הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב עם קצת מסה

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני מתכנן סייקל חיטוב עם קצת מסה בוא נקרא לזה ככה ,
הסייקל האחרון היה טרן וויני וסוס רפואי ,
התכנון שלי הוא כזה :
אותו סייקל עם אותם מינונים :
טרן 400 מ"ג בשבוע
וויני 50 מ"ג ביום
סוס 500 מ"ג בשבוע
pct :
ההמלצה היא לפי מה שהבנתי להריץ בכל הסייקל את הכוריגון כמה יחידות iu אני לא זוכר ,אבל לפי מה שהבנתי זה הכי בריא להתאוששות מהירה לאחר מכן .
נולבה שבועיים אחרי השוט האחרון.

יכול להיות שאתחיל עם הסוס והוויני כי אני מגיב אליהם יפה ואז אוסיף את הטרן לקראת הסוף או שאתם מייעצים אחרת ?לשילובים אחרים ?

ברמת העיקרון אין לי ניסיון עם טרן, אך לפי מה שקראתי, עדיף הטרן הקצר. יש איתו פחות תופעות לואי והוא יוצא מהגוף מהר יותר. אנשים טוענים שרואים הבדל משמעותי בין שני החומרים בהנחה שהם איכותיים ולא אנדרדוז.
אם היית מרוצה מהסייקל הקודם סביר להניח שתהיה מרוצה גם מזה.
מה אחוז השומן שלך עכשיו?

• פותח/ת השרשור
14 -15 משהו כזה ,וכן הייתי מאוד מרוצה מהארוך פיצוץ של סייקל ויש לי המון ניסיון עם טרן, יש אפשרות לשילוב במקום הטרן עם חומר אחר אשמח לשמוע הצעות לשינויים ?

---------- התגובה התווספה ב 08:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:31 ----------

14-15 אחוז שומן כרגע , יש לי המון ניסיון עם טרן הוא חומר מעולה ,רציתי לשמוע הצעות לשילוב אולי עם חומר אחר טוב חוץ ממנו יש הצעות ?

---------- התגובה התווספה ב 08:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:36 ----------

ברמת העיקרון אין לי ניסיון עם טרן, אך לפי מה שקראתי, עדיף הטרן הקצר. יש איתו פחות תופעות לואי והוא יוצא מהגוף מהר יותר. אנשים טוענים שרואים הבדל משמעותי בין שני החומרים בהנחה שהם איכותיים ולא אנדרדוז.
אם היית מרוצה מהסייקל הקודם סביר להניח שתהיה מרוצה גם מזה.
מה אחוז השומן שלך עכשיו?
14-15 אחוזשומן כרגע , אני מתחטב מהר מאוד בסייקלים , לגבי הטרן יש לי המון ניסיון איתו הוא חומר מעולה אם לא החומר הכי טוב שיש , רציתי לשמוע אולי שילובים אחרים טובים לא פחות ?

---------- התגובה התווספה ב 08:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:38 ----------

יש בעיה בפורום אז יצאו לי שלוש הודעות אותו הדבר !

הייתי ממליץ לך בכל זאת להחליף לאצטט. ה PCT שלך לא טוב בכלל אתה לא תתאושש עם PCT כזה אחרי טרן באחריות...

• פותח/ת השרשור
אלך על האצטט כמו שאתה ממליץ ,לגבי הפיסיטי להריץ כוריגון לאורך כל הסייקל ?
זה מה שהמלצתי לי פעם אחרונה לפי מה שאני זוכר,מה אתה ממליץ לשנות לגבי הפיסיטי ?
שאלה נוספת יש איזשהו חומר אחר שאפשר לשלב עם הוויני והטסט .?

נערך לאחרונה:
אתה יכול לנסות פרימובולן אם יש לך אפשרות להשיג ממקום אמין חומר איכותי. בכל אופן טרן הוא אחלה חומר שום חומר לא יתן תוצאות כאלו.

• פותח/ת השרשור
שוב פעם יש בעיה בפורום אני לא מצליח לשלוח הודעות הוא לא מפרסם אותן משום מה ,
לגבי הפיסיטי מה היית ממליץ לשנות ?כי פעם שעברה זה מה שהמלצת לי לפי מה שאני זוכר כוריגון לאורך כל הסייקל 500 יחבל בשבוע ?
הסייקל מתוכנן ל10 שבועות , כשאת הטרן אצטט אני מתכוון להפסיק לקחת שבועיים לקראת סוף הסייקל .
מה אתה ממליץ לשנות ?

---------- התגובה התווספה ב 12:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

אני שוב כותב הודעה ,כי משום מה זה לא מפורסם בפורום ,
לגבי הפיסיטי אמרת לי פעם שעברה עדי שמומלץ 500 יחבל כוריגון בשבוע לאורך כל הסייקל ,נולבה שבועיים לפני הזריקה האחרונה 40\40\20\20 .
מה צריך לשנות בפיסיטי ?
והאם יש חומר אחר שהוא פחות ישבית לי את המערכות מהטרן ?

---------- התגובה התווספה ב 12:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:56 ----------

אני שוב כותב בפורום משום מה מה שאני כותב לא מפורסם ,
לגבי הפיסיטי אמרת לי שעדיף להריץ 500 יחבל בשבוע לאורך כל הסייקל , לגבי הנולבה שבועיים לפני הזריקה האחרונה 40\40\20\20.יש משהו שאני צריך לשנות ?
טרן הוא חומר משבית חבל על הזמן מניסיון אולי אנסה חומר אחר ? יש הצעות ?

כן פרגניל תוך כדי הסייקל...500 יחידות בשבוע...ותוסיף גם כלומיד ב PCT
50-100מג למשך חודש...

אין חומר אחר שנותן לך את העליה במסה וכח כמו טרן..אבל לטרן גם יש את מחיר שלו שהוא השבתה חזקה של HTPA וריעילות מסויימת לכליות

• פותח/ת השרשור
הטרן חומר טוב אבל השתמשתי בו לאורך רוב הסייקלים שעשיתי , יש חומר אחר בכל זאת חוץ מבולדנון ופרימו ?

אין בכלל מה להשוות בין בולדנון וטרן. שני דברים שונים עם השפעות שונות לגמרי. לבולדנון לא צריך להזריק הרבה. הוא עם אחד האסטרים היותר ארוכים שיש.. לגבי משהו אחר בזריקות אין יותר מדי. (לפחות לא בשוק המקומי.) דקה אולי. אורלים זה כבר סיפור אחר.

מה שהכי חשוב שתדע זה שהתזונה זה מה שקובע אם זה מסה או חיטוב
אפשר להתחטב טוב מאוד גם אם דיבול סייקל ממש גרוע

מה שהכי חשוב שתדע זה שהתזונה זה מה שקובע אם זה מסה או חיטוב
אפשר להתחטב טוב מאוד גם אם דיבול סייקל ממש גרוע

הסר דאגה מליבך, הוא יודע את זה, להזריק בלי לדעת כלום על תזונה זאת התנהגות שנפוצה רק אצלך ואצל חבריך הבילדרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית