הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GHRP-6 ו HGH

yossipz

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
10
36
0
שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום זה, נרשמתי לפורום זה מכיוון שממש התרשמתי מהרמה ומהבקיאות שלכם של האנשים פה וכן גם של המנהל
ממש הופתעתי לטובה.

ובכן לשאלתי
בפעם הראשונה אני נתקל בשם GHRP-6 ורציתי לדעת האם שימוש ב GHRP-6 ביחד עם HGH יכול להוות בעייה כלשהי ,מהו הקשר בין שני החומרים והאם ישנה בעייה בשימוש ממושך לתווך לא מוגבל
בחומר GHRP-6

תודה

ברוך הבא. שימוש ב GHRP-6 ו GH הוא סותר אחד את השני מכיוון ש GHRP-6 גורם להפרשה מוגברת של GH
בגוף (אם נדייק את עוצמת הפולס כאשר מתרכשת הפרשה של GH) ולכן שימוש של GH ממקור חיצוני סותר את השימוש ב GHRP-6. לגבי שימוש לאורך זמן של GHRP-6 אין בעיה בשימוש לאורך זמן רק במידה ויש שימוש כזה יש לשם לב לרמות הפרולקטין. עדיף לשקול שימוש בפפטטדיים עדיפים יותר כמו imparolin או GHRP-2 שלא משפעים על רמות הפרולקטין. אגב עדיף ואף מומלץ לשלב CJC-1295 על מנת לקבל אפקט חזק יותר של GH. מקווה שזה עונה לך על השאלה.

• פותח/ת השרשור
על imparolin לא שמעתי לגם לא מצאתי מידע עליו, אבל הבנתי את הנקודה שלך.
אז ככל הנראה אעדיף את השימוש ב GHRP מיד לאחר השימוש ב GH.

---------- התגובה התווספה ב 16:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:20 ----------

וקראתי קצת על רמות פרולקטין גבוהות בדם, כפי שאמרת שימוש ב GHRP-6 מביא לרמות פרולקטין גבוהות בדם.
ידוע שדופמין מעכב פרולקטין כלומר ככל שרמות הדופמין יהיו גבוהות יותר כך רמת הפרולקטין בדם תירד וכך גם תופעות הלוואי שעלולות להיגרם תיפסק
למיטב ידיעתי כדי להעלות את רמות הדופמין צריך להשתמש בתרופות פסיכיאטריות כגון קלונקס ,סרוקסט,ולריאן,ציפרמיל,פרוקסטין ועוד...

על imparolin לא שמעתי לגם לא מצאתי מידע עליו, אבל הבנתי את הנקודה שלך.
אז ככל הנראה אעדיף את השימוש ב GHRP מיד לאחר השימוש ב GH.

---------- התגובה התווספה ב 16:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:20 ----------

וקראתי קצת על רמות פרולקטין גבוהות בדם, כפי שאמרת שימוש ב GHRP-6 מביא לרמות פרולקטין גבוהות בדם.
ידוע שדופמין מעכב פרולקטין כלומר ככל שרמות הדופמין יהיו גבוהות יותר כך רמת הפרולקטין בדם תירד וכך גם תופעות הלוואי שעלולות להיגרם תיפסק
למיטב ידיעתי כדי להעלות את רמות הדופמין צריך להשתמש בתרופות פסיכיאטריות כגון קלונקס ,סרוקסט,ולריאן,ציפרמיל,פרוקסטין ועוד...
אז במקום להשתמש ב GHRP-6 שמעלה את רמות הפרולקטין ובמקום להשתמש במעכב פרולקטין בנוסף למה לא לקחת GHRP-2 או Ipamorelin

• פותח/ת השרשור
קראתי שהמינון לחומר GHRP-2 הוא 1 מיקרוגרם לכל קילוגרם משקל גוף אז נגיד שאני צריך 120 מיקרו זה הולך 120X3 פעמים או 120 לכל היום?
ואם החלטתי לשלב ביחד איתו CJC-1295 without DAC מה המינון שאני צריך לקחת ואפשר להכניס באותו מזרק את שני החומרים ביחד?

קראתי שהמינון לחומר GHRP-2 הוא 1 מיקרוגרם לכל קילוגרם משקל גוף אז נגיד שאני צריך 120 מיקרו זה הולך 120X3 פעמים או 120 לכל היום?
ואם החלטתי לשלב ביחד איתו CJC-1295 without DAC מה המינון שאני צריך לקחת ואפשר להכניס באותו מזרק את שני החומרים ביחד?
כן שניהם ביחד. תתחיל עם 100X3 מקג ביום. תקפיד לקחת את זה על בטן ריקה. ולא לאכול כ 30-40 דקות לאחר הזריקה..תקח בבוקר איך שאתה קם. לאחר אימון. ולפני השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית