הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Kalina Junior vs Kalina Senior

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
חחחח יא אללה
איך אני רואה את זה כבר כשהוא יגדל אף אחד לא מתעסק איתו בבית ספר

תלמד אותו להביא את היד שלו על העורף שלך. כשיתחזקבעוד כמה שנים הוא יעשה לך חניקה כזאת ואתה תלך לישון 😃

• פותח/ת השרשור
הוא גם ככה צד אותי בכל הבית. תפחתי ברצינות,הוא חונק בכל הכח.

• פותח/ת השרשור
שלח אותו ללמוד אומנויות לחימה אולי הוא יאהב את זה

הוא בלוטה ליברה כבר 5 חודשים.
img9052w.jpg

img9055rq.jpg

אני לומד 13 שנה אומנויות לחימה מגיל 7-8 עד עכשיו חשבתי שזה לחימה חופשית אין לי למה לעשות גוגל
MMA 4ever

אחלה דבר.
איך שאני מסיים את הלימודים המחורבנים האלה אני נראה לי נרשם למשהו כזה (בהתאם לאיפה אעבוד).
לקחתי ג'וג'יטסו ברזילאי כקורס ספורט דרך האוניברסיטה עם פיני חדידה, ממש כיף ואחלה של כושר וספורט!

• פותח/ת השרשור
אני לומד 13 שנה אומנויות לחימה מגיל 7-8 עד עכשיו חשבתי שזה לחימה חופשית אין לי למה לעשות גוגל
MMA 4ever

הלוחמים של לוטה ליברה עד שנה שעברה השתתפו בכל הזירות-דוג פייט,דזרט פייט,IWC,ואליפויות גראפלינג למינהם. אני גם מגיע לרוב הזירות. אם אני צריך לספר לך על לוטה ליברה,משהו לא תקין.

---------- התגובה התווספה ב 19:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:26 ----------

אחלה דבר.
איך שאני מסיים את הלימודים המחורבנים האלה אני נראה לי נרשם למשהו כזה (בהתאם לאיפה אעבוד).
לקחתי ג'וג'יטסו ברזילאי כקורס ספורט דרך האוניברסיטה עם פיני חדידה, ממש כיף ואחלה של כושר וספורט!

לא יודע איך פיני בתור מאמן,אבל ספורטאי,לוחם ובן אדם אחד הענקיים בתחום בארץ.וצנוע.

נערך לאחרונה:
לא יודע איך פיני בתור מאמן,אבל ספורטאי,לוחם ובן אדם אחד הענקיים בתחום בארץ.וצנוע.

עשיתי קורס שהוא מעין היכרות בסך הכל עם הג'וג'יטסו ברזילאי, אימון אחד בשבוע של שעתיים. לא נראה לי שאני יכול לאמר הרבה לגבי היכולת המקצועית שלו שום דבר כי אין לי שום יכולת לזה.

ההתרשמות שלי ממנו כבן אדם היא בדיוק מה שכתבת בציטוט.

• פותח/ת השרשור
עשיתי קורס שהוא מעין היכרות בסך הכל עם הג'וג'יטסו ברזילאי, אימון אחד בשבוע של שעתיים. לא נראה לי שאני יכול לאמר הרבה לגבי היכולת המקצועית שלו שום דבר כי אין לי שום יכולת לזה.

ההתרשמות שלי ממנו כבן אדם היא בדיוק מה שכתבת בציטוט.

יש הרבה דקויות בעסק הזה.הלוחם הטוב ביותר לא הכרח המאמן הטוב. וגם אם יש מאמן מבריק ,אז האקדמיה יכולה ליפול בגלל כשלי ניהול ושיווק. אבל החרה שהוא קשקשן ויודע למכור את עצמו לנערים -יצליח. התחום עדיין בחיתולים. אני מאוד מרוצה מאקדמיה לוטה ליברה,איפה שאני וקאלינה ג'וניור מתאמנים.אבל פיני בהחלט לוחם דגול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית