הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טוסטרון

• פותח/ת השרשור tinoka
  • פורסם בתאריך

tinoka

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בס"ד

שמעתי שיש כדורי טטוסטרון במקום זריקות....וזה נותן אותו תוצאה

האם זה נכון?ואם מישהו ניסה או שמע על זה אני אשמח לשמוע פרטים

זה מעודד טוסטרון טבעי בגוף אבל לפי מה שאומרים הדבר היחיד שזה מעודד זה להוציא סתם כסף גם אני רציתי לקחת אבל ביננו אין כמו הדבר האמיתי אבל תנסה מה יכול להיות לפי דעתי תתאמן חזק תאכל טוב וכמו שצריך ותישן טוב תראה איך תגדל תוך שנה אתה לא תזהה את עצמך גם אני השקעתי כסף על כל מיני תוספים למינהם גם לקחתי פעם טיריבולוס שזה מעודד טסטרון אבל הדבר היחיד שבאמת היה מורגש מכל התוספים חוץ מאבקת חלבון כמובן זה קריאטין ושלא תטעה הזריקות זה משהו אחר לגמרי אבל לגמרי

זה לא מעודד שום דבר...זה משבית את הייצור הטבעי כמו כל סטרואיד אחר...העיניין הוא שסטס אורלי פחות יעיל מזריקות ולא שווה את הכסף

זה לא מעודד שום דבר...זה משבית את הייצור הטבעי כמו כל סטרואיד אחר...העיניין הוא שסטס אורלי פחות יעיל מזריקות ולא שווה את הכסף

עזוב שטויות אחי אין ספיגה טובה יותר מהזרקה! אני מתאר לעצמי שאתה מפחד להזריק
אם זה נכון אין לך מה להתחיל כי בעסק הזה מתישהו תיהיה חייב להזריק אני אישית לא מתעסק עם אוראליים הם נותנים אשללייה בהתחלת השימוש מעלים המון מים ונותנים פאמפ אחר כך הרוב יורד וגם הערכים של הכבד טסים בשימוש..

עזוב שטויות אחי אין ספיגה טובה יותר מהזרקה! אני מתאר לעצמי שאתה מפחד להזריק
אם זה נכון אין לך מה להתחיל כי בעסק הזה מתישהו תיהיה חייב להזריק אני אישית לא מתעסק עם אוראליים הם נותנים אשללייה בהתחלת השימוש מעלים המון מים ונותנים פאמפ אחר כך הרוב יורד וגם הערכים של הכבד טסים בשימוש..

חחח אבל למה אתה מצטט אותי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית