נק' מוניטין:
-20
- 139
- 0
עזבו תמבצע שיש מעליי ותגידו לי איזה אבקת חלבון מי גבינה הכי מומלצת וגם מאוד חשוב שיהיה טעם טוב שיהיה כיף לשתות 😛 .
תודה לעונים :]
תודה לעונים :]
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מודע לזה שאתה משלם 400 ש"ח רק כדי לממן את רשת החנויות (היחידה) שמוכרת את המוצר הזה? המוצר לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח והוא מבין החלבונים הזולים בארה"ב (ביחס לחלבונים מוכרים אחרים).אני משתמש בסיינטרקס WHYSHAKE שוקולד ואני ממש אוהב את הטעם שלו ממליץ
SAN שוקולד מנטה.אני בקופסה השבעית.
שוקולד מנטה?!?!? חייב לנסות!
מה דעתך על הפרובודי שאותה רשת מוכרת?אתה מודע לזה שאתה משלם 400 ש"ח רק כדי לממן את רשת החנויות (היחידה) שמוכרת את המוצר הזה? המוצר לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח והוא מבין החלבונים הזולים בארה"ב (ביחס לחלבונים מוכרים אחרים).
חלבון שמתומחר ב $53 בחו"ל, עולה בארץ 350 ש"ח. סיינטרקס מתומחר בחו"ל ב $41 ומתמוכר בארץ ב-400 ש"ח.
הפלטינום.אין טעם לקחת איזו ללא צורך מיוחדאיזה סוג?? זה מהמבצע?? כי יש 2 סוגים למעלה..
המנטה נשמע קצת מלחיץ- מרגישים אותו חזק ?
וזה טעים גם עם מים קרים ולא חלב ??
---------- התגובה התווספה ב 20:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:45 ----------
ומה המחיר שלו בערך ?
אתה מודע לזה שאתה משלם 400 ש"ח רק כדי לממן את רשת החנויות (היחידה) שמוכרת את המוצר הזה? המוצר לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח והוא מבין החלבונים הזולים בארה"ב (ביחס לחלבונים מוכרים אחרים).
חלבון שמתומחר ב $53 בחו"ל, עולה בארץ 350 ש"ח. סיינטרקס מתומחר בחו"ל ב $41 ומתמוכר בארץ ב-400 ש"ח.