עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא יקרה עוד שבועיים וגם לא עוד שלושה, מדובר על כמה חודשים.יודעים מתי זה יהיה ? עוד שבועים שלשוש אני יצתרך אבקה חדשה ודיי אהבתי את אינטראקטיב בננה מחיר זול ואבקה טעימה
אני בקרוב אפרסם ביקורת גדולה על החטיפים של SUPREME, אלו החטיפים האהובים עלי כבר 3-4 שנים (חפשי אשכולות קודמים שלי בנושא).איך באמת החטיף הזה?
אני נוראאהבתי את הביג100 עוגיות.. עד כמה ההבדל משמעותי
זה תלוי מה את אוהבת. אם את אוהבת חטיף רך יחסית וטעים הייתי הולך על ה Rocky Road Brownie.ועד שתפרסם על איזה טעם את ממליץ?
אני קניתי אתמול. נשאר אותו מחיר בדיוק.המחירים עלו החודש בחו"ל בכ 10-15%
אני מבין, אבל אני אומר שתשכח מהמחירים שהיית רגיל אליהם בארץ ובעולם. יש עליות מחירים דיי משמעותיות בשנתיים האחרונות וזה רק הולך ומחמיר מסיבות שונות (בעיקר עניין של ייצא וביקוש).אם כל הכבוד שיש לי להנחה ולמאמץ של משה להשיג הנחות לחברי הפורום אין לי מה לעשות עם החטיפי חלבון
אני חייל והאינטראקטיב היתה יושבת לי בול ה270 שקל לאבקה
אני קניתי אתמול. נשאר אותו מחיר בדיוק.
אם תחפשי מספיק בפורום, יש ביקורת כמעט לכל חטיף שקיים בשוק. אין לי בעיה גם להגיד לך את הטופ 5 שלי.היו לי הרבה נפילות אחרי ה טריקס עם חטיפי חלבון ככה שהפסקתי לנסות.. אבל אנסה את ההמלצה של משה..נעשה איזו קניה קטנה בויטה קוסט של טעימות:161bd:
כנראה שזה תלוי במוצר הספציפי. כי אני קונה באופן קבוע וזה לא עלה בשום אתר.חכה, אני ראיתי בכמה מקומות שהמחיר עלה