נשמע מעניין, אני גם חושב שהמוטות בחד"כ שלנו די גבוהים, לשמחתי עם הגובה שלי זה מסתדר.
איך תיכשל מחוץ לראק?
להשמיט את המוט לריצפה. ובו זמנית קופץ מעט קדימה, עשיתי זאת כמה פעמים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע מעניין, אני גם חושב שהמוטות בחד"כ שלנו די גבוהים, לשמחתי עם הגובה שלי זה מסתדר.
איך תיכשל מחוץ לראק?
להשמיט את המוט לריצפה. ובו זמנית קופץ מעט קדימה, עשיתי זאת כמה פעמים.
הבעיה היא לא הכשלון מבחינה טכנית, פשוט יש אצלנו כמה מאמנים שיתחרפנו אם הם יראו כשל מחוץ לראק.
אפילו עשו בעיות למישהו שעשה קלין ונאלץ לזרוק את המוט ממרחק של חצי מטר לרצפה עם משקל קליל, אני הפסקתי לעשות סנאצ'ים כשמישהו עבר מאחורי שניה לפני התפוצצות וכמעט נאלצתי להפיל אחורה.
אני מסכים איתך שיש מאמנים שיתחרפנו, אבל אני לא מסכים עם זה שאמור להיות לך/לי/למישהו מהמתאמנים אכפת מזה.
גם לי עשו בעיות עם זה שאני מוריד נעליים בדדליפט. ניסיתי להסביר לאותו מאמן בצורה הגיונית, כשראיתי שזה לא עובד פשוט אמרתי לו "טוב אחי" והמשכתי לעשות את זה. מה שטוב במכון שלנו הוא שאין באמת הנהלה, זה לא מעניין אף אחד מה קורה שם.
זה אכן בעייתי כי זה מסוכן (כשל מחוץ לראק) עבור מתאמנים אחרים שלא מבינים ופשוט עוברים לך בין הרגליים, בגלל זה צריך לבקש מהפרטנר שלך לאימונים/סתם בנאדם שמבין עניין לעמוד באיזור ולהרחיק אנשים בזמן שאתה באמצע סט.