נק' מוניטין:
237
- 874
- 4
קודם כל אני רוצה להגיד שוב שלא ערכתי מחקרים על כך, ושאין בכוונתי לעשות זאת. עד כה, שמעתי דעות לכאן ולכאן ומה שאמרתי כאן זה מה ששכנע אותי יותר.
ועכשיו לתוכן דבריך,
1. אממ... נראה לי הולנד. או יותר מדוייק אמסטרדם. דווקא עד כמה שידוע לי שם האלימות גדלה, אבל גם זו לא תופעה חיובית כמובן... אני טועה איפשהו?
2. תקרא שוב את ההודעה המקורית שלי - ותראה שאמרתי שאני חושב שצריך לאסור רק מהסיבה שאי אפשר לאכוף את זה כאשר זה חוקי אבל במינון.
3. בארה"ב אכן יש המון בעיות. אבל אם יש מקום כלשהו בעולם, שיכול ללמד אותנו על 99% מתחומי החיים - מדובר על ארה"ב. אתה יכול לנסות למכור לי לוקשים וחסרונות שם, אבל מצטער להגיד לך - כשאתה אומר לי "תראה מה קורה בארה"ב" - אני אומר הלוואי שיקרה כאן בדיוק מה שקורה שם.
1. באמסטרדם אין יותר אלימות משאר ערי תיירות שלרוב בשעות ערב צעירים שותים הרבה וזהו הסיבה היותר עיקרית לאלימות, אולי תרצה לטעון שהתיירות באמסטרדם נובעת מכך שמריחואנה חוקית, אך גם לונדון וגם ברלין וגם מדריד ידועות שכך שיש הרבה מקרי אלימות ושם הסמים אל חוקיים.
2.מה הכוונה שלך במינון? אם מריחואנה חוקית היא תימכר לפי דעתי כמו סיגריות, או אולי כדיסקיות בשביל מכונות אידוי, וזה מאוד במינון, אי אפשר לעצור מישהו לקנות 5 פקטים של סיגריות אז למה שיהיה מינון על מריחואנה.
3.כמה שאני אוהב את אמריקה זאת מדינה דפוקה ואנחנו לא אמורים ללמוד ממנה, באירופה יש מספיק מדינות עם רמת מחייה גבוהה מאוד שעדיף שנלמד מהם.