למה הפסיקו לייבא ביצי קינדר לארץ

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
תאמת שדיי הרבה זמן זה לא פה, וזה לא כזה מפריע לי אבל לא הבנתי למה הפסיקו לייבא את זה..
הבנתי גם שבארה"ב לא מייבאים יותר את זה, זה נכון?
מישהו יודע למה הפסיקו לייבא?

פעם שמעתי שעשו את זה כי יש חוק שאסור לשים בממתקים הפתעות (כדי לא לגרום לילדים קטנים להתמכר לזה) אבל זה לא נשמע לי סביר, וגם יש עוד המון ממתקים (וגם נגיד ארוחות ילדים במזון מהיר) שכן יש בהם "הפתעות".

אני חושב שהחוק באמריקה זה כי אסור שצעצוע יהיה בתוך פריט מזון מסכנת חנק, אבל אמרו לי פעם שבעצם המניע זה שלא יחביאו סמים בתוך הביצים, נשמע סביר אבל שמע... אמריקאים.

בישראל אין לי מושג.

מי אמר שהפסיקו לייבא?
בכל מקום אני רואה
לפני כמה שנים הם החליפו את הביצים הטובות והישנות(אשכרה ביצת שוקולד שמבפנים המיכל הצהוב הזה של ההפתעה) לביצה מפלסטיק שחצי ממנה זה שוקולד וחצי הפתעה והקפיצו את המחיר אבל חוץ מזה לא ראיתי שום שינוי.

מי אמר שהפסיקו לייבא?
בכל מקום אני רואה
לפני כמה שנים הם החליפו את הביצים הטובות והישנות(אשכרה ביצת שוקולד שמבפנים המיכל הצהוב הזה של ההפתעה) לביצה מפלסטיק שחצי ממנה זה שוקולד וחצי הפתעה והקפיצו את המחיר אבל חוץ מזה לא ראיתי שום שינוי.

הם לא החליפו. בחול עדיין יש את הביצים הישנות והטובות.

שבוע שעבר קניתי
מוולמארט במונטריאל קנדה
1.17 $ ליחידה אבל מחזיר אותך לילדות

קבצים מצורפים

• 23022012257.jpg
    23022012257.jpg
    KB 40.8 · צפיות: 283
אולי עוד לא הגיע למקומות הספציפיים האלו בחול
אני זוכר שאיזה חבר שטס לחול הביא איתו את הביצים החדשות שיש היום בארץ כשהיו הישנות ואחרי רק איזה שנה התחילו למכור אותן בארץ במקום הישנות

אני זוכר הייתה כתבה על זה...מישהו אכל את הביצה עם ההפתעה ונחנק...אז יצא חוק נגד זה

בפולין אני זוכר שהיה בכל מינימרקט/תחנות דלק
התרגשתי כמו ילד בן 3 שראיתי את זה

זה קשור לאקלים.
מדינה שמוגדרת כחמה, הם (פררו) לא מייבאים
את הביצה הזו בגלל שכמות גדולה מאוד של זה נמסה
וזה לא משתלם להם כלכלית, לכן למדינות חמות הם
מייבאים את הביצה שיש לנו כאן היום כי האריזה שלה
לא מושפעת מהחום, זו הסיבה היחידה.

כמו שזה שמעליי כתב, בגלל החום הביצים לא החזיקו מעמד ונמסו, בנוסף אנשים היו עוברים לידם בקיוסקים ומנקבים אותם עם האצבע.

כמו שזה שמעליי כתב, בגלל החום הביצים לא החזיקו מעמד ונמסו, בנוסף אנשים היו עוברים לידם בקיוסקים ומנקבים אותם עם האצבע.

לא יודע לגבי הניקוב חורים (נשמע מצחיק חח)
אבל שמעתי פה ממישהו שבאמת בגלל האקלים הפסיקו עם זה

• פותח/ת השרשור
נו אני מאמין שיש דרכים כמו שמביאים דברים שגם נמסים כמו גלידות וכו' שנמסים
אז אפשר לשים במקררים ...
אבל אם אתם אומרים..

אני שמעתי שמועה שאסור לפי החוק להביא ביצי קינדר לארה"ב כמו שאסור להביא תפוחים ופירות בטיסה.

ביצי קינדר

שלום הבאתי משלוח של
ביצי קינדר ישנות
למעונינים (בחבילות של לפחות 100 ביצים)

---------- התגובה התווספה ב 14:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:52 ----------

avi_kedem
walla.co.il

---------- התגובה התווספה ב 14:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:53 ----------

avi_kedem
walla.co.il

זה קשור לאקלים.
מדינה שמוגדרת כחמה, הם (פררו) לא מייבאים
את הביצה הזו בגלל שכמות גדולה מאוד של זה נמסה
וזה לא משתלם להם כלכלית, לכן למדינות חמות הם
מייבאים את הביצה שיש לנו כאן היום כי האריזה שלה
לא מושפעת מהחום, זו הסיבה היחידה.

AreYouFuckingKiddingMe.png

ה־FDA (מנהל המזון והתרופות האמריקאי) אסר את מכירת ביצי ההפתעה לאור סכנת החנק לילדים עד גיל 3, וכיוון שבארצות הברית חל איסור למכור מוצר המכיל חלקים בלתי-אכילים בתוך מעטפת מזון ישראל הולכת אחריה כעיוורת.

אגב, בארצות הברית מוכרים את ביצי הקינדר אבל במקום הפתעה לא אכילה יש סוכריות אכילות.

אבל יש בסופרים ביצים מחברות אחרות שלהם יש ביצה פלסטיק עטופה בביצי שוקולד כמו הקינדר הישן, לא נראה לי שיש חוק נגד זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית