הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אבקה אתם ממליצים לי משלושתם

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
בקשר למחיר פלוס מינוס יוצא לי אותו דבר זה יחסי גם לכמות חלבון שיש ככה שהכל מזערי וממש דומה בכמות ובמחיר רק חוות דעת אני צריך המלצה בעיקרון זה לקחת על הבוקר

ממליץ בחום על ISO 100 של דימטייז.
טעמתי את הבננה, פינה קולדה וקרם עוגיות.
שלושתם פשוט מעדן. סקופ מתערבב לך בקלות עם מעט מאוד מים (חצי כוס בקלות).
הפינה קולדה קצת פחות טעים אבל עדיין ממש ממש טעים. קרם עוגיות ובננה מבחינת טעם בליגה אחרת לגמרי - מדהים.

על הבוקר אני הייתי הולך באמת על איזולט, שהספיגה שלו היא הכי מהירה. מה שמוציא את האופטימום מהתחרות.

על הבוקר אני הייתי הולך באמת על איזולט, שהספיגה שלו היא הכי מהירה. מה שמוציא את האופטימום מהתחרות.

כי אם לא אז?

בכל מקרה
אף אחת מהן
אין טעם לקנות איזו-זה סתם יקר יותר
קנה WHEY רגיל אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז

כי אם לא אז?
כי לא על הבוקר? אז איזולט היה מיותר, והייתי קונה משהו יותר זול. בכלל, ההתלבטות שלו היא בין השלושה, אז עניתי לו לגביהם. אני אישית קונה את הכי זול ולא מתעסק בכן-לא נספג וכו'.

כי אם לא אז?

בכל מקרה
אף אחת מהן
אין טעם לקנות איזו-זה סתם יקר יותר
קנה WHEY רגיל אלא אם כן אתה רגיש ללקטוז
דיי צודק, אני פשוט התמכרתי לטעם של האיזו 100 אחרי שטעמתי אצל חבר ובגלל שאני מזמין מחו"ל זה יוצא לי להוסיף כולה איזה 20 שקל ביחס לאבקות ה"רגילות" לדלי של 2.23 ק"ג ככה שזה ממש בקטנה.
וכמובן שיש גם את היתרון מבחינת הערבוב שהוא ליגה אחרת, וגם הערכים מקלים קצת על מי שנמצא בחיטוב דל פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית