הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה ראנדומלית

Cura te ipsum

משתמש מתחיל
217
11
נק' מוניטין:
255
217
11
רציתי לדעת כבר הרבה זמן ,כמה בן אדם יכול לחטוף(בפרצוף בעיקר)?

אנשים עם ניסיון אישי יתקבלו בברכה:152on:

בעיקרון תלוי אם הוא שמאלני, כי שמאלנים טובים בלחטוף פצצות לפנים ולבקש עוד

אם אתה מדבר על גמירות, זה שמעליי יכול לחלוק איתך את ניסיונו העשיר. אבל הפנים שלו כבר מורגלות, אז אולי זה שיפר את היכולת שלו לספוג.

אם באגרופים, בנאדם חזק יעלף כל אחד באגרוף אחד. אגרופים של שחיפים אפשר לספוג בעשרות.

איזו מין שאלה זו? אם אני אגיד לך שזה מאה N/M (ניוטון למטר) זה יגיד לך משהו?

• פותח/ת השרשור
אני מבינה שהאישה עשתה טעות במטבח
אמא שלי אף פעם לא הייתה בשלנית טובה.

איזו מין שאלה זו? אם אני אגיד לך שזה מאה N/M (ניוטון למטר) זה יגיד לך משהו?

יגיד לי הרבה ,אבל הכוונה שלי הייתה אם בן אדם יכול לחטוף כמה אגרופים טובים לפרצוף ולהשאר פחות או יותר בהכרה.

אמא שלי אף פעם לא הייתה בשלנית טובה.

יגיד לי הרבה ,אבל הכוונה שלי הייתה אם בן אדם יכול לחטוף כמה אגרופים טובים לפרצוף ולהשאר פחות או יותר בהכרה.
חד משמעי - כן.

אבל זה משתנה מאוד מהמון גורמים. עוצמת המכות, המיקום המדוייק שלהן, זעזועי מוח קודמים, גנטיקה, כיווץ שרירי הלסת, סוג המיגון על היד (אם בכלל), טמפרטורה, ועוד אלף ואחד גורמים.

אבל כן, אפשרי לחטוף הרבה מאוד ולהשאר בהכרה - אתה יכול לראות את זה בהרבה קרבות MMA, איגרוף וכו'. וגם ביוטיוב אני בטוח שתמצא סרטונים של מכות שיענו לך על הדרישה...

שאלה כזאת לא שמעתי מימיי

אתה יודע כמה דברים צריך לכלול? כמה חזקה המכה, איפה המכה פגעה(כי יש איזורים בפנים שמכה אחת לא הכי חזקה גורמת לנוקאווט), מי האדם שמקבל את המכה, האם האדם צפה את המכה.

אם בן אדם מכניס מכה טובה עם טכניקה לכמה איזורים מסויימים בפנים (יש גם בגוף אבל יותר קשה לפגוע שם)
הבן אדם יכול לקבל נוק האוט ישיר ממכה אחת...

אבל אם הבן אדם לא יודע להביא אגרוף וסתם זורק ידיים קדימה כמו שהרוב עושים אפשר לספוג גם 10 ולהיות בפוקוס

נערך לאחרונה:
חח המכה הראשונה נכנסה יפה חוץ מזה שהוא נחת על השפיץ של המדרכה....

הנה משו נחמד...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם אתה מדבר על גמירות, זה שמעליי יכול לחלוק איתך את ניסיונו העשיר. אבל הפנים שלו כבר מורגלות, אז אולי זה שיפר את היכולת שלו לספוג.

אם באגרופים, בנאדם חזק יעלף כל אחד באגרוף אחד. אגרופים של שחיפים אפשר לספוג בעשרות.

אתה מדבר הרבה אה??

תלוי בהרבה גורמים

יש מקרים שאפשר לספוג הרבה. במקרה הזה המכות אולי יחסית חזקות אבל לא נכנסות מספיק בצורה ממוקדת. או שהבחור הוא נרקומן על הרואין 😃

בכל מקרה לא שאלה שצריך כל כך להתעסק איתה כי אי אפשר ממש לדעת מה יקרה.
ולא לזלזל גם באף אחד, כמו שראית בסרטון שמשה העלה, גם אם הוא "שחיף" הוא יכול להכניס לך מכה אם היא נכנסת למקום טוב וגם בהפתעה כמו שקרה.

המכה שהוא חטף הייתה די דומה למכה הזו

מעניין מה היה קורה לו אם הוא היה מקבל את זה ממנו 👏

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הדברים האלה תלויים בהרבה מאוד משתנים. איפה המכה נוחתת. איזה עובי גולגולת יש לבן אדם. טכניקת האגרוף גם חשובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית