עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מינון כזה של T3 לא יהיה אפקטיבי גם ככה אנדרוגנים גורמים לירידה טיפה של סרום T3ניסיון עם חומרים ישנו : בעבר לקחתי דיבול + פרופ כי אני מגיע ממקור של עודף מישקל אז פחדתי לעלות בחרא
תזונה : אני כיום על 100 פחמימה ביום ו250 חלבון .
אני רוצה לשלב ל50 מיליגרם ויני ו 750 טסט פרופ חצי כדור של טי 3 (מינון נמוך שיתן קצת פוש ) אהה וכמובן אני עושה 30 דקות אירובי אחריי כל אימון (5 פעמים בשבוע ) השאלה האם הטי 3 יתרום ויגביר את ההיתקדמות ?
דווקא הייתי חושב שכן צריך אסטרים קצרים בחיטוב בגלל הפעולה המהירה שלהם שככה תאבד פחות מסת שריר מאשר אסטר ארוך שייקח לו זמן להגיע לרמות גבוהות בדם.. בכל מקרה אני לא סגור על הדעה הזאת זה פשוט דעה אישית שלי אני ישמח לדיון על זה..
האם אתה חושב שבמידה והזרקת 250מג אנטט זה יגיע למחזור הדם רק לאחר 10 ימים?דווקא הייתי חושב שכן צריך אסטרים קצרים בחיטוב בגלל הפעולה המהירה שלהם שככה תאבד פחות מסת שריר מאשר אסטר ארוך שייקח לו זמן להגיע לרמות גבוהות בדם.. בכל מקרה אני לא סגור על הדעה הזאת זה פשוט דעה אישית שלי אני ישמח לדיון על זה..
לא דיברתי על המינון של הפרופ אבל מן הסתם כמות טסט גבוהה יותר שתיהיה תעזור לשמר יותר ולהתאוששות טובה יותר. ולגבי האנטט החומר אכן מתחיל לפעול יישירות אבל האסטר מחלק אותו באיטיות ככה שרק אחרי כמה שבועות הוא מגיע לרמה גבווהה מה שבפרופ יכול לקרות מהשבוע הראשון. ואפילו אם אתה מריץ תחיטוב כמה חודשים בסופו של דבר אם הצלחת לשמר את השריר מתחילת החיטוב אז הוא יותר מוצלח. שוב אני לא מדבר על מינונים רק על רמת העיקרון בחיטוב אם יהיה טוב יותר אסטרים קצרים או ארוכים..
שטויות זה זניח.
חוץ מזה, סוסטנון נגיד או אנטט יעלו אותו יותר בנוזלים ובעצם יאפשרו לו להתאמן עצים יותר עם פחות סיכוי לפציעה שזה לא פחות חשוב לשימור שריר.
אם אתה ממש לפני תחרות אז כן פרופ' הוא יותר בשבילך למען מראה קשיח יותר וחף מנוזלים.
אבל אם אתה מריץ חיטוב לכמה חודשים, זה ממש ממש לא.
אני מסכים עם עיניין התוצאות והאסטר הקצר. אבל זה לאוו דווקא בגלל מהירות הפעולה אלה בגלל שיש יותר חומר פעיל ML ל ML אבל מינון כזה גבוה של פרופ זה ממש לא נחוץ
למה אתה חושב שפרופ סופח נוזלים פחות מאנתת? ההבדל בניהם זניח. ספיחת נוזלים בסייקל מושפעת מכה גורמים.תודה רבה על כל התגובות חברים ! אני הלכתי על הפרופ מהסיבה היחידה שאני גם ככה עם נוזלים ושומן עיקש באזור הבטן (אני מגיע ממקור של בן אדם שמן בעבר ) כמו כן אני על 60 גרם פחמימה ו250 חלבון שזה דיי ויותר על מנת לחטב לפי ערכתי האישית ....אהה כן ו 5 פעמים בשבוע בנוסף לאימוני הכוח שאני עושה אני עושה 30-40 דקות אירובי על דופק של 145-155 ואני לא זז במישקל ....כאילו מיתרחש אצלי תהליך של שריפת שומן ובימקומה הגדלת מסת השריר יכול ליהיות שכך הוא הדבר ??? ותודה מראש .
---------- התגובה התווספה ב 01:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:00 ----------
אההה כן ואני הייתי מאוד רוצה לשיים עם החיטוב בחודש וחצי הקרוב.... בתקווה אני מציין זאת מהסיבה שראיתי שחלקכם חושבים שאני הולך להיתחטב 3 חודשים ...