הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריך חדר כושר

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
אני רוצה להיות מדריך חדר כושר ואני רוצה לעבור קורס אכשיו אני לא ממש מבין במקומות אז אם מישהו יכול לזרוק לי איזה עצם או 2 זה מאוד יעזור אני מחפש מקום שיהיה בבאר שבע וששווה משהו. מישהו יכול להסביר מה לומדים שמה מה עושים ווקצת לגביי מחירים והאם יהיה קשה למצוא עבודה?

קורס עולה בין 5000 ל 7500~ ש"ח (תלוי במענק לחיילים, הנחות, מוסדות וכו').
הקורסים לא ממש משנים כי כולם בסופו של דבר מקבלים את אותה התעודה ממשרד החינוך, אבל יש חאפרים בשוק שאומרים שאתה מקבל תעודה אבל היא לא מוכרת ממשרד החינוך לכן שים לב לכך.
המוסדות הגדולים והמוכרים הם: מכללת זינמן (שממוקמת בוינגייט), ביה"ס למאמנים וינגייט (המקורי), קמפוס שיאים, B-ACTIVE וביה"ס למקצועות ספורט.
שכר ממוצע 22 ש"ח לשעה, משמרות של כ-6 שעות בד"כ. אימונים אישיים בד"כ עושים 50/50 עם המכון מה שיוצא כ-70 שקלים ברוטו לשעה. עבודה שחוקת מול לקוחות במשמרות רגילות בחד"כ; אימונים אישיים הרבה יותר טוב, אבל לוקח כשנה להגיע לעשות אימונים אישיים (ואולי יותר אם רוצים לעשות רק אימונים אישיים. המקומות הכי טובים להתפתח בנושא אימוניים האישיים אלו רשתות גדולות כמו הולמס פלייס וגו-אקטיב).
לקמפוס שיאים יש שלוחה בבאר שבע, אבל צריך להתקשר לשאול מתי נפתח הקורס הקרוב.
אני יודע שלביה"ס למאמנים של וינגייט יש שלוחה הכי קרובה שהיא באשדוד (כנ"ל המכללה). למכללה של זינמן יש גם שלוחה באילת.

• פותח/ת השרשור
ואיך זה הולך בערך השעות של זה?
כאילו כמה פעמים בשבוע +כמה שעות כל שיעור או שזה משתנה ?

אני התחלתי לעשות אימונים אישיים אחרי שעשיתי את ההכשרה הנוספת בהולמספלייס. זה לקח משהו כמו חודש.
זה תלוי במועדון. (יש להולמס פלייס כלמניהשתלמויות נוספות)

עבודה לא חושב שקשה למצוא. אני גר במודיעין ולא הייתה בעיה למצוא.

אתה מתכוון לעשות את הקורס בזמן הצבא?

• פותח/ת השרשור
כן, אתה יכול לפרט קצת על המשוכרת שאתה מקבל אכשיו ובכלל רמת עבודה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית