ייעוץ אבקת חלבון מי גבינה

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
אני גולש בFXP והם מציעים לכל אחד את האבקה אבקת חלבון דיימטייז- elite whey isolate מה אתם אומרים עליה היא טובה?

אם יש לכם הצעות למשהו יותר טוב תגידו לי פשוט אני מחפש לקנות אבקה.

תודה לעונים :]

אל תאמין למה שאומרים ב fxp פעם שאלתי מה עוד ממליצים/ המלצתי פשוט מוחקים תהודעה
אל תאמין להם

פעם קראתי ואתה יכול למצוא בפורום של bb שדימטייז שיקרו בערכים שלהם, הקטע שזה היה לפני משו כמו 5 שנים, אז יכול להיות שהשתנה מאז, אבל אין לי מושג

אל תאמין למה שאומרים ב fxp פעם שאלתי מה עוד ממליצים/ המלצתי פשוט מוחקים תהודעה
אל תאמין להם

פעם קראתי ואתה יכול למצוא בפורום של bb שדימטייז שיקרו בערכים שלהם, הקטע שזה היה לפני משו כמו 5 שנים, אז יכול להיות שהשתנה מאז, אבל אין לי מושג
אני אישית לא מכיר שום סיפור כזה אם דימטייז אם תביא הוכחות לזה אולי יהיה אפשר להאמין לך.

כל הקטע של הבדיקות מעבדה זה קטע הזוי וישן שקרה לפני 7 שנים שאיזה מתחרה מאנגליה של דיימטייז ומאסל טק וסייטו ספורט פיברק באתר שלו בדיקות מעבדה של כל החברות האלה ועוד חברות ובסוף הוא מחק את כל הבדיקות המפוברקות האלה כי נכנסו בו חזק ותבעו אותו.

יש לדיימטייז את כל האישורים מה FDA וכאלה בדקתי גם אני לפני שהתחלתי לקחת אותם לפני איזה שנה חפרתי בכל מיני פורומים בחו"ל והם מאד אמינים, יש פה בלינק הזה מי שנותן להם את כל האישורים וכאלה:
http://www.dymatize.com/about-dymatize/

אני לקחתי בננה, שוקולד, קפה מוקה ועכשיו את החדש שלהם שהגיע הקרם עוגיות ואני ממש מרוצה מהם אחלה של חלבון.

InnerStrength יכול מאוד להיות שאתה צודק, נכון זה היה מזמן, אני לא מצאתי חומר למרות שחפרתי המון

בכל מקרה אני קניתי דימטייז ומבחינת טעם אני מרוצה(שוקולד) חוץ מזה היה לי טרוטאין וניל ושוקולד חמאת בוטנים, אם נסדר לפי טעם וניל>שוקולד חמאת בוטנים>שוקולד אבל!! זה לא הוגן להשוות כי הטרוטאין זה רק 40% מי גבינה, מרקם שונה לגמרי.

וSelotep אני יכול להראות לך תמונות מההודעות הפרטיות שלי אם באלך

עריכה:
אם מישו יכול לספר על טעמים של אבקות ולהשוות ביניהם זה מאוד יעזור

נערך לאחרונה:
בדיימטייז קפה מוקה מעולה שאין דברים כאלה עם חלב ועם מים גם טוב. בננה מעולה עם מים וגם שוקו מעולה עם מים, שוקו עם חלב גם פצצה כמו שוקולית טעימה.

מעולה תודה! 350-360 ל2.3 קג' זה מחיר טוב או מוגזם? בדקתי בכמה אתרים, והרוב ככה, חוץ מכמה שיותר זולות ב300. אופטימום תמיד יותר יקר.

כן זה מחיר טוב אם יש לך חנות ליד הבית אולי תשיגי בפחות כמו שאני יודע להתמקח 😃 נותנים לי לפעמים חטיף או עוד איזה 10 ש"ח הנחה (טוב נו לפני גיוס 😃).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית