הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בת 33 מבריטניה אכלה רק פיצה במשך 31 שנים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
עודכן 09:21 22/02/2012
סוכנויות הידיעות
קלייר סימונס, בחורה בת 33 מבריטניה, פיתחה מערכת יחסים אדוקה ומסוכנת עם המאכל האיטלקי. כבר 31 שנים שהיא אוכלת רק פיצה. וגם: סיפורה של סימונס נחשף בעקבות סטייסי אירווין שנחשפה בציבור אחרי שאכלה במשך 15 שנה רק מק נאגטס

הפרעת אכילה סלקטיבית גרמה לקלייר סימונס, בת 33 מלונדון, לפתח מערכת יחסים מסוכנת עם המאכל האיטלקי - פיצה. סימונס סיפרה ל-Sun כי ב-31 השנים האחרונות היא אכלה רק פיצה פשוטה עם גבינה צהובה.

Stacey Irvine
צילום: מתוך יו טיוב

סימונס מוסיפה ומספרת כי הרופאים הזהירו אותה כי תזונה לקויה שכזו עלולה לגרום לשבץ, התקפת לב ואפילו מוות, בעיקר כי היא אינה מקבלת את המינרלים והויטמינים הדרושים לבריאותה.

אז איך בכל זאת מצליחה סימונס להתקיים? "אני שומרת על עצמי בריאה על ידי פעילות גופנית ושתייה מרובה של מים.

סיפורה של סימונס נחשף לאחר שזו קראה על סטייסי אירווין, בחורה בריטית שאושפזה בבית החולים לאחר שאכלה רק מק נאגטס במשך 15 שנה.

צפו: סיפורה של סטייסי אירווין נחשף בתקשורת

בת 33 מבריטניה אכלה רק פיצה במשך 31 שנים

נערך לאחרונה:
simpsons-pizza.gif

.Your argument is invalid

חחחח סטלן^
היה גם בחור שאכל במשך תקופת זמן די ארוכה רק מקדונלד'ס לא? הוא תיעד את זה..ואני גם לא בטוח לגבי התוצאות שעלו לו בזה

חחחח סטלן^
היה גם בחור שאכל במשך תקופת זמן די ארוכה רק מקדונלד'ס לא? הוא תיעד את זה..ואני גם לא בטוח לגבי התוצאות שעלו לו בזה

Supersize me. זה היה סה"כ חודש ואחרי זה קמו כל מיני ערעורים על האמינות של הסרט.

אהה..כן זכור לי משהו כזה, אבל היה עוד סיפור מפורסם על מישהו שאכל במשך כמה שנים ויותר לא?

הבריטים האלה.... לא מזמן גם פרסמו כתבה על מישהי שאכלה 17 שנה רק נאגטס חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית