הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על שילוב של t3 ויני וטסט פרופ ?

• פותח/ת השרשור
ניסיון עם חומרים ישנו : בעבר לקחתי דיבול + פרופ כי אני מגיע ממקור של עודף מישקל אז פחדתי לעלות בחרא
תזונה : אני כיום על 100 פחמימה ביום ו250 חלבון .
אני רוצה לשלב ל50 מיליגרם ויני ו 750 טסט פרופ חצי כדור של טי 3 (מינון נמוך שיתן קצת פוש ) אהה וכמובן אני עושה 30 דקות אירובי אחריי כל אימון (5 פעמים בשבוע ) השאלה האם הטי 3 יתרום ויגביר את ההיתקדמות ?

המלצה שלי בשביל הבריאות שלך להוציא את הT3 שים קלן במקום
תסייל חיטוב אני מניח שלא תעשה חודש אלה קצת יותר
תתחיל מטסט ארוך סתם בזבוז כסף להתחיל מקצר אם תזונה נכונה אתה לא אמור לספוח נוזלים ברמה שמפריעה לחיטוב
ווינסטרול 50 מג ליום לא יותר

ניסיון עם חומרים ישנו : בעבר לקחתי דיבול + פרופ כי אני מגיע ממקור של עודף מישקל אז פחדתי לעלות בחרא
תזונה : אני כיום על 100 פחמימה ביום ו250 חלבון .
אני רוצה לשלב ל50 מיליגרם ויני ו 750 טסט פרופ חצי כדור של טי 3 (מינון נמוך שיתן קצת פוש ) אהה וכמובן אני עושה 30 דקות אירובי אחריי כל אימון (5 פעמים בשבוע ) השאלה האם הטי 3 יתרום ויגביר את ההיתקדמות ?
מינון כזה של T3 לא יהיה אפקטיבי גם ככה אנדרוגנים גורמים לירידה טיפה של סרום T3
750 פרופ זה הרבה. למה לא אסטר ארוך?

750 פרופ זה באמת הרבה.

תגיד עדי, לא עדיף כבר להשתמש בטסט' עם כמה אסטרים משולבים כגון סוסטנון במקרה כזה?

זה עיניין של העדפה אישית. אני אישית אוהב סוסטנון מעדיף אותו על אנטט. אבל זה לא ממש משנה. על מינונים גבוהים עדיף אסטר ארוך יותר

דווקא הייתי חושב שכן צריך אסטרים קצרים בחיטוב בגלל הפעולה המהירה שלהם שככה תאבד פחות מסת שריר מאשר אסטר ארוך שייקח לו זמן להגיע לרמות גבוהות בדם.. בכל מקרה אני לא סגור על הדעה הזאת זה פשוט דעה אישית שלי אני ישמח לדיון על זה..

דווקא הייתי חושב שכן צריך אסטרים קצרים בחיטוב בגלל הפעולה המהירה שלהם שככה תאבד פחות מסת שריר מאשר אסטר ארוך שייקח לו זמן להגיע לרמות גבוהות בדם.. בכל מקרה אני לא סגור על הדעה הזאת זה פשוט דעה אישית שלי אני ישמח לדיון על זה..

אבל אם אתה מתכוון להריץ חיטוב לשלושה חודשים בערך, אז מה זה משנה?

האם אתה חושב שבמידה והזרקת 250מג אנטט זה יגיע למחזור הדם רק לאחר 10 ימים?
ושוב חיטוב אתה מריץ כמה חודשים ושנית 750מג פרופ זה מינון גבוה מידי אין צורך. בחיטוב גם ככה לא תעלה במסת שריר אז למה המינון הגבוה הזה? בחיטוב מספיק מינונים נמוכים יותר רק כדי לשמר את מסת השריר.

לא דיברתי על המינון של הפרופ אבל מן הסתם כמות טסט גבוהה יותר שתיהיה תעזור לשמר יותר ולהתאוששות טובה יותר. ולגבי האנטט החומר אכן מתחיל לפעול יישירות אבל האסטר מחלק אותו באיטיות ככה שרק אחרי כמה שבועות הוא מגיע לרמה גבווהה מה שבפרופ יכול לקרות מהשבוע הראשון. ואפילו אם אתה מריץ תחיטוב כמה חודשים בסופו של דבר אם הצלחת לשמר את השריר מתחילת החיטוב אז הוא יותר מוצלח. שוב אני לא מדבר על מינונים רק על רמת העיקרון בחיטוב אם יהיה טוב יותר אסטרים קצרים או ארוכים..

לא דיברתי על המינון של הפרופ אבל מן הסתם כמות טסט גבוהה יותר שתיהיה תעזור לשמר יותר ולהתאוששות טובה יותר. ולגבי האנטט החומר אכן מתחיל לפעול יישירות אבל האסטר מחלק אותו באיטיות ככה שרק אחרי כמה שבועות הוא מגיע לרמה גבווהה מה שבפרופ יכול לקרות מהשבוע הראשון. ואפילו אם אתה מריץ תחיטוב כמה חודשים בסופו של דבר אם הצלחת לשמר את השריר מתחילת החיטוב אז הוא יותר מוצלח. שוב אני לא מדבר על מינונים רק על רמת העיקרון בחיטוב אם יהיה טוב יותר אסטרים קצרים או ארוכים..

שטויות זה זניח.
חוץ מזה, סוסטנון נגיד או אנטט יעלו אותו יותר בנוזלים ובעצם יאפשרו לו להתאמן עצים יותר עם פחות סיכוי לפציעה שזה לא פחות חשוב לשימור שריר.

אם אתה ממש לפני תחרות אז כן פרופ' הוא יותר בשבילך למען מראה קשיח יותר וחף מנוזלים.
אבל אם אתה מריץ חיטוב לכמה חודשים, זה ממש ממש לא.

זה לא כזה עקרוני. לגבי נושא התאוששות....אתה מתעלם מהרבה גורמים מגבילים. כגון
. טסט חופשי בדם (זה מה שחשוב)
. במינון גבוה של אנדרוגנים הגוף מווסת ע"י העלאה של גלוקוקוסטרואידים (כגון קורטיזול) הרבה קורטיזול זה לא טוב בחיטוב
אפשר להשתמש באסטר קצר או ארוך זה זניח. המינון זה מה שמשנה.

שטויות זה זניח.
חוץ מזה, סוסטנון נגיד או אנטט יעלו אותו יותר בנוזלים ובעצם יאפשרו לו להתאמן עצים יותר עם פחות סיכוי לפציעה שזה לא פחות חשוב לשימור שריר.

אם אתה ממש לפני תחרות אז כן פרופ' הוא יותר בשבילך למען מראה קשיח יותר וחף מנוזלים.
אבל אם אתה מריץ חיטוב לכמה חודשים, זה ממש ממש לא.

אם תיהיה בדיאטה אין מצב שתרגיש או שתחוש את הנוזלים מטסט זה לא יקרה..
ואני מדבר נניח על מינון נמוך ככה שאין הפרשה גדולה של קורטיזול כמו שאתה אומר ועם אסטר קצר
ברמת העיקרון הוא אמור לתת תוצאה יותר טובה מאשר אסטר ארוך אך ורק בגלל פעולתו המהירה
שוב אני לא אומר שאני תומך בזה פשוט זה נושא שמעניין לבדוק אותו.
אני גם תומך באסטר ארוך בגלל שהעלייה בנוזלים בדיאטה תיהיה זניחה לאללה.. וגם להתאמן עצים בדיאטה יביא לפציעה לא משנה איזה נוזלים יהיו לך במפרקים זה פשוט שטות.. צריך שיהיה אימון שייספק ושתוכל להתאושש כמו שצריך

נערך לאחרונה:
אני מסכים עם עיניין התוצאות והאסטר הקצר. אבל זה לאוו דווקא בגלל מהירות הפעולה אלה בגלל שיש יותר חומר פעיל ML ל ML אבל מינון כזה גבוה של פרופ זה ממש לא נחוץ

אני מסכים עם עיניין התוצאות והאסטר הקצר. אבל זה לאוו דווקא בגלל מהירות הפעולה אלה בגלל שיש יותר חומר פעיל ML ל ML אבל מינון כזה גבוה של פרופ זה ממש לא נחוץ

כן מבחינת המינון אין ספק שזה מינון מוגזם לאללה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על כל התגובות חברים ! אני הלכתי על הפרופ מהסיבה היחידה שאני גם ככה עם נוזלים ושומן עיקש באזור הבטן (אני מגיע ממקור של בן אדם שמן בעבר ) כמו כן אני על 60 גרם פחמימה ו250 חלבון שזה דיי ויותר על מנת לחטב לפי ערכתי האישית ....אהה כן ו 5 פעמים בשבוע בנוסף לאימוני הכוח שאני עושה אני עושה 30-40 דקות אירובי על דופק של 145-155 ואני לא זז במישקל ....כאילו מיתרחש אצלי תהליך של שריפת שומן ובימקומה הגדלת מסת השריר יכול ליהיות שכך הוא הדבר ??? ותודה מראש .

---------- התגובה התווספה ב 01:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:00 ----------

אההה כן ואני הייתי מאוד רוצה לשיים עם החיטוב בחודש וחצי הקרוב.... בתקווה אני מציין זאת מהסיבה שראיתי שחלקכם חושבים שאני הולך להיתחטב 3 חודשים ...

תודה רבה על כל התגובות חברים ! אני הלכתי על הפרופ מהסיבה היחידה שאני גם ככה עם נוזלים ושומן עיקש באזור הבטן (אני מגיע ממקור של בן אדם שמן בעבר ) כמו כן אני על 60 גרם פחמימה ו250 חלבון שזה דיי ויותר על מנת לחטב לפי ערכתי האישית ....אהה כן ו 5 פעמים בשבוע בנוסף לאימוני הכוח שאני עושה אני עושה 30-40 דקות אירובי על דופק של 145-155 ואני לא זז במישקל ....כאילו מיתרחש אצלי תהליך של שריפת שומן ובימקומה הגדלת מסת השריר יכול ליהיות שכך הוא הדבר ??? ותודה מראש .

---------- התגובה התווספה ב 01:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:00 ----------

אההה כן ואני הייתי מאוד רוצה לשיים עם החיטוב בחודש וחצי הקרוב.... בתקווה אני מציין זאת מהסיבה שראיתי שחלקכם חושבים שאני הולך להיתחטב 3 חודשים ...
למה אתה חושב שפרופ סופח נוזלים פחות מאנתת? ההבדל בניהם זניח. ספיחת נוזלים בסייקל מושפעת מכה גורמים.
1. תזונה
2. אחוז שומן (כמה שיש יותר ככה הטסט יומר יותר לאסטרוגן יותר אסטרוגן=יותר ספיחת נוזלים)
3. אסטר

השאלה היא אם אתה לא זז במשקל ויורד באחוזי שומן או לא זז במשקל ולא יורד באחוזי שומן? זה הבדל של 180 מעלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית