נק' מוניטין:
3,222
- 1,707
- 836
רק עכשיו נכנסתי לאשכול הזה והבנתי על מה אתם חופרים.
נמאס לי כבר שכל חודש קם איזה טמטם אחד וקורא להחרים את החברות הגדולות בגלל מחירים.
זה פאקינג וופל יא חתיכת חזיר, יקר לך? אל תקנה..
וחוץ מזה זו לא שטראוס שקובעת מחירים אלא הספקים ואז בעלי העסק והרשתות.
אני קונה לעסק שלי למשל אגוזי ב2.41 ליחידה, פסק זמן ב4 שקלים ליחידה.
ושטראוס כמובן נותנת מחירים יותר נמוכים לבעלי עסקים יותר גדולים ורשתות.
אז אם אני חנות קטנה באמצע טיזנאוחתק ברחובות קונה ב2.41 אגוזי אז לרשתות זה עולה בהרבה פחות.
אם הולכים לחנות שמוכרים בה יקר ובגלל זה לא קונים, החנות לבד תצא במבצעים או תוריד מחירים.
ומוצר שלא הולך ואין לו ביקוש יהיה ימכר במחיר בהתאם.. הם באמת חושבים שפסק זמן יכול להתחרות במבחר העצום שיש בארהב?
לא מבינה מה הקטע... בחול אני יכולה לקנות את מוסטאנג החלומות שלי במחיר שאני קונה פה בארץ פורד פוקוס ארור, אז מה? נחרים עכשיו מכוניות?
אוף מדינה של בכיינים, חבל שפייסבוק לא חוסם את ישראל.
נמאס לי כבר שכל חודש קם איזה טמטם אחד וקורא להחרים את החברות הגדולות בגלל מחירים.
זה פאקינג וופל יא חתיכת חזיר, יקר לך? אל תקנה..
וחוץ מזה זו לא שטראוס שקובעת מחירים אלא הספקים ואז בעלי העסק והרשתות.
אני קונה לעסק שלי למשל אגוזי ב2.41 ליחידה, פסק זמן ב4 שקלים ליחידה.
ושטראוס כמובן נותנת מחירים יותר נמוכים לבעלי עסקים יותר גדולים ורשתות.
אז אם אני חנות קטנה באמצע טיזנאוחתק ברחובות קונה ב2.41 אגוזי אז לרשתות זה עולה בהרבה פחות.
אם הולכים לחנות שמוכרים בה יקר ובגלל זה לא קונים, החנות לבד תצא במבצעים או תוריד מחירים.
ומוצר שלא הולך ואין לו ביקוש יהיה ימכר במחיר בהתאם.. הם באמת חושבים שפסק זמן יכול להתחרות במבחר העצום שיש בארהב?
לא מבינה מה הקטע... בחול אני יכולה לקנות את מוסטאנג החלומות שלי במחיר שאני קונה פה בארץ פורד פוקוס ארור, אז מה? נחרים עכשיו מכוניות?
אוף מדינה של בכיינים, חבל שפייסבוק לא חוסם את ישראל.
נערך לאחרונה: