ייעוץ בעיה עם האוכל במסע ישראלי

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
שלום מחר אני יוצא למסע ישראלי זה טיול של שבוע בשטח ויש לי בעיה עם האוכל אני בתקופת מסה ואני צריך להביא הרבה אוכל מהבית כי אני לא סומך על בצפר שיספק כמות אוכל טובה ומספקת בשבילי.
עכשיו רציתי הצעות למזונות בריאים וטובים שעמידים בחום ולא מתקלקלים כמו קופסאות שימורים ופירות יבשים.

תודה לעונים :]

אוכל יספקו לך מספיק השאלה מה יהיה הטעם שלו
לא חושב שתזונה לקויה במשך שבוע תגרום לך כזה נזק.

• פותח/ת השרשור
פסדר אבל אני עדיין רוצה תרופה למכה חשבתי בנתיים על טונה, חטיפים של גרנולה ופירות יבשים יש עוד הצעות?

אני הייתי במסע ישראלי לפני כמעט שנתיים , גם אם תביא אוכל מהבית כמעט ואין זמן לאכול אותו, יש קטעים אתה בבית אבות איזה 6 שעות ואז ישר ניווט באיזו עיר או שמסתובבים בירושלים איזה 3 שעות ואז עוד שעתיים בכותל ואז מסתובבים עוד איזה שעתיים, תצטרך להשלים איזה 3 ארוחות לפני השינה

לעניין , קופסאות טונה, סרדינים, לחם, אתה יכול לפחות ליום הראשון לשים מוצרי חלב במקום מקורר בתיק, אתה יכול להכניס באותו תא את המוצרי חלב וגם את הדבר הזה מהפלסטיק ששמים במקפיא שנהפך לקרח וזה נשאר לכמה שעות

עצה ממני, אל תתעסק באוכל בשבוע הזה, זה נראה לי השבוע הכי משמעותי שעברתי בחיים שלי, לומדים הרבה דברים על עצמך, על החברים מהכיתה, על העומק שבך , תתעמק בשבוע עצמו ואל תחשוב על האוכל או על המסה

תהנה ותפיק לקחים ומסקנות!

ראבק בזה אתה מתעסק? טיול שבוע מהבית ספר? צחוקים לכל החיים.
אני מוכן לצאת במקומך. רק זכרונות טובים יש לי מהלילות בטיולים של הבית ספר 👏

כשהייתי במסע ישראלי ישנו בלילות האחרונות במלון עם אוכל מטורף! אכלתי לארוחת בוקר איזה 6 ביצים קשות עם גבינות וחביתות
אתה כולה ב"מסה" אם תפסיד יומיים של אוכל כמו שצריך זה לא יפגע בך כמו שאתה חושב

האוכל במסע ישראלי מעולה!
שנה שעברה הייתי, האוכל סבבה, וביום חמישי בערב עד צאת שבת( אם תהיו בבית וגן בירושלים) יש לכם אוכל פנטסטי!

אתה בטיול מבצפר
אתה לא BB ולא איזה ספורטאי אולימפי

תאכל מה שיש ושתחזור תחזור לאימונים/תפריט
אם תהיה במאזן חיובי אתה לא צריך כמות גדולה של חלבון כדי שלא יהיה נזק (אל תשכח שאתה לא מתאמן רק הולך שם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית