הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רסמלוג

• פותח/ת השרשור Rasmalo
  • פורסם בתאריך
Squats 1, 5, 3 125kg
Press 4, 4, 4 62.5kg
Deadlift 4 165kg

אני צריך לראות איך אני ממשיך להתקדם כאשר בשני אימונים אני חלש משמעותית מאימון סוף השבוע.

אם יש לכם רעיונות או שבא לכם. לעודד את רוחי אתם מוזמנים. אם אתם רוצים ללעוג לי בבקשה.

אם הנפח בבוקר לא מפריע לך אתה תמיד יכול לעשות נפח-התאוששות בשני אימוני הבוקר ואז עצימות בסופשבוע עם התקדמות שבועית, אני אישית לא רואה את עצמי קם בשש בבוקר לחד"כ אבל אולי זה רק בגלל שאני בטטה 😃

ראשית, אני קם ב0530. לא להמעיט בסבל שלי.

אני מאד מעוניין לסיים התקדמות לינארית. עוד לא מעוניין לעבור לתוכנית מתקדמת בגלל שאני לא צריך שני אימונים נוספים על מנת לשבור שיאים.
הייתי חוצה את ההתקדמות בבקרים אבל אני לא מסוגל אפילו לחזור על אימון הסופ''ש.
אני אתייעץ גם עם הרבנים, אבל מעניין לשמוע עוד הצעות.

אני בדיוק כמוך !! הסקוואט של יום ראשון אני מרגיש כאילו הוסיפו לי 5 קילו , תמיד אני מתסף בג׳ק או משהו להתמודד

5:30? שעות לא אנושיות! אני פשוט לא מסוגל לקום בשעה כזו מלבד במילואים (מצד שני, אני עדיין בעבודה..)

גם אם אתה לא צריך אימון התאוששות בשביל לשבור שיאים, לפעמים האימון הקל עוזר מנטלית להישאר בתוכנית ולהמשיך להתקדם - אני מאוד אהבתי את האימון הקצרצר של ימי שלישי בלינארית/טקסס. אתה מגיע גם חדור מוטיבציה לאימון שבירת השיאים ולא מרוסק מהאימון הקודם.

Squat 5,3,4 125kg
Bench Press 3*5 88.5kg
GHR 2*8
Pullups
3*6

נוצחתי.

Squat 1x3 125kg, 2x5 115kg
Press 3x5 62.5kg
Power Clean 5x3 65kg

אני ממליץ, למרות שהאימון הראשון של השבוע מגדיר מחדש את המושג "נפח". אני חושב שאתה תאהב אותה.

Squat 5x5 112kg
Bench Press 5x5 79.5kg
Deadlift 1x5 142.5kg

Front Squat 3x3 85kg
Press 3x5 57kg
GHR 3x8
Pullups 3x8

Squat 1x5 118kg
Bench Press
1x2 99.5kg
Power Clean 3x5 66kg

כל הכבוד עומר!
אם אתה עושה את הפאוורקלין ל3 סטים לא עדיף לשים אותו ביום נפח ואת הדדליפט בעצימות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית