הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עומק סקוואט

מצב
השרשור נעול

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אורחים באו אלינו הביתה והבת שלהם אומרת שהיא למדה בוינגייט בלה בלה בלה חארטה חארטה חארטה וסקוואט צריך להיות מעל 90 מעלות ואם זה מתחת זה לא בריא...
אני יכול כל מני קטעים ומחקרים שמראים שזה לא נכון וכן צריך לרדת מתחת ל90...
תודה 😃

בא לי פשוט להרוג את האנשים האלה 😵

באמת שהסקוואט שלי השתפר פלאים מאז שקראתי את הפרק עליו בSS.

דבר ראשון...למה אורחים של ההורים שלך מדברים על סקוואטים? 😃
דבר שינ...מה הסיכוי שהכוונה שלהם בסקוואט יותר מ90 מעלות זה אומר עמוק יותר?

עצם העובדה שאתה נאלץ לסגת ולשאול את השאלה הזו פה בפורום מצביעה על זה שאתה עושה בדיוק את מה שעושה הבחורה ההיא מהכיוון השני. אימצת לך עמדה מסויימת והתחפרת בה טוב טוב - בלי שאתה באמת מבין למה. אולי כדאי שתשאל את עצמך למה אתה מאמין במה שאתה מאמין - כי X אמר ככה? נתונים אמפריים מהשטח? אולי בגלל נטייה(מאוד נפוצה אגב) לשלול עמדות של זרם מרכזי ולחפש אלטרנטיבה? אני חושב שאם באמת תבחן את השאלה הזאת מנקודת מבט נייטרלית ככל שאפשר(משהו שהרבה יותר קשה לעשות מלהגיד) אתה תגיע לכמה מסקנות מעניינות. בכלל, הרבה חברים פה בפורום צריכים לנסות גישה קצת פחות דוגמטית. אני בכלל לא מתייחס לדיון עצמו - זה יביס את כל המטרה שבהודעה הזו.

שחלה [אחלה ניק ד"א], מה הפואנטה?

על סמך הרושם שהשארת עליי אני בטוח שאם היית לוקח עוד דקה לקרוא את ההודעה היית מבין. אבל אם זה לא ברור אז המטרה הייתה עידוד חשיבה עצמאית - בלי קשר לדעה שלי בנושא.

עצם העובדה שאתה נאלץ לסגת ולשאול את השאלה הזו פה בפורום מצביעה על זה שאתה עושה בדיוק את מה שעושה הבחורה ההיא מהכיוון השני. אימצת לך עמדה מסויימת והתחפרת בה טוב טוב - בלי שאתה באמת מבין למה. אולי כדאי שתשאל את עצמך למה אתה מאמין במה שאתה מאמין - כי X אמר ככה? נתונים אמפריים מהשטח? אולי בגלל נטייה(מאוד נפוצה אגב) לשלול עמדות של זרם מרכזי ולחפש אלטרנטיבה? אני חושב שאם באמת תבחן את השאלה הזאת מנקודת מבט נייטרלית ככל שאפשר(משהו שהרבה יותר קשה לעשות מלהגיד) אתה תגיע לכמה מסקנות מעניינות. בכלל, הרבה חברים פה בפורום צריכים לנסות גישה קצת פחות דוגמטית. אני בכלל לא מתייחס לדיון עצמו - זה יביס את כל המטרה שבהודעה הזו.

זה לא קשור... הוא לא אמר שהוא לא יודע למה צריך לעשות דיפ סקוואט הוא פשוט רוצה סימוכין.

לפחות הבת שלהם (של האורחים) שווה?

כנראה שהוא לא "יודע" אם הוא לא נתקל בסימוכין כאלו בעצמו. אתה רק מחזק את הנקודה שלי.

אתה מוזמן לחוות את הדעה שלך כמו כל אחד אחר

אתה צודק במה שאמרת, רק שזה בדרך כלל מתברר כנכון לאלה שדווקא מחליטים שכל דבר הוא מזיק או לא טוב.

• פותח/ת השרשור
כנראה שהוא לא "יודע" אם הוא לא נתקל בסימוכין כאלו בעצמו. אתה רק מחזק את הנקודה שלי.
אני יודע למה אני עושה פול סקוואט (יותר שרירים, טווח תנועה מלא), אבל היא אומרת שזה דופק ברכיים ואין לי איך להוכיח לה שלא... כי היא מזיינת במוח...

אני יודע למה אני עושה פול סקוואט (יותר שרירים, טווח תנועה מלא), אבל היא אומרת שזה דופק ברכיים ואין לי איך להוכיח לה שלא... כי היא מזיינת במוח...

אתה כנראה לא מבין על מה הוא מדבר.
למה אין לך איך להוכיח? אתה יודע מה קורה בברך בסקוואט או שאתה מסתמך על מישהו שאמר שהכל סבבה? ובעצם על סמך מה אתה יודע את מה שאתה טוען לנכון?
קרוב לוודאי שגם היא לא מסוגלת להסביר בצורה קצת יותר רצינית מדוע סקוואט "דופק" את הברכיים...

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא מבין על מה הוא מדבר.
למה אין לך איך להוכיח? אתה יודע מה קורה בברך בסקוואט או שאתה מסתמך על מישהו שאמר שהכל סבבה? ובעצם על סמך מה אתה יודע את מה שאתה טוען לנכון?
קרוב לוודאי שגם היא לא מסוגלת להסביר בצורה קצת יותר רצינית מדוע סקוואט "דופק" את הברכיים...
כי אם זה היה דופק את הברכיים אז כל פעם שהייתי מתכופף להרים משו הייתי דופק את הברך... לא נראהלי שהיו הרבה אנשים זקנים שהולכים אם זה היה ככה

לא חייבים להיות מומחים בכל תחום , אם זה מעניין אותו שיקרא ויבין .
אבל ניתן גם להסתמך על דעות של אחרים בלי להבין אותן .

כי אם זה היה דופק את הברכיים אז כל פעם שהייתי מתכופף להרים משו הייתי דופק את הברך... לא נראהלי שהיו הרבה אנשים זקנים שהולכים אם זה היה ככה

הטענה שלך מאוד אבל מאוד חלשה (הטענה שלך מתעלמת מהרבה מאוד פרמטרים).

לא חייבים להיות מומחים בכל תחום , אם זה מעניין אותו שיקרא ויבין .
אבל ניתן גם להסתמך על דעות של אחרים בלי להבין אותן .

אין עם זה שום בעיה אבל במקרה כזה אין טעם מלכתחילה להיכנס לויכוח על משהו שאין לך בו הבנה.

• פותח/ת השרשור
הטענה שלך מאוד אבל מאוד חלשה (הטענה שלך מתעלמת מהרבה מאוד פרמטרים).

אין עם זה שום בעיה אבל במקרה כזה אין טעם מלכתחילה להיכנס לויכוח על משהו שאין לך בו הבנה.

אם אתה כזה חכם אז במקום להגיד מה אני אומר לא נכון תסביר....
הרבה אנשים עושים את זה פה בפורום ששואלים שאלה ואיכשהו מגיעים לדיון על דברים אחרים
תסביר לי למה סקוואט עמוק לא דופק ברכיים בבקשה 😃

אם אתה כזה חכם אז במקום להגיד מה אני אומר לא נכון תסביר....
הרבה אנשים עושים את זה פה בפורום ששואלים שאלה ואיכשהו מגיעים לדיון על דברים אחרים
תסביר לי למה סקוואט עמוק לא דופק ברכיים בבקשה 😃
אמרת לי שקראת את הפרק 😡😡

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית