הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ab למסה ביקורת

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
אשמח לביקורת על התוכנית הזאת ספציפית אל תגידו לי SS וכאלה כי עשיתי אותם מיציתי ונמאס לי מתוכניות כוח פשוט יש לי משקלים טובים לא אנקוב בהם בגלל חוב לראק אז בבקשה ביקורת לAB הזאת בלבד:
אימון A:
רגליים:
סקוואט:5*3
מכרעיים עם מוט:8*3
פשיטת רגליים במכונה:10*2
חזה:
בנ'ץ:5*3
בנ'ץ בשיפוע עליון:6-8*3
מקבילים:2*MAX
יד אחורית:
דחיקה אחיזה צרה:10*3
אימון B:
גב:
מתח+משקל:6-8*3
חתירה עם מוט V 10*3
דדליפט:5*1
כתפיים:
פרס:5*3
יד קדמית:
כפיפות מרפקים :10*3
בטן : 15*3 שיפוע שלילי עם כדור כוח
תודה לעונים

כנראה שהתוכנית לא טובה בשבילך ויש בא יותר מידי נפח בכללי היא לא טובה במיוחד בשביל אף בן אדם תוכנית שתהיה טובה למי שבאמת סיים SS מבחינה של משקלים תהיה GST או HST או GVT או PHAT
(שתי האחרונות פחות מומלצות הם טיפה יותר מתקדמות)
ואתה לא תקבל חוב לראק תגיד לנו מה המשקלי עבודה שלך בשביל שנוכל לעזור לך לבחור איזה תוכנית באמת הכי טובה בשבילך ותביא לך את התוצאות הכי טובות ועם אתה לא רוצה תוכנית כוח לא חייב יש עוד דברים שאפשר לעשות רק תגיד מה המשקלים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי המשקלים שלי כרגע הם :
סקוואט:155 ל5
דדליפט:165ל5
דחיקה:85ל5
פרס:55ל5
מתח+20ל5
הלחיצות חלשות מאוד מאוד מאוד בגלל פציעה שעברתי במרפק שהשביתה אותי

אוקי סבבה לגמרי והלחיצות שלך לא חלשות הם סבירות בהחלט ואפילו טיפה מעל הממוצע של מי שמסיים SS
לפי ההחלטה שלך לא לעשות יותר אימוני כוח אני ימליץ לך רק על אימונים שהם לא כוח יש לך לפי דעתי שתי תוכניות אימון שיהיו הכי טובות בשביל המצב שלך והם:

HST - למקרה שאתה לא מכיר אתה עובד כל שבועיים על תווך חזרות שונה 15\10\5 אתה מעלה משקל פעם בשבועים ההתקדמות בתוכנית די מהירה מבחינת משקלי עבודה ויש היפרטרופיה טובה מאוד את התוכנית אפשר להתאים לפי תרגילים שאתה אוהב מתוך התרגילים שיש לבחירה יש על זה מאמר מאוד טוב בפורטל
http://www.kilogram.co.il/255/תוכנית-אימונים-hypertrophy-specific-training/

התוכנית השנייה שאני ימליץ עלייה היא GST שזה GROWTH STIMULAT TRAINING בתוכנית הזאת יש לכאורה יותר נפח ואתה מתקדם בכל סבב אימונים סבב הוא 8 ימים שבהם יש 4 אימונים וביום התשיעי אתה חוזר על מה שעשיתה ביום הראשון התוכנית הזתא כנראה תביא טיפה יותר תוצאות אבל היא הרבה יותר קשה והרבה יותר סביר להניח שאתה תתקע באמצע התוכנית ולא תצליח לבצע אותה כמו שצריך

מאמר על GST אני מכיר רק באנגלית וזה מאמר מאוד ארוך הנה הוא http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=121353501

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על ההשקעה אחי !
עשיתי גם מסה עם הלינארית בגלל זה אמרתי שנמאס לי מתכניות כוח ובגלל זה גם אמרתי שהלחיצות שלי ממש ממש חלשות הHST נראית לי יותר מעניינת

ועוד דעות על התוכנית שהעלתי ואיך לתקן אותה ?

---------- התגובה התווספה ב 15:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:31 ----------

shanidaniel
אתה יכול להביא לי את המשתמש של הפייסבוק שלך ולהסביר לי קצת יותר על התוכנית HST כי אני קצת מתקשה להבין אותה ? ותגיד אין בתכנית הזאת דדליפט?

---------- התגובה התווספה ב 22:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:42 ----------

עוד דעות מישהו?

---------- התגובה התווספה 14-03-2012 ב 09:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-03-2012 ב 22:15 ----------

בבקשה אנשים אני צריך להתחיל איתה

כן עכשיו אני ישלח לך את הפייסבוק שלי בפרטי תוסיף אותי ואני יסביר לך...
בכללי אין בתוכנית הזאת דדליפט אבל אפשר לשנות אותה ככה שכן יהיה עם זה חשוב לך שיהיה דדליפט בתוכנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית