הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכל לקרות לי משהו?

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
היום ברוב טיפשותי לדעתי ונראה לי בגלל זה זה קרה,אמרתי שכבר כדור אחד של קפאין של 200 מ"ג לא עובד אז לקחתי 2+XL כדי לראות מה יהיה,חיכיתי 20 דקות-30 כלום,ראיתי שבסדר אז התחלתי להתאמן,פתאום באמצע האימון,קיבלתי חום חזק והדופק הגיע ל195,הלכתי לשירותים גם חירבנתי תנשמה וגם הקאתי והיה לי הזיות כבדות שלא חשבתי שאני יחזור חזרה,האם זה היה מסוכן מה שעשיתי?ויכלתי למות?בבקשה תענו רציני ,אני לא צוחק בעניין.

כל אחד מינון קפאין שונה משפיע עליו אחרת
הכנסת יותר מידי קפאין לגוף שלך , זה מסוכן אתה יודע ? הרעלת קפאין תקרא על זה

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי סבלתי רוב תופעות הלוואי:
חושק להקיא,חום גבוה,בחילות,כאבי ראש,הזיות...

אתם חושבים שעדיף קפאין שיתן לי מרץ גם ב200MG?למה זה נראה לי הפסיק להשפיע ובגלל זה לקחתי יותר אפשר לקרוא לזה מנת יתר לדעתי,איך הקפאין של PROLAB?

אולי מרוב צריכת קפאין אתה כבר לא מרגיש את זה? חשבת לעשות הפסקה במיוחד אחרי מה שקרה לך?
תגמל מקפאין לאיזה שבועיים, ותשתה קפה רק לפני אימון אחרי זה וזה ישפיע עליך יותר מכל טבלית קפאין.

ידוע וקורה. ממליץ להפסיק לכמה ימים או אפילו שבועיים כדי להרגיש את הקיק שוב במינונים נמוכים יותר.

• פותח/ת השרשור
אולי מרוב צריכת קפאין אתה כבר לא מרגיש את זה? חשבת לעשות הפסקה במיוחד אחרי מה שקרה לך?
תגמל מקפאין לאיזה שבועיים, ותשתה קפה רק לפני אימון אחרי זה וזה ישפיע עליך יותר מכל טבלית קפאין.

גם יכול להיות,אני שותה נס קפה בבוקר ובצהריים אחרי שאני יושן אחרי בצפר,ואז הקפאין אולי כנראה זה כבר יותר מדי בשבילי.
מה המשקל שלך?

71 KG ,מטר 74 ,גיל 16
זה כנראה בגלל הסוכר באקסלים, 300-400 גרם קפאין זה כלום.

בטוח?רשום על הקופסא שמעל 200 MG זה לא טוב,אפשר לקחת עד 1 גרם ביום אבל בצריכה של 3 שעות כל כדור.
ידוע וקורה. ממליץ להפסיק לכמה ימים או אפילו שבועיים כדי להרגיש את הקיק שוב במינונים נמוכים יותר.

צודק נראה אני יפסיק,אולי אני ישתה קפה לפני האימון ואז עוד שבועיים יחזור לכדור.

ילד איך לעזאזל שכנעת את עצמך שאתה צריך קפאין? אתה בן 16. תאכל טוב ותישן טוב ואל תתעסק עם דברים אחרים. הטמטום כאן פשוט מדהים אותי מחדש כל פעם.

דופק 195 WTF:bad::🙁😳😲
למה לקחת כ"כ הרבה ימגזים?
אם אחד לא עובד תעלה לכדור וחצי

• פותח/ת השרשור
cygnus מה טמטוםם,לא סתם לקחתי,הייתי כל הזמן עייף,אז התייעצתי עם הרופאה אם אפשר,היא אמרה שזה טוב אבל גם עדיף כמו שאמרתה לישון כמו שצריך למרות שאני יושן 9 שעות בלילה ככה ששינה זה לא אפשרות נכונה.

אגב לSWEETBABMA ,ניסיתי את זה ביום חמישי,אני חושב שמה שאני צריך זה הפסקה מקפאין לכמה זמן.

cygnus מה טמטוםם,לא סתם לקחתי,הייתי כל הזמן עייף,אז התייעצתי עם הרופאה אם אפשר,היא אמרה שזה טוב אבל גם עדיף כמו שאמרתה לישון כמו שצריך למרות שאני יושן 9 שעות בלילה ככה ששינה זה לא אפשרות נכונה.

אגב לSWEETBABMA ,ניסיתי את זה ביום חמישי,אני חושב שמה שאני צריך זה הפסקה מקפאין לכמה זמן.

אם אתה עייף כל הזמן למרות שאתה ישן 9 שעות כל לילה או שאתה מחרטט או שיש לך בעיה שקפאין לא אמור לפתור.

נו אז מה שאתה עייף.
תבוא למכון תעמיס משקל והדם מתחיל לזרום.

אתה גבר, לא?
תלמד להכנס לסטייט אוף מיינד המתאים כשאתה באימון.
תתחיל להיות רציני ולא ילד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית