הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חליפת סינגלט בתחרות

גשש בלש

משתמש פעיל
620
2
נק' מוניטין:
5,308
620
2
Team Go Active
האם זה חובה להשתמש בה בתחרות או שזה בגדר אופציה?

זה בסדר לבוא לתחרות פשוט עם טי שרט רגילה?

מה נראה לו שהוא מחייב את כל המשתתפים לקנות סינגליט עכשיו בנוסף לתשלום התחרות לשלם גם על חליפה

זה הסטנדרטים של הWPC.
אם אתה מתכוון להתחרות בעוד תחרויות בעתיד, אז למה שלא תקנה סינגלט?

תיכנס לעמוד הראשי של powerlifting.co.il ותרד קצת למטה, יש שם טבלה של כל חוקי הביגוד והציוד.

אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי, לאיריס (אחת מהשופטים) יש ציוד למכירה.

שאלה רטורית :
למה אף ג'ודוקא לא בוכה על זה שהוא חייב להגיע לאימונים בחליפה
וגם לתחרויות,
ועוד לקנות חגורות ולשלם על מבחני חגורה?!

רעיון 1 :
סינגלט עולה בסביבות 40$
תתארגנו פה כמה חברה ותזמינו ביחד - תתחלקו בהוצאות של משלוח.
תפנו לאתר liftinglarge.com למנהל האתר קוראים מייק, הוא עובד מהר מאוד (להבדיל משאר האתרים).

רעיון 2 :
תשאילו ממתאבקים - סינגלט שלהם הכי דומה לזה של פאורליפטינג.
אם הוא פתוח מדי - שימי חולצה T - יראה מכובד.

רעיון 3 (לא מומלץ)
תתארגנו כמה אנשים על סינגלט אחד... תתחלפו.
תזכרו שיש לכם דקה אחת בלבד לבצע את התרגיל, מאז ששופט ראשי מכרזי "משקל מוכן" ואם בדקה הזו גם צריך להוריד וללבוש סינגלט.....🙌

שאלה רטורית :
למה אף ג'ודוקא לא בוכה על זה שהוא חייב להגיע לאימונים בחליפה
וגם לתחרויות,
ועוד לקנות חגורות ולשלם על מבחני חגורה?!

חבל שמעבר לייעוץ המעשי והמועיל, בנוגע לאפשרויות רכישת/השגת חליפת סינגלט, בחרת לערוך דה-לגיטימציה לעצם הזכות להביע דעה ביקורתית, כלפי הדרישה לחליפת סינגלט. תחילה לכל, בקהילת הג'ודו נשמעים דברי ביקורת רבים בנוגע לאי סדרים ותרבות ניהול קלוקלת ללא גבול, באיגוד הג'ודו הישראלי, אז מוטב שלא להביא אותו יותר מידי בתור מודל לדוגמה.

בהמשך לזאת, פני הדברים שונה לחלוטין: ג'ודוקא משתמשים בחליפה ובחגורה שלהם בכל אימון, 4-5 פעמים בשבוע. כך גם מעולם לא נשמעה כאן בפורום מילת ביקורת על הצורך להזמין דרך האינטרנט חגורת INZER או RDX. חליפת סינגלט לעומת זאת? עכשיו מישהו שהיה מעוניין להגיע לתחרות בשביל החוויה, לפעמים רגע לפני הגיוס לצה"ל, פתאום צריך לרכוש לעצמו אביזר תחרותי לחלוטין, שמעבר לאירוע הנקודתי אין לו שום שימוש אחר.

חבל שמעבר לייעוץ המעשי והמועיל, בנוגע לאפשרויות רכישת/השגת חליפת סינגלט, בחרת לערוך דה-לגיטימציה לעצם הזכות להביע דעה ביקורתית, כלפי הדרישה לחליפת סינגלט. תחילה לכל, בקהילת הג'ודו נשמעים דברי ביקורת רבים בנוגע לאי סדרים ותרבות ניהול קלוקלת ללא גבול, באיגוד הג'ודו הישראלי, אז מוטב שלא להביא אותו יותר מידי בתור מודל לדוגמה.

בהמשך לזאת, פני הדברים שונה לחלוטין: ג'ודוקא משתמשים בחליפה ובחגורה שלהם בכל אימון, 4-5 פעמים בשבוע. כך גם מעולם לא נשמעה כאן בפורום מילת ביקורת על הצורך להזמין דרך האינטרנט חגורת INZER או RDX. חליפת סינגלט לעומת זאת? עכשיו מישהו שהיה מעוניין להגיע לתחרות בשביל החוויה, לפעמים רגע לפני הגיוס לצה"ל, פתאום צריך לרכוש לעצמו אביזר תחרותי לחלוטין, שמעבר לאירוע הנקודתי אין לו שום שימוש אחר.

מה הקשר לאי-סדרים בהנהלת ארגון ג'ודו בישראל לבין הצורך להגיע לתחרות בחליפה?!!!
מה זה, המצאה של האיגוד הישראלי?
לא. וגם בג'ודו ניתן להתאמן בשרוולים. אבל כולם בוחרים להתאמן בחליפה.
אז גם אתה מוזמן להתחיל להתאמן בסינגלט במקום במכנס הרחב שלך, שעוזר לזייף עם עומק הסקוואט וניתוק ישבן בלחיצה.

אאאא, ולך תשאל באדיבילדר כמה עלה לו הלבוש של התחרות. ולא, הוא לא משתמש בבגד ים הזה. לא בים ולא במכון. כנ"ל הבנות של פיטנס עם שמלות ועקבים.

תגיד תודה שבענף שלנו אפשר לקנות סינגלט אחד לכל החיים (בתנאי שלא שוכחים לכבס אותו), שלא כמו בהתעמלות קרקע (לדוגמא)- לכל הופעה ולכל תרגיל מזמינים לחליפה יפיפיה מהתופרת.

• פותח/ת השרשור
רעיון 1 :
סינגלט עולה בסביבות 40$
תתארגנו פה כמה חברה ותזמינו ביחד - תתחלקו בהוצאות של משלוח.
תפנו לאתר liftinglarge.com למנהל האתר קוראים מייק, הוא עובד מהר מאוד (להבדיל משאר האתרים).

כמה עולה המשלוח מהם?

מישהו כאן מעוניין?

חחחחחחחח את מצחיקה אותי...
תבדקי מי הם הקהל יעד המתחרה שלכם ואת תראי שרוב האוכולוסיה זה מתחרים שבאים פעם ראשונה בשביל הכיף לא בתור PL תחרותי

כמו שההוא אמר למעלה הרבה באים לפני הצבא סתם לכיף לראות איך זה תחרות אל תשכחי שאת עדיין בישראל ולא באליפות אירופה ולדעתי זה חוצפה לחייב אנשים על התחרות ועוד לדרוש מהם להוציא 40 דולר על סינגליט שלא נדבר על מכס ומשלוח.
בכל זאת במקרה הטוב יש כאן תחרות לשנה 3-4 תחרויות כמו בכל ענף ספורט בארץ הזאת ככה שרוב האנשים שיקנו סינגליט היא תיזרק בארון ומי יודע מתי יהיה השימוש הבא שלה

בעזהי"ת

מה הקשר לאי-סדרים בהנהלת ארגון ג'ודו בישראל לבין הצורך להגיע לתחרות בחליפה?!!!
מה זה, המצאה של האיגוד הישראלי?
לא. וגם בג'ודו ניתן להתאמן בשרוולים. אבל כולם בוחרים להתאמן בחליפה.

הקשר למשל נמצא בזאת, שאת כותבת על דברים שאין לך מושג בהם. כי דווקא כן. בג'ודו אי אפשר ממש להתאמן בצורה רצינית עם חולצת טי. היא תיקרע לגזרים כבר בדקות הראשונות של האימון.

אז גם אתה מוזמן להתחיל להתאמן בסינגלט במקום במכנס הרחב שלך, שעוזר לזייף עם עומק הסקוואט וניתוק ישבן בלחיצה.

מרשים. עלית עלי! ברכות.

אאאא, ולך תשאל באדיבילדר כמה עלה לו הלבוש של התחרות. ולא, הוא לא משתמש בבגד ים הזה. לא בים ולא במכון. כנ"ל הבנות של פיטנס עם שמלות ועקבים.

תגיד תודה שבענף שלנו אפשר לקנות סינגלט אחד לכל החיים (בתנאי שלא שוכחים לכבס אותו), שלא כמו בהתעמלות קרקע (לדוגמא)- לכל הופעה ולכל תרגיל מזמינים לחליפה יפיפיה מהתופרת.

אכן, יש גם להודות שאנחנו לא מתחרים בראלי פריז-דקאר, או אז חשבון ההוצאות שלנו היה קופץ למאות אלפי דולרים. איך שלא יהיה, חבל מאוד שבמיומנות אין קץ את לוקחת דברי ביקורת פשוטים ולגיטימיים, שאף אחד לא עמד עם נשק אוטומטי והכריח מישהו לקבל אותם בעל כורחו, והופכת אותם לקרב אגו ילדותי. היה הרבה יותר תדמיתי ובוגר מצידך, להסתפק בייעוץ מעשי ותו לא.

חחחחחחחח את מצחיקה אותי...
תבדקי מי הם הקהל יעד המתחרה שלכם ואת תראי שרוב האוכולוסיה זה מתחרים שבאים פעם ראשונה בשביל הכיף לא בתור PL תחרותי

כמו שההוא אמר למעלה הרבה באים לפני הצבא סתם לכיף לראות איך זה תחרות אל תשכחי שאת עדיין בישראל ולא באליפות אירופה ולדעתי זה חוצפה לחייב אנשים על התחרות ועוד לדרוש מהם להוציא 40 דולר על סינגליט שלא נדבר על מכס ומשלוח.
בכל זאת במקרה הטוב יש כאן תחרות לשנה 3-4 תחרויות כמו בכל ענף ספורט בארץ הזאת ככה שרוב האנשים שיקנו סינגליט היא תיזרק בארון ומי יודע מתי יהיה השימוש הבא שלה

לא בדיוק ככה :nono:
יש אנשים שבאים כמוני שבאים לשבור שיא,להשתתף באווירה של תחרות כי זה נותן תחושה טובה
ויש אנשים שבאים סתם בשביל הכיף פעם אחת וזהו;maeq
אני חושב שהרוב זה אנשים עם נסיון כי אל תשכח שיש קבוצות גם ברחבי הארץ ורובם בטוח יבואו
ואני יודע שאני יזמין חליפת סינגלט וגרביים שניהם ישארו לי הרבה זמן בדיוק כמו החגורה שלי והמגנזיום

אני מעוניין לקנות חליפה וגרביים ילאה אנשים תארגנו משהו טלפונים פייסבוקים משהו....

לא בדיוק ככה :nono:
יש אנשים שבאים כמוני שבאים לשבור שיא,להשתתף באווירה של תחרות כי זה נותן תחושה טובה
ויש אנשים שבאים סתם בשביל הכיף פעם אחת וזהו;maeq
אני חושב שהרוב זה אנשים עם נסיון כי אל תשכח שיש קבוצות גם ברחבי הארץ ורובם בטוח יבואו
ואני יודע שאני יזמין חליפת סינגלט וגרביים שניהם ישארו לי הרבה זמן בדיוק כמו החגורה שלי והמגנזיום

אני מעוניין לקנות חליפה וגרביים ילאה אנשים תארגנו משהו טלפונים פייסבוקים משהו....
אני לא חושב שרוב האנשים זה PL מקצועים שכל השנה התאמנו בשביל היום הגדול הזה

בחגורה שלי אני מתאמן בכל אימון כמעט וכנל מגנזיום אם אני יקנה סינגליט היא תשב לי בארון הרבה מאוד זמן ומי יודע אם אני ישתמש בה שוב
בגלל זה עוד שיקול אם לבוא או לא

ע"מ לא לפתוח נושא חדש - פרסמתי בפורום ציוד למכירה -
מהסינגלטים וחותלות ועד לחליפות/חולצות מקצועיות.
מתאים לקט. משקל 60 עד 75 ק"ג

פניות בפרטי, בבקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית