הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון כי הבטחתי לחיים,טוטאל לפני גיוס

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
דדליפט-250

דדליפט 255 עם טכניקה פח:

סקוואט 200 (לא PR)

קשה לראות עומק לצערי.
בנצ' 154.5:

(השתמשתי בסוגר של קילו ופלטה של 1.25)

חשוב לציין שזה לא הPR'S שלי,וכנראה בצבא אני ארד המון ככה שבאסה,אבל רק את ההרמות האלו יש מצולמות,כנראה אני לא אתחרה באפריל וחבל אז בהצלחה לאלו שיקחו חלק!

הבטחתי טוטאל 600 לחיים והוא הבטיח לי סטאטוס בקבוצה בפייסבוק-כולכם עדים!!
חיים חסר לך שזאת לא תהיה ברכה מהלב+תיוג ותמונה!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תתכונן לנגב שלך בטירונות, לא מאג ולא מק"כ יביאו לך אלא סיכוי טוב שתקבל נגב חמוד.

כל הכבוד על המשקלים!

מאג זה לא כזה כבד, גם ככה יש עוד מלא פק"לים שלא שוקלים הרבה פחות, והבן אדם פה יכול להרים פי 5 בערך מהחייל הממוצע :S
זה כבד שאתה סוחב אותו במשך שעות עם שינה של 3 שעות בלחץ שלפני כמה שעות אכלת פרוסת שוקולד ...

שיהיה בהצלחה בגיוס ותודה על התרומה שלך לפורום. מקווה לראות אותך בין לבין בחופשים שלך מהצבא ;)

זה כבד שאתה סוחב אותו במשך שעות עם שינה של 3 שעות בלחץ שלפני כמה שעות אכלת פרוסת שוקולד ...

לא זה לא, הבן אדם מרים פה 250 קילו. המשקלים שלי היו בקושי חצי משלו ופעם אחת לא הרגשתי שכבד לי בהכשרה. אני גם בערך הפק"ליסט הכבד היחיד שלא סבל מכאבי גב/ברכיים. אין סיבה שיהיה לו כבד בהכשרה כי חוץ מהבהמת מקל"ר/מק"כ בשבוע מלחמה אף אחד לא סוחב משקל שאפשר להגיד עליו שהוא כבד.

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו היה לי הזדמנות להגיב,..
תודה רבה לכולם.נקווה שנעבור את הצבא בשלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית