הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינטראקטיב

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
שמעתי שהפסיקו לשווק את האבקת חלבון של אינטראקטיב לארץ האם זה נכון?

• פותח/ת השרשור
יודעים מתי זה יהיה ? עוד שבועים שלשוש אני יצתרך אבקה חדשה ודיי אהבתי את אינטראקטיב בננה מחיר זול ואבקה טעימה

יודעים מתי זה יהיה ? עוד שבועים שלשוש אני יצתרך אבקה חדשה ודיי אהבתי את אינטראקטיב בננה מחיר זול ואבקה טעימה
זה לא יקרה עוד שבועיים וגם לא עוד שלושה, מדובר על כמה חודשים.
יש לך את SAN כאלטרנטיבה עם המבצע פורום (לחץ על הבאנר למעלה)

• פותח/ת השרשור
כן אבל האבקה של SAN דיי יקרה.. אני יחפש אחת אחרת עד שיחזרו לשווק את אינטראקטיב..
תודה על התשובה

איך באמת החטיף הזה?
אני נוראאהבתי את הביג100 עוגיות.. עד כמה ההבדל משמעותי

איך באמת החטיף הזה?
אני נוראאהבתי את הביג100 עוגיות.. עד כמה ההבדל משמעותי
אני בקרוב אפרסם ביקורת גדולה על החטיפים של SUPREME, אלו החטיפים האהובים עלי כבר 3-4 שנים (חפשי אשכולות קודמים שלי בנושא).

ולכל מי שמתלונן על המחיר של SAN, אתם יכולים לשכוח ממחירים של 300 ש"ח לחלבון בחצי שנה הקרובה, המחירים עלו משמעותית וימשיכו לעלות. כל הייבואנים שהיום נהנים לתמחר את החלבון שלהם ב 300 שקלים, לא יהנו ולא יעשו את זה יותר כשיגמר להם המלאי. אתם מוזמנים לבדוק כמה עולים דליים של חלבון בחו"ל ובכמה אחוזים הם עלו מינואר 2011 (אני אתן לכם את המספר, באזור ה 20% עלייה במחיר).
לדוגמה, אופטימום היה 38 דולר, כיום 53 דולר (38 דולר בינואר 2010, 46 דולר ב 2011, 53 דולר בינואר 2012 וכנראה 60-65 דולר ינואר 2013).

ועד שתפרסם על איזה טעם את ממליץ?
זה תלוי מה את אוהבת. אם את אוהבת חטיף רך יחסית וטעים הייתי הולך על ה Rocky Road Brownie.

אם את רוצה משהו טעים אבל יותר קשה (מבחינת מרקם) מהקודם, הייתי הולך על
Peanut Butter & Jelly (בהנחה שאת אוהבת חמאת בוטנים וריבה).

אם לא אוהבת חמאת בוטנים, הייתי הולך על עוגיות.

• פותח/ת השרשור
אם כל הכבוד שיש לי להנחה ולמאמץ של משה להשיג הנחות לחברי הפורום אין לי מה לעשות עם החטיפי חלבון
אני חייל והאינטראקטיב היתה יושבת לי בול ה270 שקל לאבקה

תודה רבה
כשאהיה על מחשב יהיה לי יותר נוח לחפש את הנושאים הקודמים, גם חשוב לי הערכים שלהם.

הוא הרבה יותר טעים מהמטריקס המעפן שלך.

היו לי הרבה נפילות אחרי ה טריקס עם חטיפי חלבון ככה שהפסקתי לנסות.. אבל אנסה את ההמלצה של משה..נעשה איזו קניה קטנה בויטה קוסט של טעימות:161bd:

אם כל הכבוד שיש לי להנחה ולמאמץ של משה להשיג הנחות לחברי הפורום אין לי מה לעשות עם החטיפי חלבון
אני חייל והאינטראקטיב היתה יושבת לי בול ה270 שקל לאבקה
אני מבין, אבל אני אומר שתשכח מהמחירים שהיית רגיל אליהם בארץ ובעולם. יש עליות מחירים דיי משמעותיות בשנתיים האחרונות וזה רק הולך ומחמיר מסיבות שונות (בעיקר עניין של ייצא וביקוש).

MOSHE יהיה נחמד אם אנשים בפורום שיודעים חודשיים שלוש לפני שהמחירים בארץ הולכים לעלות יעדכנו , שנוכל למלא את האיחסון שלנו : )

היו לי הרבה נפילות אחרי ה טריקס עם חטיפי חלבון ככה שהפסקתי לנסות.. אבל אנסה את ההמלצה של משה..נעשה איזו קניה קטנה בויטה קוסט של טעימות:161bd:
אם תחפשי מספיק בפורום, יש ביקורת כמעט לכל חטיף שקיים בשוק. אין לי בעיה גם להגיד לך את הטופ 5 שלי.
חכה, אני ראיתי בכמה מקומות שהמחיר עלה
כנראה שזה תלוי במוצר הספציפי. כי אני קונה באופן קבוע וזה לא עלה בשום אתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית