הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רסמלוג

• פותח/ת השרשור Rasmalo
  • פורסם בתאריך
להשמיט את המוט לריצפה. ובו זמנית קופץ מעט קדימה, עשיתי זאת כמה פעמים.

הבעיה היא לא הכשלון מבחינה טכנית, פשוט יש אצלנו כמה מאמנים שיתחרפנו אם הם יראו כשל מחוץ לראק.
אפילו עשו בעיות למישהו שעשה קלין ונאלץ לזרוק את המוט ממרחק של חצי מטר לרצפה עם משקל קליל, אני הפסקתי לעשות סנאצ'ים כשמישהו עבר מאחורי שניה לפני התפוצצות וכמעט נאלצתי להפיל אחורה.

הבעיה היא לא הכשלון מבחינה טכנית, פשוט יש אצלנו כמה מאמנים שיתחרפנו אם הם יראו כשל מחוץ לראק.
אפילו עשו בעיות למישהו שעשה קלין ונאלץ לזרוק את המוט ממרחק של חצי מטר לרצפה עם משקל קליל, אני הפסקתי לעשות סנאצ'ים כשמישהו עבר מאחורי שניה לפני התפוצצות וכמעט נאלצתי להפיל אחורה.

אני מסכים איתך שיש מאמנים שיתחרפנו, אבל אני לא מסכים עם זה שאמור להיות לך/לי/למישהו מהמתאמנים אכפת מזה.
גם לי עשו בעיות עם זה שאני מוריד נעליים בדדליפט. ניסיתי להסביר לאותו מאמן בצורה הגיונית, כשראיתי שזה לא עובד פשוט אמרתי לו "טוב אחי" והמשכתי לעשות את זה. מה שטוב במכון שלנו הוא שאין באמת הנהלה, זה לא מעניין אף אחד מה קורה שם.
זה אכן בעייתי כי זה מסוכן (כשל מחוץ לראק) עבור מתאמנים אחרים שלא מבינים ופשוט עוברים לך בין הרגליים, בגלל זה צריך לבקש מהפרטנר שלך לאימונים/סתם בנאדם שמבין עניין לעמוד באיזור ולהרחיק אנשים בזמן שאתה באמצע סט.

אני מסכים איתך שיש מאמנים שיתחרפנו, אבל אני לא מסכים עם זה שאמור להיות לך/לי/למישהו מהמתאמנים אכפת מזה.
גם לי עשו בעיות עם זה שאני מוריד נעליים בדדליפט. ניסיתי להסביר לאותו מאמן בצורה הגיונית, כשראיתי שזה לא עובד פשוט אמרתי לו "טוב אחי" והמשכתי לעשות את זה. מה שטוב במכון שלנו הוא שאין באמת הנהלה, זה לא מעניין אף אחד מה קורה שם.
זה אכן בעייתי כי זה מסוכן (כשל מחוץ לראק) עבור מתאמנים אחרים שלא מבינים ופשוט עוברים לך בין הרגליים, בגלל זה צריך לבקש מהפרטנר שלך לאימונים/סתם בנאדם שמבין עניין לעמוד באיזור ולהרחיק אנשים בזמן שאתה באמצע סט.

אני לא יודע על איזה מאמן אתה מדבר, אבל המאמן שאני מדבר עליו (מתחיל ב"ש") הוציא מישהו מהחד"כ כשהוא התווכח איתו ולא הסכים לשים נעליים בדדליפט (פשוט אמר לו: זהו, סיימת את האימון, צא החוצה).

מאמן אחר (מתחיל ב"א") אמר למישהו שנכשל בצורה מאוד לא יפה בראק שפעם הבאה שהוא נכשל ככה הוא בחוץ, וזה היה בנוכחותי.

אני לא רואה איך לומר לו "טוב אחי" היה עוזר.

בש' אני מכיר רק את שגיא, ואם זה הוא אז לא עליו דיברתי, למרות שבאותו יום גם הוא נכח וראה את הוויכוח שלי עם המאמן השני (שאני לא יודע איך קוראים לו), ומאז עשיתי עוד כ3-4 פעמים דדליפט יחף כשהוא ראה והוא לא הוציא מילה.
אין להם שום דרך להוציא אותך החוצה. גם לי המאמן ההוא אמר "זהו סיימת", אז אמרתי לו "לא בדיוק, זה התרגיל הראשון שלי באימון" ופשוט המשכתי. הוא התחיל לדבר בצורה שלא ממש אהבתי אז רציתי לבחון מה הוא יכול לעשות עם זה, וחוץ מאיומי סרק הבנתי שאין לו מה לעשות ולמי לפנות, פשוט כי שוב כמו שאמרתי, אין באמת הנהלה.
בשורה התחתונה, וכדי לא לחפור לRasmalo בלוג, המכון שלנו הוא לא חלק מרשת ואין לו מטרות רווח, ככה שלאף אחד לא באמת אכפת מה הולך שם. המאמנים שם רק כי זה החוק, חוץ מזה הם בעיקר לקישוט (אני מאמין שאתה יודע את זה). ככה שלדעתי, תעשה מה שנראה סביר בעינייך וכל עוד זה מוצדק בעינייך ולא מסכן אנשים אחרים אין סיבה שזה לא יהיה מוצדק מבחינת הצוות בדיחה הזה שיש שם. אני הבנתי את זה אחרי הוויכוח עם המאמן ההוא, והתובנה הזאת לא אכזבה אותי מאז.

נערך לאחרונה:
ביום ג' עשיתי אימון נוסף עם המאמן כדי לחזק את השינויים שעשינו והכל מרגיש סבבה.
אני עושה ריסט בכל התרגילים ומנסה למצות התקדמות לינארית.

היום (בארץ)
Squat 102.5kg x5x3
הייתי בתוך הראק ולא פגעתי במוטות הבטחון, לא צילמתי אז אני לא יודע איך זה נראה.
Bench Press 95kg x5
לא מצליח לשמור את הגב מכווץ כמו שהייתי רוצה. אני נאלץ ללחוץ את המוט כשמוציאים אותו, גם עם ספוטר, וזה משחרר את הגב.
Deadlift 135kg x5
מרגיש ונראה מעולה. חזרתי להוק-גריפ, בפעם שעברה ב160 לא הצלחתי לסבול יותר.

Squat 107.5kg x5x3
Bench Press 90kg x5x5
Back Extension x12x2
Chinup +12.5kg x5x3

Squat 115kg x5x3
גולש מאד.
Press 67.5kg x5x3
Deadlift 142.5kg x5
DB Row 34kg x10x2

Squat 120kg x5x3
Bench Press 100kg x5
Chinup +11.25kg x5x3

Squat 125kg x5x3
Bench Press 90kg x5x5
Deadlift 150kg x5

Squat 130kg x5x3
Press 62.5kg x5x3
Back Extension
Chinup
+11.25kg x5x3

BW=88.8

Squat 132.5kg x5x3
Bench Press 102.5kg x4
הרביעית זחלה, ויתרתי על החמישית.
Deadlift 157.5kg x5
ההוק התחיל להפתח ברביעית. אני לא זוכר מתי ויתרתי על ההוק בפעם הקודמת, אני חושב שבמספרים האלה.

אימון בלחץ זמן
squat 135 x5x2
bench 95 x5x2
deadlift 162 x5

Squat 107.5kg x5x2
Press 70kg x5x3
Deadlift 165kg x3
ההוק גומר אותי. הפסקתי אחרי השלישית כי אני לא נועל את החזרות כמו שצריך, ונח יותר מדי בין החזרות בגלל הכאבים. BW=88.4

Squat 137.5kg x3x3
Bench Press 102.5kg x3
Chinup +12.5kg x4x3

Squat 135kg x5x3
Bench Press 95kg x5, 92.5 x5x2
סט ראשון טעות בפלטות
Power Clean 75kg x3x2, 72.5kg x3x3
הסטים הראשונים לא היו מהירים מספיק.

Squat 120kg x5x2
Press 65kg x5x3
Back Extension
Chinup
+12.5kg x5x3

BW=88.7

Squat 137.5kg x5x3
Bench Press 102.5kg x5
Deadlift 165kg x5

Squat 140kg x5x3
Bench Press 92.5kg x5x3
Back Extension
Chinup
+12.5kg x5x3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית