הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים חדשה

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
בוא נסכם את כל תקופת האימונים שלי כרגע בן 18
גיל 16: דובון
התחלה 72 קילו 1.65 שמןןן החלטתי לעשות דיאטה
תוצאה: אחרי 3 חודש 52 ק"ג
תוצאה סופית : אנמיה

בחצי שנה שלאחר מכן --> FBW רציתי להתחזק קצתת לא רציתי להשתגע הגעתי בערך ל57
ויצאתי מהאנמיה

חצי שנה שלאחר מכן זילזול באימונים חודשיים שאני מתאמן רצוף וחודשיים שלא בקיצור קקה

בערך שנה אחרי הדיאטה גיל 17 חודש רביעי של 2011 -->SS עליה מ57 עד ל65 ק"ג
חודש עשירי של 2011 החלטתי שנמאס לי ובייעוץ של דני קגנוביץ עברתי לABC במשך חודשיים עליתי עוד 2 ק"ג וכבר לא יכלתי הגעתי ל בערך 17-18 אחוז שומן החלטתי להתחטב קצת ולחזור למאסהה

עכשיווו הגדילה בABC הייתה קשה כי אין כמעט תוצאות במשקלי עבודה לעומת SS אבל העלייה באחוז שומן ב SS גדולה הרבה יותרר

הגעתי למצב שדיברתי עם מדריך בחדר כושר וביקשתי תוכנית אימונים ולא יודע מה גרם לו להביא לי ABC שכתף וחזה באותו אימון כרגע חזרתי מאימון עם פציעה בכתף ניראליי

חייב מישהו גדול שמתאמן ללא לקיחת חומרים {חוץ מאבקות חלבון ג'יינרים וחארטות כאלה } שיעזור לי ימליץ לי על תוכנית טובה ויהיה מספיק נחמד להדריך אותי קצת בפרטי

כי כל מה שלמדתי בשנתיים האלה שהתאמנתי הלך ב3-4 חודש האחרונים שאני מוצא את עצמי אבוד ולא יודע מה לעשות כבר...

אתה רוצה לחטב או לעלות במסה?
אם לעלות במסה תנסה לעשות שוב SS רק עם מאזן קלורי חיובי אבל לא מוגזם
ומה המשקלי עבודה שלך?

כל האנשים הרציניים כאן ימליצו לך על אותו המסלול. SS, לינארית ואז טקסס ודומיו. הכל תלוי בהתאוששות ובמשקלי העבודה שלך. תתחיל SS מחדש, תעבוד בצורה רצינית ותמשיך הלאה.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לחטב או לעלות במסה?
אם לעלות במסה תנסה לעשות שוב SS רק עם מאזן קלורי חיובי אבל לא מוגזם
ומה המשקלי עבודה שלך?
בשיא? ממ
עם 5 חזרות
פרס 70
דדליפט 100
סקוואט 120

אבל אחרי חודשיים-שלוש בABC10 חזרות

פרס : 55
דדליפט אני לא עושה קשה לי עם 10 חזרות
סקוואט : 85 ..

והמטרה לעלות 13-15 ק"ג ב9-10 חודש עד הגיוס וכמה שיותר נקי

נערך לאחרונה:
קשה לי להאמין שעל 65 קילו היה לך פרס של 70 ל5.

כנראה אתה פשוט לא יודע לבצע את התרגילים (או לא יודע בכלל מה זה פרס).

תעלה סירטון.

לדעתי תנסה SS כמו שצריך עם מאזן חיובי לא גדול מידי ואתה תצליח להתקדם יפה
ותעלה סרטון של הפרס נראה לי אתה טועה במשקל/בתרגיל זה די מוזר שאתה מרים 70 קילו על 65 משקל גוף

• פותח/ת השרשור
לא כזה קשה לעשות פרב 70 סך הכל 22.5 כל צד עם מוט של 25 חוץ מיזה שרשמתי שזה היה בשיא שלי

כרגע אני עושה 55 כמו שרשמתי *

אז SS עם מאזן חיובי קטן יכול לאבוד או שבלתי אפשרי ויהיה קשה?

"שאלה: למי התוכנית מיועדת?

כתוצאה מהנאמר לעיל, התוכנית (והספר) מתאימים מאוד ל -
א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח
ג. מתאמנים בעלי ניסיון שחוזרים מהפסקה ארוכה
ד. מתאמנים שעדיין לא הגיעו לשליטה טובה בתרגילי הבסיס – הסקוואט והדדליפט בעיקר"

אני לא מוצא את עצמי כרגע כוח פחות מעניין אותי וחדש אחרי שנה נטו עבודה רצינית אני לא אז???

נערך לאחרונה:
המשקלים שלך הם של מתאמן מתחיל יחסית ואתה תגדל בתכנית הזאת הכי טוב וגם תעלה הכי הרבה במשקלי עבודה ככה. ואני לא מאמין שהיה לך פרס של 70 על שמקל גוף של 65 אם אתה יכול לצלם זה יעזור כי נראה לי אנחנו לא מדברים על אותו דבר

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על בנץ פרס בכל מקרה בטוח שלהתחיל ss עכשיו? גם בעלייה נקייה יהיה לי קשה להתקדם במשקלי עבודה כמו שצריך להיות ב ss

אני מדבר על בנץ פרס בכל מקרה בטוח שלהתחיל ss עכשיו? גם בעלייה נקייה יהיה לי קשה להתקדם במשקלי עבודה כמו שצריך להיות ב ss

כשכתבתה "פרס" התכוונתה לבנצ' פרס??

אתה יודע יש הבדל ענק בין התרגילים האלה....

• פותח/ת השרשור
כשכתבתה "פרס" התכוונתה לבנצ' פרס??

אתה יודע יש הבדל ענק בין התרגילים האלה....

חשבתי שהבנתם אותי ..

יום ראשון חוזר להתאמן תקף אותי איזה וירוס מיום שני לא יורד מ40 מעלותת נכנס בכל הכוחח

רוצה להגיע עד חודש 11 (עד לגיוס) ל75 ק"ג 15א"ש בגג שכרגע אני על 62 ק"ג 168 ס"מ 13 א"ש
אחר כך נמצא איזה בסיס נחמד עם חדר כושר בע"ה ו ניראה כבר מה יהיה

אז SS עד הגיוס ? יהיה אפשרי לעלות 13 KG ב 9 חודש עם עלייה קטנה בא"ש ?

---------- התגובה התווספה ב 18:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:00 ----------

A:

SQUAT 3X5
BENCH PRESS 3X5
DEADLIFT 1X5
DIPS 2X8

B:

SQUAT 3X5
STANDING BARBELL PRESS 3X5
POWERCLEANS 5X3
PULLUPS 3X8

במקום מה אני יכול להכניס מילטרי? ובמה אני יכול להחליף POWER CLEANS ?

ד"א SS תספק תוצאות של נפח כי אני מעוניין בנפח כרגע פחות בכוח?

נערך לאחרונה:
מאמנת אישית להכול

בנוסף לזאת אמליץ לך בחום על לקיחת מאמנת אישית שתבנה איתך תכנית עבודה לאימון כושר+כלכלי+אישי. מאמנת אישית טובה יכולה לתת לך כלים מטורפים לחיים. יש מאמנים אישים רבים שיכולים לעזור לך. שווה לבחון קודם כול מה יש בשוק וללכת בהתאם להמלצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית