עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להתאבד.
http://he.wikipedia.org/wiki/פיצוץ_מלון_המלך_דוד#.D7.94.D7.94.D7.A9.D7.9C.D7.9B.D7.95.D7.AAזה יפה שכשהפלסטינאים משתמשים באלימות כדי להקים מדינה זה פסול אבל כולם פה שכחו (או לא יודעים) שהסיבה שהבריטים ויתרו על המנדט לטובת האו"ם הייתה האלימות של האצ"ל והלח"י (ארגונים כמו שאתם אוהבים) כנגד הבריטים. אז לרצוח בריטים זה בסדר? זה כן מקדש את האמצעים? לבריטים עלה יותר מידי כבר להחזיק חיילים בישראל ולנהל פה את כל הבלאגן וגם ככה היו במצב כלכלי גרוע אז זה כבר לא היה שווה להם והם החליטו להרים ידיים ולתת את זה לאו"ם ומשם הסיפור ידוע.
אז אלימות שלכם זה בסדר אבל שלהם לא.
בקיצור, אלימות וגזענות זאת טיפשות. לא משנה מאיזה צד זה מגיע.
וחוסר אובייקטיביות זה עוד יותר טיפשות.
מחיר הדמים הכבד הביא לגינוי הפעולה גם מצד הנהגת היישוב: העיתונות העברית והאנגלית גינו אותה, "ההגנה" הודיעה על ניתוק גמור מהאצ"ל ודוד בן-גוריון גינה גם הוא את הפעולה באומרו "האצ"ל הוא אויב העם היהודי".
EMZ הקשיב למעריצות שלו וברח לתזונה ותוספים כללי
EMZ אכן בנאדם מאוד חכם ויש לו ידע רב אבל איך שנכנס פה קצת דת הוא החליט להתאבד 😵
אני זוכר תסרטון, הוא אומר ערבים החוצה והם צועקים מוות לערבים.׳”׳¨׳‘ ׳›׳”׳*׳ - ׳ž׳™ ׳©׳ž׳׳ž׳™׳Ÿ ׳œ׳ ׳ž׳₪׳—׳“!‎ - YouTube
החלק הכי טוב ב 04:33
דרך אגב, גם שמה יש ילדים קטנים שמחונכים לרצוח ערבים, אבל כשהפלשטינים הבהמות האלה עושים את זה הם פשוט פרימיטיבים וצריך לרצוח את כולם12@$! כי כשהם יגדלו הם ירצחו אותנו!
דווקא הדת זה לא משהו שאני מתעסק איתו. אני אתאיסט כמעט מוחלט ולא מאמין בהארי פוטר שיושב בשמים שברא את העולם לפני 6000 שנה.
חכם אמנם, אך בנושא הנוכחי לדעתי הוא נחל כישלון.
לא נורא, תכף יחזור המג"בניק ויכתוב עוד איזה שטות בשביל שכל הפורום יתעלק עליו בשביל להוציא קיטור. איתו קל להתווכח ותמיד מנצחים.
איך הגעת לזה שזה ההגיון שלי? הרי גם אני יהודי ואני בדעה נגדית.
שייכתי ימנים לאצל וללחי. לא אנשים עם דעה נורמלית. כנראה שלא הבנת אותי.
חח לא זה פשוט שאין לי כוח להתווכח עם אנשים על גבי הפורום, אין לי בעיה להתווכח שעות אבל לא בפורום
לשבת ולכתוב טענות באורך ספר של הארי פוטר? אני יכול לעשות אתזה בשתי העמודים הראשנים כשמשעמם לי בעבודה וזהו.
בלי העזרה של ארצות הברית במלחמת ששת הימים, לא היית רושם את ההודעה הזו בכלל, ככה שזה לא בדיוק כמו שמלמדים אתכם בשיעורי היסטוריה בבית ספר, שישראל היא מעצמה והיא ניצחה את כל המדינות האלו לבדה בגלל נס כזה או אחר או בגלל כוחה.אף אחד לא יודע מה הכוח האמיתי של הצבא שלנו והוא עצום מה קרה בששת הימים ?
ישראל נגד מצרים ירדן סוריה ולבנון והם גם נעזרו בעוד מדינות זה לא הספיק להם עיראק ערב הסעודית לוב סודאן תוניסיה מרוקו ולאג'יריה ובכל זאת אנחנו על הרגליים ויש לנו מדינה שום דבר לא סתם
1. את המבצע מול חמאס היה צריך לסיים עוד בעופרת יצוקה, חבל שיצאנו מוקדם מידי. או שהיינו צריכים להכנס ולצאת מהר, או לפרק אותם עד הסוף (כמה שאפשר) כמו שעשו בחומת מגן בג'נין (בערך).
לבנון זאת מדינה שלא בקריסה, אלא היא קרסה מזמן, סוריה לא מתפקדת, מצרים לא מתפקדת.
הרבה מאוד מדינות עסוקות בענייניהן הפנימיים במקום 'לעזור' לפלשטינאים, אין להן זמן להתעסק בישראל ובציונים. גם תקציב אין להן כל כך. מה קשור עיראק?! חבל שלא דיברת גם על טורקמניסטאן.
2. אין לי ברירה, אני מילואימניק קרבי והסדיר שלי היה בעיקר ברצועת עזה. בכל הרצועה.
3. אז בטח עדיף לחכות שהחמאס ושאר גרורות הטרור האיסלאמיסטי ימשיכו לאגור טילים ונשק.
4. זה נושא אחר לגמרי
5. ידוע, ולא מבין מה זה קשור לנושא המדובר כל כך. גלשת...
אכן לא צריך הרבה מילים כדי להוכיח שאתה מבזבז את זמנך בלדבר עם קיר.לא צריך לכתוב הרבה מילים בשביל לתת נימוקים ולהסביר דעות.
תקרא ותראה שנזקקתי ליחסית מעט מילים בשביל שEMZ יגיע לשלב שבו הוא צריך לפרוש את משנתו (שלא קיימת) ואז פוף, הוא החליט לצאת מהדיון משום מה.
לא נראה לי שאתה יכול לדון בצורה לוגית עם היגיון, אולי עוד כמה שנים כשייפתח לך קצת הראש.
גם אולמרט מצטער שלא סיים את המבצע מול חאמס, אבל מה שהיה היה. ואם זה לא חאמס אז משהו אחר היה עולה שם לשילטון, לדוגמה גדודי אל אקצה או אירגון טרור כזה או אחר. בגלל שה מדינות הללו קורסות, יש להן יותר מוטיבציה ללכת מלחמה כי להזכיר לך מלחמת העולם השנייה הצילה המון מדינות, בין היתר את ארה"ב מקריסה כלכלית (מה שבערך קורה עכשיו ולקראת מלחמת עולם שלישית. שתי מלחמות העולם הקודמות היו בין היתר עקב בעיות כלכליות קשות במדינות מפתח שהובילה להתפתחות דרסטית במישור הפיזי).
איפה ראית שדיברת על עירק? עירק כבר לא פקטור במשוואה.
2. עדיף להילחם ברצועת עזה מאשר על שטח איראן, אם בכלל תהיה מלחמה רגלית על שטח איראן.
3. זה לא חשוב כרגע, יש דברים יותר גדולים מאירגוני טרור בגודל בוטן. טילים על ישראל זו ספיגה שבסופו של דבר תסתיים - זה רק עניין של זמן והתיזמון הנכון.
5. תחשוב טוב איך זה קשור. חיזבאללה קשור לאיראן שקשור לחמאס. ברגע שתתקוף את חמאס, חיזבאללה יצטרף. ברגע שחיזבאללה יצטרף, סיכוי טוב מאוד שמצרים לא תשתוק על תקיפה בעזה ותלחץ על ישראל להפסיק או שהיא מצטרפת. אם מצרים מצטרפת, אסד יכול מלית ברירה וייאוש בגלל המצב המדיני הפינימי של המדינה שלו להצטרף גם כן. ואם לאיראן יהיה ממש משעמם והיא תראה בכך כנקודת תורפה על ישראל שכל כך הרבה מדינות ואירגונים מתקיפים או יוצאים איתה למלחמה, להצטרף גם היא, כי היא ישראל תתקוף את איראן במוקדם או במאוחר, אז עדיף להקדים את התרופה למכה.
לאן כל זה יגרר? למלחמת עולם. ברגע שהעניינים באיראן וסוריה יתחממו, רוסיה תצטרף ואולי גם סין אם ארה"ב תצטרף (והיא תצטרף). זה נשמע כמו מדע בדיוני, אבל הכל כאן אפשרי והגיוני ולנסות לנחש מה יקרה אם תעשה X או Y זה לא בדיוק פאקטור כי זה לא משחק. מלחמה בכל סקטור כזה או אחר תשפיע כלכלית על ישראל בצורה מסיבית. הכלכלה של ישראל נראת לך יפה ומאושרת עם צמחיה של 5-7% בשנה ואבטלה של 5%. תזכור את המספרים האל בדצמבר 2012 ותבין שהכלכלה של ישראל רקובה, בדיוק כמו הכלכלות של העולם המערבי. ישראל תתחיל לסבול גם היא מהכלכלה העולמית הירודה, זה פשוט הגיע מאוחר כי הממשלה ניסתה לעשות המון מניפולציות שלא ממש עוזרות לה כרגע. שים לב שיש המון שביתות במשק וכל סקטור מבקש עוד ועוד כסף, בזמן שתקציב המדינה ובעיקר תקציב הביטחון לא מעודדים. ישראל נמצאת כבר על 80% מהתמ"ג שלה, עוד 20% היא תהיה במצב של 100% מתמ"ג שזה אומר מדינה במצב קשה. יוון לדוגמה במצב של 150-160% גירעון ביחס לתמ"ג, זו מדינה במצב אנוש ועל סף פשיטת רגל.
אם אתה חושב שלצאת למלחמה מהסוג שתיארתי למעלה זה זול ולא יעלה לישראל במשק הכלכלי שלה, תחשוב שוב.
מבצע בעזה לא יהיה קטן, זה או להפיל את השילטון של חמאס טוטאלית או כלום. זה יכול לקחת שבועות ויכול לקחת ימים וזה תלוי מאוד. תסתכל אחורה מה קרה בזמן שהיו 30-40 טילים על ישראל וכמעט יצאו למבצע בעזה, מצרים הפעילו לחצים עצומים על ישראל שאם הם יוצאים למבצע הם מצטרפים ומגנים על עזה. אתה חושב שמצרים זה חיזבאללה או חאמס? מצרים של היום זה לא מצרים של פעם, יש להם המון נשק והמון כוח צבאי, יחד עם הנהגה צבאית = לא אידאלי לישראל.ומצד שני, כל זה יכול גם לא לקרות ולהסתכם במבצע קטן בעזה, אבל כמובן שבעולם האמיתי קורים רק אירועים שלקוחים מתסריטי המגירה של מייקל ביי, אז רוב הסיכויים שמה שאתה אומר יקרה ולא מיליון האפשרויות האחרות.
מלחמת העולם השנייה הצילה המון מדינות, בין היתר את ארה"ב מקריסה כלכלית