או יותר אותו דבר.. רשמתי מש"ק לגוסטיקה.. בגלל שיש בסיס לוגיסטיקה 10 דק' נסיעה מאיפה שאני גר, אז אני מקווה להיות שם D:

חיל המודיעין, פרוייקט מטאור שליטה!
אם שלחו לך את זה פשוט אל תהסס ולך למיונים תעשה הכל, ממליץ בחום.

לפי התפקידים אם תפסול הכל (חימוש, נהיגה, טכנאי בחיל אוויר וכו) תגיע למשטרה צבאית.

בן כמה אתה?
אם יש לך עוד זמן, סביר להניח שישלחו לך בדואר זימון למשהו שקשור לחיל האויר\חימוש
אתה לא חייב להסכים מן הסתם

תלוי מה אתה מחפש, לפי מה שאני יודע מחבר שלי שב"ס זה תנאים לא רעים בכלל.

• פותח/ת השרשור
לפי התפקידים אם תפסול הכל (חימוש, נהיגה, טכנאי בחיל אוויר וכו) תגיע למשטרה צבאית.

בן כמה אתה?
אם יש לך עוד זמן, סביר להניח שישלחו לך בדואר זימון למשהו שקשור לחיל האויר\חימוש
אתה לא חייב להסכים מן הסתם

במאי 19 ,שלחו לי את המנילה בדואר צריך להחיזר להם תשובה עוד 14 ימים.

מנילה די בעייתית בהנחה ושום דבר לא מדבר אליך שם.
היא בעייתית לכאלה שהורידו פרופיל לאחר צו ראשון, ושלחו להם מנילה בפעם השניה ויצא שהם נפלו בין הכסאות.
בדרך כלל אנשים מורידים פרופיל כדי לא להיות בקרבי והם רוצים ג'וב ולעשות טירונות במחנה 80, ניצנים או זיקים. הבאסה זה שאתה מקבל מנילה של תכלס ג'וב אבל לא כמו שרצית, ויש סיכוי לא קטן להגיע למשטרה צבאית.

יש לך שם במקרה חיל חינוך?

• פותח/ת השרשור
מנילה די בעייתית בהנחה ושום דבר לא מדבר אליך שם.
היא בעייתית לכאלה שהורידו פרופיל לאחר צו ראשון, ושלחו להם מנילה בפעם השניה ויצא שהם נפלו בין הכסאות.
בדרך כלל אנשים מורידים פרופיל כדי לא להיות בקרבי והם רוצים ג'וב ולעשות טירונות במחנה 80, ניצנים או זיקים. הבאסה זה שאתה מקבל מנילה של תכלס ג'וב אבל לא כמו שרצית, ויש סיכוי לא קטן להגיע למשטרה צבאית.

יש לך שם במקרה חיל חינוך?

אם אני חותם שנת שירות אז אני ישר מסופח לחיל.

הורידו את חבר שלי למ"צ והוא הגיע לשב"ס ועכשיו יש לו 2-2 יומיות (יומיים בבית ויומיים בצבא, וכשהוא בצבא הוא חזור הביתה בסביבות 3-5), הוא לא סובל את השירות אבל הוא נמצא יותר בבית מהצבא.

אם אתה באר שבעי ורוצה להגיע ללשכת גיוס (לעשות שם סדיר) דבר איתי.
בתאכלס אתה יכול לא להחזיר את המנילה ויתקשרו להציע לך תפקידים מכל מיני מקומות, תלוי בקבא שלך.
שנת שירות עוד יותר טוב.

אני משרת כרגע בשב"ס, 8 חודשים ראשונים בשירות הייתי עושה משמרות (בעיקרון זה יום בבסיס, יומיים בבית אפילו שזה מתחלק קצת אחרת), התנאים בבית סוהר נוראיים, עבודה מגעילה, אתה יכול להגיע למצב של 50+ שעות בלי שינה (יש משמרות של 48 שעות + הנסיעות, שעלולות להיות מאוד ארוכות כי הרבה פעמים שמים חיילים מהצפון אחרי באר שבע ולהפך) - אבל היציאות לא רעות אם אתה מוכן לסבול את כל זה, אתה באמת נמצא הרבה ימים שלמים בבית וסוגר שבת אחת ל-3 שבועות.
בכל מקרה, אחרי 8 חודשים לא יכולתי לסבול את זה וביקשתי העברה, אחרי הרבה כאב ראש הצלחתי לקבל יומיות בשב"ס (פחות או יותר הדבר הכי טוב שאפשר לקבל בתור חייל בצה"ל לדעתי, חוץ מ-5-9 יומיות) אבל ממש קשה להשיג את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית