הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד מחקר מבית הצמחונים

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
קראתי את הכותרת וזה הספיק לי...
מה הם מצפים שאנחנו נוכל רק חסה וטונה במים הם עושים צחוק אפילו עם אכילת בשר אדום מקצרת לך שנה מהחיים אני לא חושב שאדם שפוי יפסיק לאכול בשר אדום רק מהסיבה הזאת

ככה נפתח שיעור ביולוגיה שלי היום בבוקר, המורה סיפרה על הכתבה וכל הכיתה "כן מה ידוע שבשר אדום זה לא בריא זה הורג זה מעלה כולסטרול"..פשוט..FACE PALM.

להטריל מישהו מול קהל זה לפעמים יותר טוב מאורגזמה, חבל שלא ניצלת.

תלוי באופי שלך, לא של המורה.
גם לאנשים שהכי כואב להם הביצים והזין כשמעמידים אותם על טעותם יצא להגיד לי "וואלה אתה צודק".

וויתרתי על הוויכוחים האלה כבר מזמן, כל פעם שהנושא של אכילת בשר עולה פתאום כולם פרופסורים בתזונת האדם.
כמו שאמרתי:
facepalm_stupid_people-s400x320-62605-580.jpg

קראתי את הכותרת וזה הספיק לי...
מה הם מצפים שאנחנו נוכל רק חסה וטונה במים הם עושים צחוק אפילו עם אכילת בשר אדום מקצרת לך שנה מהחיים אני לא חושב שאדם שפוי יפסיק לאכול בשר אדום רק מהסיבה הזאת
זאת לא הבעיה במחקר הזה. הבעיה היא שאין שום בקרה ויש המון גורמים שהם לא לקחו בחשבון. באותה המידה הם יכלו לעשות מחקר על איידס ולהסיק שצבע עור שחור מעלה את הסיכון להידבקות בנגיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית