הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עומק סקוואט

מצב
השרשור נעול

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אורחים באו אלינו הביתה והבת שלהם אומרת שהיא למדה בוינגייט בלה בלה בלה חארטה חארטה חארטה וסקוואט צריך להיות מעל 90 מעלות ואם זה מתחת זה לא בריא...
אני יכול כל מני קטעים ומחקרים שמראים שזה לא נכון וכן צריך לרדת מתחת ל90...
תודה 😃

בא לי פשוט להרוג את האנשים האלה 😵

אתם מפספסים את הנקודה. זה בסדר גמור לקבל דיעות של אנשים אחרים. מה ש Shahala טוען זה שאי אפשר להוכיח ככה שום דבר. או שאתה מבין את הטיעונים של ריפטו (לצורך העניין) ויודע להציג אותם בעצמך, או שאתה שותק ולא מתווכח.
בכל מקרה, ריפטו בעצמו תמיד אומר שהוא לא רוצה שיאמינו לו. אם הטעיון שלו משנכע, תשתמש בו, אם לא, אז לא.

אין ספק שבשביל בן אדם שקרא דברים של איש מקצוע בתחום, יקבל את הדיעה שלו ולא דיעה של איזה ילד ווינגייט. זה עדיין לא מאפשר לך להוכיח דברים ע"י "ריפ אמר".

לא בכל מקום בוינגייט מלמדים לעשות סקוואט עד 90 מעלות. אותי לימדו לעשות סקוואט כמה שיותר עמוק בטכניקה נכונה, והמרצה שלי היה גם יוצא וינגייט.

וינגייט כאן נלקח סתם כדוגמא, אז אל תקח את זה קשה. בכל מקרה, אתה היוצא מן הכלל, ולא הכלל.

אתם מפספסים את הנקודה. זה בסדר גמור לקבל דיעות של אנשים אחרים. מה ש Shahala טוען זה שאי אפשר להוכיח ככה שום דבר. או שאתה מבין את הטיעונים של ריפטו (לצורך העניין) ויודע להציג אותם בעצמך, או שאתה שותק ולא מתווכח.
בכל מקרה, ריפטו בעצמו תמיד אומר שהוא לא רוצה שיאמינו לו. אם הטעיון שלו משנכע, תשתמש בו, אם לא, אז לא.

אין ספק שבשביל בן אדם שקרא דברים של איש מקצוע בתחום, יקבל את הדיעה שלו ולא דיעה של איזה ילד ווינגייט. זה עדיין לא מאפשר לך להוכיח דברים ע"י "ריפ אמר".

זאת אומרת שאם אתה לא מבין משהו זה אומר שהוא לא נכון?

שנינו יודעים שלא ניתן להוכיח כמעט שום דבר באמצעות טיעונים בצורה הזאת .
אתה לא יכול להוכיח אפילו שיש שדה כבידה ככה , אגב גם ניסויים הם לא הוכחה .

ההוכחות מבוססות על טיעונים לוגים, בהגדרה. אם אספת מידע באמצעות אמצעי אמפירי (במקרה שלנו, ניסויים) לא הוכחת את נכונותו. כמו אקסיומות,לא מוכיחים אותן, אך אנחנו מניחים שהן נכונות(כן, יש מצבים בהם משנים את האקסיומות המוכרות לנו, אבל בוא נעזוב את זה), והטיעונים הלוגים שלנו מתבססים עליהן.

נערך לאחרונה:
בויכוח אתה טוען רק מה שאתה יכול להוכיח כנכון?

זה לא עולם מושלם עם וויכוחים מתמטיים. בוויכוח אתה בדרך כלל גם מכניס את דיעות ומחשבות אישיות.

אני לא רואה איך השאלה הזאת קשורה לנושא?

זה לא עולם מושלם עם וויכוחים מתמטיים. בוויכוח אתה בדרך כלל גם מכניס את דיעות ומחשבות אישיות.

אני לא רואה איך השאלה הזאת קשורה לנושא?

בגלל זה אני חושב שלהגיד אני חושב שריפטו צודק זה כן טיעון.

בגלל זה אני חושב שלהגיד אני חושב שריפטו צודק זה כן טיעון.

סמי ממסעדת "סמי ובניו" טען שסקוואט מלא פוגע בברכיים, ואני חושב שהוא צודק. הנה, עשיתי את אותו הדבר כמוך, איך זה בדיוק קידם את הויכוח?

סמי ממסעדת "סמי ובניו" טען שסקוואט מלא פוגע בברכיים, ואני חושב שהוא צודק. הנה, עשיתי את אותו הדבר כמוך, איך זה בדיוק קידם את הויכוח?

סבבה, אני מבין למה אתה מתכוון...
אני חשבתי שהוא מביא איתו את הטיעונים של ריפטו אבל הוא לא מבין אותם לעומק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית