הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדהים: סשה ברון כהן משפיל את ריאן סיקרסט

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
צפו בברון כהן, בדמות "הדיקטטור", שופך מה שנראה כמו כד אפר על החליפה של סיקרסט, על השטיח האדום של טקס האוסקר
תגיות: אוסקר 2012,סשה ברון כהן,ריאן סיקרסט

סשה ברון כהן הבטיח מהומה וכרגיל - קיים. השחקן הגיע לשטיח האדום של טקס האוסקר בדמות "הדיקטטור", גיבור סרטו שייצא בסוף החודש, והשליך אבקה מסתורית על ריאן סיקרסט, מגיש ערוץ !E ומנחה "אמריקן איידול". ברון כהן התראיין לסיקרסט והסביר שבכד נמצא האפר של קים ז'ונג איל, הדיקטטור של צפון קוריאה שהלך לעולמו באחרונה. "החלום שלו היה להגיע לאוסקר", סיפר ברון כהן לפני התקרית. לאחר שגילה שחליפתו מוכתמת לחלוטין, נעלם סיקרסט מהשידור למשך זמן רב וערוץ !E נותר רק עם פאנל אופנה.

פרשת סשה ברון כהן התעוררה בסוף השבוע, כאשר ראשי האקדמיה הודיעו כי לא יאפשרו לו להופיע על השטיח האדום בדמות "הדיקטטור". לאחר שברון כהן פרסם סרטון משעשע בו האשים את האקדמיה בהיותם "ציונים", האקדמיה נכנעה ואפשרה לברון כהן להופיע לטקס כפי שרצה. בתגובה, הודיע ברון כהן על נצחון על "הציונים הנחשים".

http://e.walla.co.il/?w=/6/2512172

נערך לאחרונה:
אוי מסכן הרסו לו את הטוקסידו!

הרג אותי איך כולם שם המומים. אמריקאים דבילים.

בתקופת האלי ג'י שלו הוא היה מגיע לארץ הרבה , פעם יצא לי לשבת איתו בג'י ספוט ולהחליף איתו כמה מילים. בקצרה הוא אמר לי שהוא הולך לשגע את כל העולם.

איזה חיילות יש לדיקטטור
צה"ל צריך ללמוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית