הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"נשק יום הדין" החדש של ישראל

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
מתוך חדשות 2:

ציטוט:
צפו: הצוללת הישראלית שמשנה את חוקי המשחק.
ישראל אמורה לקבל בקרוב מגרמניה את הצוללת הגרמנית המתקדמת ביותר בעולם.
הצוללת שאורכה מגיע לכ-68 מטרים עשויה, באופן תיאורטי ועל פי פרסומים זרים, להיות בעלת יכולות גרעיניות.
עיתון בגרמניה פרסם תמונות נדירות של הצוללת עוגנת באחד הנמלים במדינה. כך נראה "נשק יום הדין" של ישראל

236245.jpg

236250.jpg

עוד פה : http://www.mako.co.il/news-military...31018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621

כאילו הצוללות הנוכחיות לא בעלות יכולת גרעינית LOL

ואתם חושבים שלישראל אין צוללות גרעיניות שצוללות להן כרגע ברחבי העולם?

יש לישראל כרגע 3 צוללות.

אבל אתם יודעים שצוללת גרעינית וצוללת בעלת טילים גרעיניים זה שני דברים שונים לגמרי?
צוללת גרעינית היא צוללת עם מנוע גרעיני, לא טילים.

לפי מה שאני יודע הצוללת המתקדמת בעולם היא USS Virginia class של ארצות הברית

שמע הוא סודי אז קצת בעיה לדבר עליו ככה בגלוי, אבל אף אחד לא התעלף או הקיא אצלנו, וכן הוא יותר קשה מרוב הדברים שעשית בחיים שלך ואני לא מגזים.

אם את יכול לשלוח הודעות פרטיות אני יכול לענות לך על שאלות.

גיבוש צוללות לא כזה קשה..כמובן שהכל יחסי, אבל לעומת הגיבושים של שאר היחידות המובחרות (אני לא מדבר על ה'גיבושים' של הפלס"רים שזה גם שטויות, אלא על מטכ"ל, שייטת, ימ"ס, 504) הגיבוש עצמו לא כ"כ קשה.
אבל באמת מעניין אותי- איזה אנשים באמת רוצים להיות בתוך מקום סגור, עם עוד 300 גברים, בעומק של עד 400 מטר מתחת למים, לתקופה של עד שבועיים בצוללת רגילה עד מועד לא ידוע בצוללת גרעינית בלי לנשום אוויר צח.
מה הכיף פה ?

קודם כל גיבוש צוללות לא קשה מהבחינה הפיזית, אבל מנטלית הוא לא קל, היה איתי בגיבוש לפחות 10 אנשים הגיעו מימי סיירות עם כושר מצויין ולא הצליחו לסיים, אבל כמו שאמרת זה יחסי.

דבר שני אף אחד לא אמר שזה כיף, כשמטכליסטים ואנשי שייטת שוכבים להם בחול וזורקים אותם לים עם 3 שעות שינה זה גם לא כיף.

דבר ראשון לא נמצאים בצוללת מעל חודש, דבר שני זה סוג של סיפוק עצמי שאתה יכול לעשות דברים שהרבה אנשים היו משתגעים בגללם.
לי אין בעיה עם זה שזה סגור, בסופו של דבר אני מעדיף לישון בצוללת מאשר בתוך איזה שיח אבל זה אני...

יש לי בחודש הבא גיבוש אני אשמח לשמוע קצת פרטים ממך על הגיבוש עצמו ..
ושאלה קטנה.. הרבה מתעלפים בחדר הסודי ? הוא קשה ?

שמע הוא סודי אז קצת בעיה לדבר עליו ככה בגלוי, אבל אף אחד לא התעלף או הקיא אצלנו, וכן הוא יותר קשה מרוב הדברים שעשית בחיים שלך ואני לא מגזים.

אם את יכול לשלוח הודעות פרטיות אני יכול לענות לך על שאלות.

אם תחפש באינטרנט אתה תימצא שם מידע על "החדר הסודי"..לא כזה קריטי, ואני לא מבין מה הקטע שמסתירים את זה, הרי ברור שמי שלא עבר את זה מהתסכול יספר לכולם..

אם תחפש באינטרנט אתה תימצא שם מידע על "החדר הסודי"..לא כזה קריטי, ואני לא מבין מה הקטע שמסתירים את זה, הרי ברור שמי שלא עבר את זה מהתסכול יספר לכולם..

האמת שלא כזה פשוט למצוא, אני מצאתי כמה דברים לפני הגיבוש אבל הם היו שונים ממה שהיה תכלס.

וזה סודי לא כי זה מסכן את ביטחון מדינת ישראל או משהו, החדר בא לבדוק דבר מסויים וחשוב בפעילות שלך בצוללת ואם אתה תדע מראש מה הולך לקרות יש לך סיכוי גבוהה בהרבה לעבור אותו ואם יקרה ותגיע לצוללות זה יכול להיות מסוכן, אין לי בעיה לספר למשפחה שלי נגיד מה היה שם(עזוב את העובדה שאבא שלי עובד בצוללות והוא גם ככה יודע), אבל מישהו שיש לו גיבוש אני לא אתן את כל הפרטים של החדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית