הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיבלתי מנילה- עזרה

פיניקס מה נפתחת עליו? כי הוא אמר משהו שנוגד את הדיעה שלך?
למרות שעומר גם אתה טועה, לא כל אחד שהולך לקרבי הולך לשם כי הוא פטריוט. יש מספיק חיילים שהם מצויינים שהולכים לשם בגלל האתגר, בגלל החוויה, בגלל ההתחשלות ובשביל להרגיש שהם אשכרה עושים משהו ב3 שנים האלה - לא כולם עושים את זה כדי למות למען המולדת.
נכון ,
אבל לדעתי מי שבא בגישה ש"או שאני מקבל את מה שאני רוצה, או שאני לא תורם בכלל ותשימו אותי בקריה לצאת יומיות"
עזוב נו... זאת גישה שתלווה אותו בכל החיים

• פותח/ת השרשור
נכון ,
אבל לדעתי מי שבא בגישה ש"או שאני מקבל את מה שאני רוצה, או שאני לא תורם בכלל ותשימו אותי בקריה לצאת יומיות"
עזוב נו... זאת גישה שתלווה אותו בכל החיים

איזה הגזמות אתה מביא באימא שלי
אתה תאלה ש"מי שלא קרבי לא תורם", ואתה בגישה היותר דפוקה פה מצטער...

איזה הגזמות אתה מביא באימא שלי
אתה תאלה ש"מי שלא קרבי לא תורם", ואתה בגישה היותר דפוקה פה מצטער...

לא אני לא אומר את זה, כל אחד תורם במה שהוא יכול. אם אתה יכול להיות בתפקיד מסויים בגלל x סיבות אז תעשה את מה שאתה יכול.
שמע, אם יש לך יכולות אז, למה לא? למה לתת למישהו אחר לעשות את התפקיד שאתה יכול לעשות. זאת הגישה שלי.

• פותח/ת השרשור
לא אני לא אומר את זה, כל אחד תורם במה שהוא יכול. אם אתה יכול להיות בתפקיד מסויים בגלל x סיבות אז תעשה את מה שאתה יכול.
שמע, אם יש לך יכולות אז, למה לא? למה לתת למישהו אחר לעשות את התפקיד שאתה יכול לעשות. זאת הגישה שלי.

נוווו בדיוק מה שאני אומר...

נוווו בדיוק מה שאני אומר...

זה לא מה שאתה אומר..
אתה מכוון גבוה וזה טוב ויפה וככה צריך, הקטע שעומר טוען שיש לך יכולות גם להיות חי"ר "רגיל" ולא רק בסיירת. כי הסיכוי שתתקבל לסיירת הוא לא כזה גבוה [סטטיסטית, לא ספציפית לגביך].

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שאתה אומר..
אתה מכוון גבוה וזה טוב ויפה וככה צריך, הקטע שעומר טוען שיש לך יכולות גם להיות חי"ר "רגיל" ולא רק בסיירת. כי הסיכוי שתתקבל לסיירת הוא לא כזה גבוה [סטטיסטית, לא ספציפית לגביך].
לכולם יש יכולות להיות חי"ר, זה אומר שכולם צריכים לרצות חי"ר?
דר"א בדוק הגיע ירפא א בדואר חחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית