הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לקנות אבקת חלבון

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
עזבו תמבצע שיש מעליי ותגידו לי איזה אבקת חלבון מי גבינה הכי מומלצת וגם מאוד חשוב שיהיה טעם טוב שיהיה כיף לשתות 😛 .

תודה לעונים :]

אני משתמש בסיינטרקס WHYSHAKE שוקולד ואני ממש אוהב את הטעם שלו ממליץ
אתה מודע לזה שאתה משלם 400 ש"ח רק כדי לממן את רשת החנויות (היחידה) שמוכרת את המוצר הזה? המוצר לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח והוא מבין החלבונים הזולים בארה"ב (ביחס לחלבונים מוכרים אחרים).
חלבון שמתומחר ב $53 בחו"ל, עולה בארץ 350 ש"ח. סיינטרקס מתומחר בחו"ל ב $41 ומתמוכר בארץ ב-400 ש"ח.

שוקולד מנטה?!?!? חייב לנסות!

פעם התמכרתי לטעם הזה של ON כי אף אחד לא היה קונה אותו ובעל החנות רצה להפתר ממנו בזול,אזל קניתי כמות. אח"כ זה נעלם מהשוק לאיזה 7 שנים ואז באלנס נוטרישן הביאו שוקולד מנטה של סאן,לקחתי אחד,היה פצצה,אחרי זה נסיתי את כל שאר הטעמים של החברה,חזרתי לשוקולד מנטה ואני בקופסה השבעית.

נשמע מעניין. למרות שאני לא חובב מנטה אני מניח שהמנטה יחסית עדין.

מבחינת טעם שיצא לי לטעום. ISS קרם עוגיות הוא טעים עם חלב. קצת מתוק אבל אם שמים מספיק חלב זה טעם כמו של מילקשייק. את האמת הקרם עוגיות של אולטימייט זה אותו טעם גם כן.

אתה מודע לזה שאתה משלם 400 ש"ח רק כדי לממן את רשת החנויות (היחידה) שמוכרת את המוצר הזה? המוצר לא אמור לעלות יותר מ-300 ש"ח והוא מבין החלבונים הזולים בארה"ב (ביחס לחלבונים מוכרים אחרים).
חלבון שמתומחר ב $53 בחו"ל, עולה בארץ 350 ש"ח. סיינטרקס מתומחר בחו"ל ב $41 ומתמוכר בארץ ב-400 ש"ח.
מה דעתך על הפרובודי שאותה רשת מוכרת?

SAN שוקולד מנטה.אני בקופסה השבעית.

המנטה נשמע קצת מלחיץ- מרגישים אותו חזק ?
וזה טעים גם עם מים קרים ולא חלב ??

---------- התגובה התווספה ב 20:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:45 ----------

ומה המחיר שלו בערך ?

איזה סוג?? זה מהמבצע?? כי יש 2 סוגים למעלה..
הפלטינום.אין טעם לקחת איזו ללא צורך מיוחד
המנטה נשמע קצת מלחיץ- מרגישים אותו חזק ?
וזה טעים גם עם מים קרים ולא חלב ??

---------- התגובה התווספה ב 20:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:45 ----------

ומה המחיר שלו בערך ?

מנטה ממש בקטנה.רק במים.לגבי מחיר אני לא יודע.

הוא עולה 320 זה לא ניראה לי כזה הפרש גדול אם אתה אומר שהוא אמור לעלות 300 שח אבל תודה בכל זאת אני אבדוק את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית