הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהודים זה דרעק, פרק 3489054

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
ליצור מקומות עבודה? להוריד את ההגבלות יצור הכי הרבה מקומות עבודה. תחרותיות בשוק=הרבה שאיפה לקידמה, ניהול יותר טוב, נצחון של המחרות ובאופן כללי השקעה יותר בכלכלה ובעסק שלך ופיתוח נכון שלה=יותר עבודה.

לא סתם הטיעון הכי טוב של כל המוצצי זין הסוציאליסטים הוא "אחי בקפיטליזם כולם עובדים יותר מדיי!"

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
wnlayn2jmwyw.jpg

זה לא אותו דבר כמו ליצור מקומות עבודה ו-לבזבז את הכסף של אותם האנשים שמרוויחים אותו בעבודות הללו. אתה מקבל פה פי 2 רווח לפחות לכלכלה מאשר יבוא חוץ וזה כולל גם מיסים למדינה.

אתה נגד כל סוג של יבוא? ולפי מה אתה קובע שלא רק שהכלכלה תרוויח אם היא לא תייבא, אלא שזה יהיה "לפחות פי 2"?

ליצור מקומות עבודה? להוריד את ההגבלות יצור הכי הרבה מקומות עבודה. תחרותיות בשוק=הרבה שאיפה לקידמה, ניהול יותר טוב, נצחון של המחרות ובאופן כללי השקעה יותר בכלכלה ובעסק שלך ופיתוח נכון שלה=יותר עבודה.

לא סתם הטיעון הכי טוב של כל המוצצי זין הסוציאליסטים הוא "אחי בקפיטליזם כולם עובדים יותר מדיי!"
http://www.youtube.com/watch?v=6JZXHoDM9QE
הייתה לי הרגשה שבסוף תופיע הכת הזו של פרוייקט ונוס. בכל זאת, אני מבקש להפריד בין החולמים האלו לבין הסוציאליזם בכללותו 😃

כן, אבל הבעיה הגדולה שאתה לא מבין שחברות בחו"ל שמייבאות לארץ לא מייצרות מקומות עבודה, שמביאות משכורות לאנשים מקומיים שמבזבזים את הכסף שלהם אצל עסקים מקומיים ובכך מקדימים את הכלכלה של המדינה שלך ולא של מדינה אחרת.

אנשים מוזמנים לקנות אצל מי שבא להם, למה צריך להכריח אנשים לקנות במקום מסויים אם הם לא רוצים?

אם אין מקום אחר לקנות בו את המוצר הזה?

הם עדיין יעשו מה שהם רוצים.

---------- התגובה התווספה ב 14:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:21 ----------

הייתה לי הרגשה שבסוף תופיע הכת הזו של פרוייקט ונוס. בכל זאת, אני מבקש להפריד בין החולמים האלו לבין הסוציאליזם בכללותו 😃

מה זה פרויקט ונוס בדיוק? ניסיתי להבין אבל לא הצלחתי.

הם עדיין יעשו מה שהם רוצים.

---------- התגובה התווספה ב 14:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:21 ----------

מה זה פרויקט ונוס בדיוק? ניסיתי להבין אבל לא הצלחתי.
מי שעשה את הסירטון אקטיביסט שלהם. הם בעצם סוג של כת רק לא דתית, פתחו פה על זה נושא לא מזמן.

כן, אבל הבעיה הגדולה שאתה לא מבין שחברות בחו"ל שמייבאות לארץ לא מייצרות מקומות עבודה, שמביאות משכורות לאנשים מקומיים שמבזבזים את הכסף שלהם אצל עסקים מקומיים ובכך מקדימים את הכלכלה של המדינה שלך ולא של מדינה אחרת.

מעניין, חשבתי שמרקנטליזם מת במאה ה18. קודם כל, אפילו בתנאים האלה אין שום סיבה להניח שתהיה ירידה נומינלית ב"תעסוקה" בגלל שאם אנחנו מניחים שאנשים מוותרים על ייצוא בשביל ייבוא יהיו יותר אנשים שמתעסקים בייבוא על חשבון עבודות ש"איבדנו" בייצא. בכל אופן, הניתוח הטכני הזה של מי מבזבז מה באיזו מדינה הוא שטחי ומתעלם מכמה דברים - א. ייבוא מחזק ייצוא, ייבוא אומר שאנשים מביאים דברים יותר זולים מחו"ל גם ברמת הצרכן וגם ברמת היצרן, המוצרים המקומיים נהיים יותר תחרותיים בגלל הוזלת שלבי הייצור והביקוש למוצרים בחו"ל מעלה את המחיר שלהם והופך את המחיר המקומי ליותר אטרקטיבי בארץ ובעולם. ב. הכל שאלה של מה המטרה שלנו. האם המטרה זה להמציא עבודות או להשיג רמת חיים גבוהה יותר. עבודות זה אמצעי להשגת רמת חיים גבוהה יותר. עבודות זה לא דבר אינהרנטית טוב, זה דבר שהוא אינהרנטית רע. הדבר היחידי שטוב בעבודה זה כל הדברים שאתה יכול לקבל תמורתה. לכל העבדים בארה"ב היו עבודות, העניין הוא שהם לא יכלו להנות מהפירות של העמל שלהם. ככה שאני לא מבין את הרעיון של להמציא עבודות שלא היו קימות בלי עזרה כפויה בשביל שכולנו נשלם מחירים גבוהים יותר. וג. באותו אופן, גם ייצוא זה לא דבר טוב כשלעצמו. הרעיון של ייצוא זה לעשות רק את הדברים שאתה מאוד טוב בהם באופן יחסי מאחרים ולמכור את העודפים בעולם. אם אנחנו צריכים להקריב רמת חיים בשביל לעבוד יותר בשביל אנשים בעולם ולהנות מפחות דברים אז שוב, אני לא מבין את הטעם אלא אם המטרה שלך זה לסבסד את דרכך לאוכלוסייה ענייה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית