הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לגבי זמן תגובה לטסטוסטרון:

tartanian

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
-21
39
0
אני מבין שהדעה בפורום כאן (וככל הנראה גם בפורומים אחרים) היא שלוקח זמן לסייקל שמורכב מטסט' בלבד להתחיל לעבוד, כי צריך להגיע לריכוזים מסויימים בפלזמה.

השאלה שלי היא - מה הביסוס המחקרי לזה?

הורמונים מסויימים פועלים במנגנונים שהם מאוד ארוכי-טווח, וזה לא קשור לריכוז שלהם בדם, אלא לכך שישנם תהליכים איטיים של היקשרות לרצפטורים על תאים ושינויים ברמת החלבון שמופק בתא, וחישוב פשוט יראה לנו שאם בנאדם לוקח TEST E פעמיים בשבוע במינון כזה או אחר, הוא מגיע מהר מאוד (תוך כמה ימים) לסביב 80% מהריכוז שיא שהוא יגיע אליו בפלזמה.

זה ממש לא אומר שזה שהוא עדיין לא הגיע ל-100% זה הבעיה, ההבדלים זניחים, ואני חושב שהמקור לתגובה האיטית הוא, כאמור, השינויים ארוכי הטווח, ולא הריכוז של הפלזמה בטסטוסטרון כמו שאומרים כאן.

תסתכלו על הדבר הבא, למשל:
There is a rapid and dose-proportional increase in nandrolone serum levels across a dose range after a single intramuscular injection of 50–150 mg nandrolone decanoate in healthy young men with peak serum levels of nandrolone reached 2–3 d after injection. Subsequently, nandrolone levels decreased, but were still measurable 32 d after dosing in approximately half the subjects in the 50-mg group and in all subjects in the 100- and 150-mg groups. The half-life ranged from 7.1 days – 11.8 days. In addition, urinary metabolites 19-NA and/or 19-NE were detectable for up to 6 months after the 100 and 150 mg injection in a significant proportion of subjects. (2)

Mean serum concentration profiles for nandrolone after single gluteal muscle injection in 1 ml arachis oil of 50, 100, or 150 mg nandrolone decanoate in healthy men.

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• NandroloneProfile.jpg
    NandroloneProfile.jpg
    KB 14.4 · צפיות: 155
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית