הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסתבר שדייט עם כפכפים זה תחכום

מה בדיוק עובד? סינון של בחורות שלא מעוניינות בסטוץ?
כל בחורה עם מוח מתפקד, שלא מעוניינת בסקס בדייט ראשון ( או שני) תקלוט את הרמז גם בלי הכתבה מאירת העיניים הזו. לבוא ל"שטח" של הבחור? הוא יורד לפגוש אותך בכפכפים בדייטים הראשונים? לוקח אותך למקום צפוף ורועש (ועוד כשהוא מצהיר שהוא מכיר אותו) שבקושי אפשר לדבר שם בנינוחות?
זו כזו הצהרת כוונות ברורה.

נערך לאחרונה:
מה בדיוק עובד? סינון של בחורות שלא מעוניינות בסטוץ?
כל בחורה עם מוח מתפקד, שלא מעוניינת בסקס בדייט ראשון ( או שני) תקלוט את הרמז גם בלי הכתבה מאירת העיניים הזו. לבוא ל"שטח" של הבחור? הוא יורד לפגוש אותך בכפכפים בדייטים הראשונים? לוקח אותך למקום צפוף ורועש (ועוד כשהוא מצהיר שהוא מכיר אותו) שבקושי אפשר לדבר שם בנינוחות?
זו כזו הצהרת כוונות ברורה.

אני חושב שזה תירוץ של שרלילות בשביל שלא יחשבו שהן שרלילות.

"זה לא שאני עושה סקס בדייט הראשון, אבל הוא עבד עלי! באמת חשבתי שאנחנו הולכים לראות את ההדחה!"

לוגיסטיקה זה באמת חלק חשוב, בוא נגיד שאם לא היה פה הגבלה של תווים הייתי רושם לכם את כל התירוצים שיש להביא מישהי אליך הביתה...

או בכלל להיפגש איתך. או בכלל להתחיל איתה. לא נראה לי אפשר להתחיל עם מישהי ממש שווה בימים האלה בלי איזה סיפור מצוץ מהאצבע\שאלה לא קשורה לעולם שבכלל לא מעניינת אותך.

אחרי שייגמרו כל התירוצים, אנשים אולי ימצאו את הביצים שלהם ויהיו כנים. רק ש...זה לא בהכרח יהיה יותר רומנטי מהתירוץ עצמו.

יש משפטים כנים שעובדים?
אם כן תחלוק איתי כמה, אני לא מצאתי.

זה גם התוכן, אתה צריך לזבל תשכל כדי שיהיה לה על מה לחפור.

ומן הסתם, ברור שאני מתעניין בה... (לא בדקות הראשונות כי זה יראה כמו ראיון עבודה)

אני לא מבין למה אתה צריך לעשות משהו שאתה לא מעוניין בו.
אם זה רק בשביל להשכיב אותה יהיה הרבה יותר קל למצוא מישהי שמעוניינת לשכב מלכתחילה.

אתה רציני?

ראית פעם מישהי יפה, ששווה זיון, שהיית מראה לכל החברים שלך בגאווה ש"מעוניינת לשכב מלכתחילה"? אם כן תגיד לי איפה אני מבלה, אני אגיע לשם היום.

בנות היום לא יתנו לך כלום אם אין ביניכם משיכה ובעיקר נוחות, שזה משהו שלוקח הרבה זמן לבנות. והלוואי שזה לא היה ככה...

חוץ מזה זה לא בהכרח "משו שאני לא מעוניין בו", יש הרבה בנות מעניינות ומצחיקות, וזה גם אחד הקריטריונים.

אתה רציני?

ראית פעם מישהי יפה [1], ששווה זיון [2], שהיית מראה לכל החברים שלך בגאווה [3] ש"מעוניינת לשכב מלכתחילה"? אם כן תגיד לי איפה אני מבלה, אני אגיע לשם היום.
* מראה [1]
* משיכה [2]
* סטטוס חברתי [3]
אלו הבחורות אותם אתה מחפש על פי המתפרש. אתה עומד בקריטריונים שלך עצמך?

בנות היום לא יתנו לך כלום אם אין ביניכם משיכה ובעיקר נוחות, שזה משהו שלוקח הרבה זמן לבנות. והלוואי שזה לא היה ככה...

חוץ מזה זה לא בהכרח "משו שאני לא מעוניין בו", יש הרבה בנות מעניינות ומצחיקות, וזה גם אחד הקריטריונים.

כל מה שהתכוונתי לומר זה,
רב הגברים מנסים להתאים את עצמם לנשים, ובכך נכשלים "להשיג" אותם ו"להשיג" את אלה שהם באמת מעוניינים בהן.
אלו שמחפשים נשים שמתאימות להם, יזכו במידה גדולה בשניהם.

מי יותר כנה? זה שבא ומנסה לשחק את הרגיש\מאצ'ו\שחקן\פלייר\"הכנס יצור כלשהו" או זה שלא מפחד להחמיא שיש על מה ולצחוק שיש על מה. שים לב שכל אחד מהנ"ל ימנע מאחד מאלה (חיובי\שלילי).

אתה משנה נושאים יותר מדיי כל הודעה. ניסיתי להעמיד למבחן את הטענה ש"כנה זה הכי מושך" וזה היה כישלון חרוץ, ויש לי הרבה מה להציע. (הערה, אני לא מספר שאני מיליונר או שיש לי 40 ס"מ או משהו כזה, סתם זורק תירוצים וסיפורים פה ושם). כנ"ל את הטענה ש"אם אתה רוצה לזיין תמצא מישהי שרוצה מלכתחילה סקס".

בגלל זה אני שואל אם אתה יכול לגרום לי להבין שאני טועה ואתה צודק.

הטענה השנייה ברורה. לא חסרות בחורות שמחפשות סקס. אם זה כל מה שאתה מעוניין בו יהיה הרבה יותר קל למצוא אותם על ידי כך שתשים לב למה שהיא משדרת או שתשדר בעצמך. לא חסרים כאלו שעושים את זה, בעיקר היום בעידן הפייסבוק.

בקשר לכנות, השאלה היא איך אתה מפרש את זה? כי לדעתי יש משהו בהנחות בסיס שאנחנו חלוקים עליו.

בשביל סקס מהיר עם מישהי באמת יפה אתה צריך או להשקיע בה זמן או שיקרה איזה משהו קיצוני כמו שהיא תראה אותך עם 4 כוסיות מסביבך שמראות משיכה אליך. בכל מקרה זה הרבה עבודה. אין מה לעשות בחורות על רמה הן קשות. כשאתה מתקדם מהר מדיי אתה מאבד את זה.

אגב, אני לא "מחפש בנות רק ללילה אחד" או משהו כזה.

אני חושב שזה תירוץ של שרלילות בשביל שלא יחשבו שהן שרלילות.

"זה לא שאני עושה סקס בדייט הראשון, אבל הוא עבד עלי! באמת חשבתי שאנחנו הולכים לראות את ההדחה!"
שאני יבין כול בחורה שנותנת בפגישה הראשונה היא שרלילה בישבילך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית