הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי אימון קרוספיט

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם.
תגידו לי אם הבנתי נכון.
אימון קרוספיט יכול או אמור להתבצע בכך שאני עושה לדוגמא 50 מתח, 50 מקבילים, 50 סמיכה ו-50 בטן למשל ב-20 דק' ללא מנוחה בין סט לסט?! זאת אומרת, להתחיל עם 10 מתח, 10 מקבילים, 10 סמיכה ולאחר מכן 10 בטן מבלי לעצור, ואז שוב 10 מתח וכן הלאה ככה 5 פעמים בכדי להגיע עד ל-50 חזרות בכללי?! זה נקרא אימון קרוספיט?! או שעדיין לא הבנתי נכון.
אשמח לאימון לדגומא, או מה שאמרתי זה גם הגיוני? הכוונה היא לרוץ מתרגיל לתרגיל מבלי לנוח "כביכול", אלא שרק השרירים נחים נגיד מהמתח למקבילים (הרי קבוצות שרירים שונות עובדות)?
תודה לעונים.

שלום לכולם.
תגידו לי אם הבנתי נכון.
אימון קרוספיט יכול או אמור להתבצע בכך שאני עושה לדוגמא 50 מתח, 50 מקבילים, 50 סמיכה ו-50 בטן למשל ב-20 דק' ללא מנוחה בין סט לסט?! זאת אומרת, להתחיל עם 10 מתח, 10 מקבילים, 10 סמיכה ולאחר מכן 10 בטן מבלי לעצור, ואז שוב 10 מתח וכן הלאה ככה 5 פעמים בכדי להגיע עד ל-50 חזרות בכללי?! זה נקרא אימון קרוספיט?! או שעדיין לא הבנתי נכון.
אשמח לאימון לדגומא, או מה שאמרתי זה גם הגיוני? הכוונה היא לרוץ מתרגיל לתרגיל מבלי לנוח "כביכול", אלא שרק השרירים נחים נגיד מהמתח למקבילים (הרי קבוצות שרירים שונות עובדות)?
תודה לעונים.

תעשה אימונים לפי הWOD יש כל מיני אימונים שונים יש לודגמא לעשות הכי הרבה סטים של 10 מתח 10 שכיבות שמיכה וריצה 300 מטר ב20 דקות זה סוג אחד ויש גם סוג של לדוגמא תעשה 100 מתח 100 שכיבות שמיכה 100 מקבילים ו2 ק"מ ריצה הכי מהר שאתה יכול

Back
למעלה תחתית